Have a question? Give us a call: +86-13916119950

OEB5 Injectable onkologi vial tutuwuhan turnkey

Bubuka singket:

IVEN Pharmatech teh supplier pelopor tutuwuhan turnkey nu nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya kayaning solusi IV, vaksin, onkologi jeung sajabana, sasuai jeung EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sarta WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling lumrah, alat-alat kualitas luhur sareng jasa anu disesuaikan ka pabrik farmasi sareng médis anu béda ti A ka Z pikeun solusi IV kantong lemes Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial Injectable & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, Vakum tabung ngumpulkeun getih jsb.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

IVEN Pharmatech teh supplier pelopor tutuwuhan turnkey nu nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya kayaning solusi IV, vaksin, onkologi jeung sajabana, sasuai jeung EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sarta WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling lumrah, alat-alat kualitas luhur sareng jasa anu disesuaikan ka pabrik farmasi sareng médis anu béda ti A ka Z pikeun solusi IV kantong lemes Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial Injectable & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, Vakum tabung ngumpulkeun getih jsb.

1

Naon tutuwuhan turnkey vial IVEN Injectable onkologi di antarana:

2
1
2
3

Video produk

Pedaran inti

Solusi rékayasa terpadu IVEN pikeun pabrik vial onkologi injectable farmasi kalebet kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem ngawaskeun, sistem perawatan cai farmasi, nyiapkeun solusi sareng sistem distribusi, cuci vial - sterilizing sareng depyrogenation - ngeusian - stoppering - capping - cuci éksternal, beku. sistem drying, Sistim isolasi, sistem packing, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas, laboratorium sentral jeung sajabana Fokus kana sarat individu konsumén ', IVEN customizes solusi rékayasa meticulously pikeun pamaké on:

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Pilihan prosés produksi
* Pilihan modél alat sareng kustomisasi
* Pamasangan sareng komisi
* Validasi alat sareng prosés
* Transfer téknologi produksi
* Dokuméntasi teuas tur lemes
* Pelatihan pikeun pagawe terampil jeung saterusna.

Léngkah operasi produk

1.Injectable onkologi vial cuci - sterilizing na depyrogenation - keusikan - stoppering - capping - garis produksi cuci éksternal:

Garis ieu dipaké pikeun ngahasilkeun vials onkologi injectable, nu diwangun ku 5 mesin: Full Servo disetir nangtung Ultrasonic Mesin cuci, Hot Air Sirkulasi Sterilizing & Depyrogenation Torowongan, Servo pinuh disetir Vial ngeusian-Stoppering Mesin, Vial Capping Mesin jeung Mesin cuci éksternal.

Saatos ngeusian, éta bakal angkat ka semi-stoppering sareng siap pikeun beku beku, teras ngalih ka mesin capping, saatos éta, éta bakal angkat ka mesin cuci éksternal.Kami ngadopsi sistem timbangan online pikeun ngeusian mesin, produk anu henteu cocog bakal otomatis ditolak.

4

1. Nyeuseuh

5

2. Sterilizing & Depyrogenation

6

3. ngeusian & Stoppering

9

4. Capung

8

5. Ngumbah Jaba

7

6. réngsé

2.Freeze dryer sarta otomatis loading na unloading sistem:

Pikeun produk lyophilized, sanggeus ngeusian sarta semi-stoppering, éta bakal conveyed ka freeze dryer (Lyophilizer) otomatis ngaliwatan sistem otomatis loading, sanggeus lyophilized, éta bakal conveyed ka mesin capping ku sistem unloading otomatis.

11
12
13
14

3. Sistem isolasi:

Kusabab onkologi mangrupikeun produk beracun, urang tiasa dilengkepan ku isolator pikeun ngajaga kasalametan operator tina produkna, pikeun mastikeun prosés produksi ditangtayungan sapinuhna dina sistem isolasi.

Bubuka singket
1.Operator sagemblengna dipisahkeun ti wewengkon produksi steril konci.
2.A tingkat wewengkon produksi internal.C / D tingkat kamar bersih éksternal.
3.Only bisa muka isolator sanggeus shutdown sistem, auténtikasi diperlukeun pikeun reboot.
4.Customize HPVS pikeun sterilization internal.
5.Sistim sirkulasi disegel.
6.Adopt HEPA inletting hawa, mémbran bisa duanana ngajaga aliran hawa seragam jeung filter nu.
7.Seamless struktur internal, desain rounding.
8.Adopt segel inflatable pikeun duanana panto muka jeung jandéla sarung.
9.For produk toksik, make kantong-di-kantong-kaluar design.

Fungsi séjén
1.Sistim CIP / SIP (SIP ku VHP).
2.Particle Counter Pangimeutan Online.
3.Airborne Giat Partikel Sampler.
4.Vaporised hidrogén dioksida generator.
5. Detektor Bocor tina Sarung Tangan.
6. Anemometer.
7.H/T sénsor.
8. Peunteun ATEX.
9.Equinox Sterility Test Module.
10.Alat Sampling hawa.
11.Kantong-di-kantong-kaluar Filter Ngarobah Perumahan.

4. Sistem bungkusan:

Éta tiasa ngabéréskeun inspeksi lampu otomatis injectable vial onkologi, inspeksi bocor, panyiri, lepuh kalayan bungkusan karton primér, sareng bungkusan karton pengiriman.
Urang tiasa ngalengkepan kalayan bubuka karton pengiriman barang otomatis, instruksi manual jeung sertipikat inserting, karton packing, karton sealing, panyiri, data tracing sistem, sarta sistem otomatis tampikan, nu bisa nolak cartons kalawan beurat salah, atawa leuwih kalawan labél unqualified.

5.Pharmaceutical perlakuan cai:

Ieu ngawengku perlakuan cai dimurnikeun (2RO + EDI), distiller cai (WFI), sarta generator uap murni.tank PW na tank WFI kaasup ogé.

5.Pharmaceutical perlakuan cai:

Ieu ngawengku perlakuan cai dimurnikeun (2RO + EDI), distiller cai (WFI), sarta generator uap murni.tank PW na tank WFI kaasup ogé.

7. Kamar beresih & HVAC:

Ieu ngawengku panels témbok kamar bersih, panels siling, jandéla, panto, flooring, cahaya, Unit penanganan hawa, saringan HEPA, saluran hawa, alarming, sistem kontrol otomatis jsb Pikeun ngajaga prosés produksi onkologi injectable vial ditangtayungan dina lingkungan Kelas C + Isolator. .

8.Utiliti Hideung

Éta kalebet sistem compressor hawa sareng sistem boiler pikeun nyayogikeun hawa anu dikomprés sareng uap pikeun produksi onkologi vial suntik.

9. Laboratorium:

Éta kalebet sagala jinis alat uji lab, sareng perabot lab pikeun nguji conto onkologi vial injectable sareng bahan baku, sapertos kamar stabilitas, HPLC, nyerep atom, spéktrométer ultraviolét, spéktrométer infra red fourier, jsb.

10. Distribusi & sistem pipa:

Ieu ngawengku sagala jinis pipa prosés jeung pipa industri diperlukeun dina injectable vial onkologi tutuwuhan turnkey, kayaning cai dimurnikeun, cai suntik, uap murni, cooling cai, cai chilled, hawa dikomprés, uap industri jsb.

Kaunggulan:

IVEN gaduh tim téknis sareng rékayasa anu profésional pisan, pelatihan di tempat kami sareng dukungan saatos penjualan tiasa masihan jaminan téknis jangka panjang pikeun pabrik turnkey onkologi vial injectable anjeun:

1031
1032

IVEN Rangkaian lengkep dokuméntasi tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sertipikat GMP & FDA pikeun pabrik cairan IV anjeun kalayan gampang (Kalebet IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT jsb dina basa Inggris sareng versi Cina):

1033
1035

Profési sareng pangalaman IVEN tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun pabrik turnkey solusi IV dina waktos anu paling pondok sareng nyingkahan sagala jinis résiko poténsial:

1036
1039
1037
1040
1038
1041

Palanggan pabrik turnkey farmasi luar negeri IVEN:

1043
1044

Nepi ka ayeuna, kami parantos nyayogikeun ratusan set alat farmasi sareng alat médis ka langkung ti 50 nagara.

Samentara éta, kami mantuan konsumén urang pikeun ngawangun 20+ tutuwuhan turnkey farmasi sarta médis di Rusia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda, Tanzania, Étiopia, Myanmar jsb, utamana pikeun solusi IV, vials injectable na ampoules. .Sadaya proyék ieu meunang konsumén urang jeung komentar tinggi pamaréntah maranéhanana.

Urang ogé diékspor garis produksi solusi IV urang ka Jerman.

1045
1034

Pabrik turnkey botol IV Indonésia

Viétnam IV tutuwuhan turnkey botol

1047
1048

Pabrik turnkey botol Uzbékistan IV

1049

Thailand Injectable vial turnkey tutuwuhan

Pabrik turnkey botol Tajikistan IV

1046

Saudi Arabia IV pabrik turnkey kantong

Kisaran kapasitas pabrik turnkey vial onkologi suntik IVEN:

19


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami