Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Dihaturkeun ka Draf Kualitas ™

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd. didirikeun taun 2005, ngagaduhan opat pabrik profesional pikeun mesin farmasi, mesin tabung kumpulan getih, alat-alat panguburan cai sareng pengemasan otomatis & sistem logistik calakan. Kami nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi di dunya sareng pabrik médis sasuai sareng EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, PIC / S GMP prinsip jsb…

Jérman Top Brand IV Produsen cairan Pilih IVEN

Kami nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sareng pabrik médis saluyu sareng EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, PIC / S GMP prinsip jsb.

Warta

Anjeun NGIMPI OF proyék,

URANG NYIEUN NYATA!

2