Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Farmasi &Médis Industri Leyuran

Shanghai IVEN Pharmatech Téknik Co., Ltd. diadegkeun taun 2005, boga opat pabrik profésional pikeun mesin farmasi, mesin tube kempelan getih, alat-alat perlakuan cai jeung packing otomatis & sistem logistik calakan. Kami nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya jeung pabrik médis. sasuai jeung EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, PIC / S prinsip GMP jsb ...

Solusi Industri Kaséhatan

Kami nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sareng pabrik médis saluyu sareng EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, PIC / S GMP prinsip jsb.

Warta

  • Nov 30,21

    Vakum Darah Koléksi Tube Pasar

    Pasar tabung koléksi getih vakum diperkirakeun ngahontal $ 4,507.70 juta ku 2028 tina $ 2,598.78 juta dina taun 2021;diperkirakeun tumuwuh dina CAGR 8.2% ti 2021 dugi ka 2028. Vakum bloo ...
    Vakum Darah Koléksi Tube Pasar
  • Nov 23,21

    Proyék Solusi IVEN Afrika IV Disatujuan...

    Dina tanggal 22 Nopémber 2021, pangwangunan proyék botol plastik Tanzania perusahaan kami parantos réngsé, sareng sadaya alat mékanis aya dina tahap pamasangan ahir sareng komisioning.Ti...
    Proyék Solusi IVEN Afrika IV Disatujuan Ku Ahli GMP Jérman

AnjeunNGIMPIDINA PROYEK,

URANG JIEUNAN REALITAS!

km8hv

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami