Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

OEB5 Tutuwuhan onkologi suntik vkey turnkey

Perkenalan Singkat:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sapertos solusi IV, vaksin, onkologi sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling masuk akal, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi sareng médis anu béda-béda ti A dugi ka Z pikeun larutan kantong lemes Non-PVC IV, larutan PP botol IV, Solusi kaca vial IV, Suntik Vial & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, tabung kumpulan getih vakum jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sapertos solusi IV, vaksin, onkologi sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling masuk akal, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi sareng médis anu béda-béda ti A dugi ka Z pikeun larutan kantong lemes Non-PVC IV, larutan PP botol IV, Solusi kaca vial IV, Suntik Vial & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, tabung kumpulan getih vakum jsb.

1

Naon tutuwuhan IVEN Injectable oncology vial turnkey tutuwuhan kalebet:

2
1
2
3

Pidéo Produk

Pedaran inti

Solusi rékayasa terintegrasi IVEN pikeun pabrik botol onkologi suntik farmasi kalebet kamar bersih, sistem kontrol otomatis sareng sistem monitoring, sistem pangobatan cai farmasi, sistem nyiapkeun sareng sistem distribusi, nyeuseuh bokor - sterilisasi sareng déplogénasi - ngeusian - ngeureunkeun - capping - cuci luar, beku sistem pangeringan, sistem Isolasi, sistem pengepakan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat sareng sajabana difokuskeun kana kabutuhan masing-masing pelanggan, IVEN ngarobih solusi rékayasa sacara taliti pikeun pangguna dina:

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Pilihan prosés produksi
* Pilihan modél peralatan sareng kustomisasi
* Instalasi sareng komisioning
* Validasi pakakas sareng prosésna
* Téknologi produksi mindahkeun
* Dokuméntasi anu sesah sareng lemes
* Latihan pikeun pagawé terampil sareng sajabina.

Léngkah operasi produk

1. Nyeuseuh botol onkologi suntik - sterilisasi sareng depyrogenation - ngeusian - stoppering - capping - lini produksi cuci éksternal:

Garis ieu digunakeun pikeun ngahasilkeun bokor onkologi anu tiasa disuntik, anu diwangun ku 5 mesin: Mesin Cuci Otomatis Vertikal Sérial Servival, Hot Air Circulation Sterilizing & Depyrogenation Tunnel, Full Servo Driven Vial Filling-Stoppering Machine, Vial Capping Machine sareng External Machine.

Saatos dieusian, éta bakal angkat ka semi-stoppering sareng siap dikeringkeun beku, teras ngalih ka mesin capping, saatos éta, éta bakal angkat ka mesin cuci éksternal. Kami ngadopsi sistem timbangan online pikeun ngeusian mesin, produk anu henteu kualifikasi bakal ditolak sacara otomatis.

4

1. Ngumbah

5

2. Sterilisasi & Démogénasi

6

3. ngeusian & Stoppering

9

4. Capping

8

5. Nyeuseuh jaba

7

6. réngsé

2. garing beku na otomatis loading na unloading sistem:

Pikeun produk limofilisasi, saatos dieusian sareng semi-stoppering, éta bakal ditepikeun ka mesin beku (Lyophilizer) sacara otomatis ngalangkungan sistem pemuatan otomatis, saatos limofilisasi, éta bakal dikirimkeun ka mesin capping ku sistem pembongkaran otomatis.

11
12
13
14

3. Sistem isolasi:

Kusabab onkologi mangrupikeun produk toksik, urang tiasa ngalengkepan sareng isolator pikeun ngajaga kasalametan operator tina produk, pikeun mastikeun prosés produksi dijagi pinuh dina sistem isolasi.

Perkenalan Singkat
1. Operator lengkep dipisahkeun ti daérah produksi steril konci.
2.A tingkat produksi internal tingkat. C / D tingkat rohangan bersih luar.
3. Ngan ukur tiasa muka isolator saatos mareuman sistem, oténtikasi diperyogikeun pikeun reboot.
4. Ngarobih HPVS pikeun sterilisasi internal.
5. Sistem sirkulasi anu disahkeun.
6. ngadopsi HEPA inletting hawa, mémbran tiasa duanana ngajaga aliran hawa seragam sareng saringan.
7. Struktur internal anu lancar, desain buleud.
8. Ngadopsi segel kembung pikeun panto kabuka sareng jandéla sarung.
9. Kanggo produk toksik, anggo desain kantong-di-kantong-kaluar.

Fungsi sanésna
1. Sistem CIP / SIP (SIP ku VHP).
2. Monitoring Online Particle Counter.
3. Sampler Partikel Anu Bisa Ditanggung Bumi.
4. Generator Hidrogén Dioksida Nguap.
5. Detektor Bocor Sarung Tangan.
6. Anemometer.
7.H / T sénsor.
Peunteun 8.ATEX.
9. Modél Tés Étilinox Sterilitas.
10. Alat Sampling Air.
11. Bag-in-bag-out Filter Ngarobih Perumahan.

4. Sistem paking:

Éta tiasa bérés nyuntik onkologi visi inspeksi lampu otomatis, pamariksaan kebocoran, labél, leuleuy sareng kemasan karton primér, sareng pangiriman karton kiriman.
Urang tiasa ngalengkepan pembukaan karton pengiriman barang otomatis, instruksi manual sareng sertipikat ngalebetkeun, pengepakan karton, sealing karton, panyiri, sistem data tracing, sareng sistem panolakan otomatis, anu tiasa nolak karton kalayan beurat anu lepat, atanapi anu nganggo labél anu henteu mumpuni.

5. Pangobatan cai farmasi:

Éta kalebet perlakuan cai anu dimurnikeun (2RO + EDI), sulingan cai (WFI), sareng generator uap murni. Tangki PW sareng tank WFI ogé kalebet.

5. Pangobatan cai farmasi:

Éta kalebet perlakuan cai anu dimurnikeun (2RO + EDI), sulingan cai (WFI), sareng generator uap murni. Tangki PW sareng tank WFI ogé kalebet.

7. Kamar bersih & HVAC:

Éta kalebet panel témbok kamar anu bersih, panel siling, windows, panto, lantai, lampu, unit penanganan udara, saringan HEPA, saluran hawa, ngareuwaskeun, sistem kendali otomatis sareng sajabana Pikeun ngajaga prosés produksi onkologi botol anu disuntik dijagaan dina kaayaan Kelas C + Isolator .

8. Utiliti hideung

Éta kalebet sistem kompresor udara sareng sistem ketel pikeun nyayogikeun hawa sareng uap anu dikomprés pikeun produksi onkologi vial suntik.

9. Laboratorium:

Éta kalebet sagala rupa instrumen uji laboratorium, sareng furnitur laboratorium pikeun uji sampel onkologi botol suntik sareng bahan baku, sapertos ruang stabilitas, HPLC, nyerep atom, spéktrométer ultraviolét, spéktrométer inframerah infra merah sareng sajabana.

10. Sistem Distribusi & pipa:

Éta kalebet sagala jinis pipa prosés sareng pipa industri anu diperyogikeun dina tutuwuhan turnkey onkologi botol suntik, sapertos cai dimurnikeun, cai suntikan, uap murni, cai pendingin, cai tiis, hawa anu dikomprés, uap industri sareng sajabana.

Kaunggulan:

IVEN gaduh tim téknis sareng rékayasa anu sangat profesional, latihan di tempat kami sareng dukungan saatos penjualan tiasa masihan jaminan téknis jangka panjang pikeun tutuwuhan onkologi onkologi vakum suntik anjeun:

1031
1032

IVEN Sagala dokuméntasi lengkep tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sertipikat GMP & FDA pikeun pepelakan cairan IV anjeun kalayan gampang (Kalebet IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT jst boh dina basa Inggris sareng versi Cina):

1033
1035

Profesi sareng pangalaman IVEN tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun tutuwuhan turnkey leyuran IV dina waktos anu pondok sareng nyingkahan sagala jinis résiko poténsial:

1036
1039
1037
1040
1038
1041

Pelanggan tutuwuhan turnkey IVEN diawaskeun:

1043
1044

Dugi ka ayeuna, urang parantos nyayogikeun ratusan sét peralatan farmasi sareng alat médis ka langkung ti 50 nagara.

Samentawis éta, kami ngabantosan pelanggan pikeun ngawangun 20+ tutuwuhan turnkey farmasi sareng médis di Rusia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Iraq, Nigeria, Uganda, Tanzania, Étiopia, Myanmar jst, khususna pikeun solusi IV, bokor suntik sareng ampul . Sadaya proyék ieu ngagaduhan palanggan sareng koméntar koméntar na.

Kami ogé ngekspor lini produksi solusi IV kami ka Jérman.

1045
1034

Tutuwuhan turnkey botol Indonesia IV

Tutuwuhan turnkey botol Vietnam IV

1047
1048

Tutuwuhan turnkey botol Uzbékistan IV

1049

Tutuwuhan turnkey vial suntik Thailand

Tutuwuhan turnkey botol Tajikistan IV

1046

Tutuwuhan turnkey kantong Saudi Arabia IV

Kisaran kapasitas IVEN suntikan onkologi vial turnkey plant:

19


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk