Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi

Bubuka singket:

Garis produksi tube kempelan getih ngawengku tube loading, dosing Kimia, drying, stoppering & capping, vacuuming, baki loading, jsb Gampang & operasi aman jeung PLC individu & kontrol HMI, ngan butuh 2-3 pagawe bisa ngajalankeun sakabeh garis ogé.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Garis produksi tube kempelan getih ngawengku tube loading, dosing Kimia, drying, stoppering & capping, vacuuming, baki loading, jsb Gampang & operasi aman jeung PLC individu & kontrol HMI, ngan butuh 2-3 pagawe bisa ngajalankeun sakabeh garis ogé.Dibandingkeun sareng pabrik-pabrik anu sanés, alat-alat kami ngagaduhan fitur anu unik, kalebet diménsi sadayana langkung alit, otomatisasi & stabilitas anu langkung luhur, tingkat sesar anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana.

Video produk

Aplikasi

Pikeun vakum atanapi non-vakum produksi tabung ngumpulkeun getih.

IMG

Prosedur Produksi

1

Labeling tabung & percetakan Online

Ngadopsi sensor fotoéléktrik Jerman Leuze GS, Amérika Sarikat AB motor servo pikeun ngadalikeun labél ngirim, JSCC motor jeung speed drive pakait keur nyetir utama jeung labél mencét.
Bisa jadi kalawanpercetakan onlineSistim pikeun kode bets jeung titimangsa percetakan.
Hiji mesin tiasa pikeun 8mm / 13mm / 16m.
Sambungan online kalawan garis produksi.

Tube loading & Deteksi

Téknologi beban tabung otomatis, ngamuat tabung kana jepitan sacara otomatis kalayan detektor pikeun henteu aya tabung atanapi tabung arah tibalik.Mesin nerapkeun naon waé tabung labél sareng ngabéréskeun cacad tina labél avo anu rusak tina mesin beban tabung tradisional
ti pabrik séjén.

1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi1344
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi1629

Dosing kimiawi

Dilengkepan ku 3 sistem dosing, nurutkeun paménta produksi tube kempelan getih customer.
Pompa FMI AS, dosis semprot
Pompa jarum suntik ngangkat dosing
Dosing ngeusian pompa jarum suntik

Sistim drying

Mesinna ngagaduhan fungsi ngatur cap otomatis, nyoco cap, deteksi cap di tempat, deteksi capping.Jero tabung bakal otomatis ngahasilkeun tekanan négatip tangtu, lajeng otomatis beban tube kana baki.

1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi2060
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi2326

Capping & Vaccuming & Dulang Loading

Aya 4 sét sistem drying, ngadopsi pemanasan PTC, euweuh polusi ka jero tabung, sarta achineve efisiensi luhur drying.Éta gaduh alat posisi anu leres pikeun rod panas sareng tabung.

IVEN Darah Koléksi Tube Line Produksi Kauntungannana

1.Kapasitas tinggi 15000-18000pcs / jam
automation 2.High, prosés operasi lumrah jeung optimasi integrasi, 2-3 operator terampil bisa ngatur sakabeh garis produksi mulus ti tube loading kana outputting produk rengse
3.Suitable pikeun vakum sarta non-vakum tube kempelan getih, sarta kami bisa ngaropéa pikeun pamakéan dibagikeun customer dina hiji garis.
4.Intelligent & Humanized System Operasi.Desain humanized pikeun tiap stasiun, PLC + kontrol HMI.
5.Blood kempelan tube garis produksi sakabeh garis boga kontrol kualitas prosés.Deteksi multi-aspék, sapertos tabung dibalikkeun, tabung leungit, dosing, suhu pengeringan, posisi cap, loading baki busa jsb. Ngajamin tingkat mumpuni tinggi
6.Tilu Dosing System.Dosing akurat, 3 sét sistem dosing anu tiasa nyumponan syarat produksi aditif / réagen anu béda.
7.Advanced Interlaced Baki Loading Téhnologi.Téknologi panganyarna kalayan fungsi loading interlaced sareng nyaluyukeun jarak sacara otomatis.Diterapkeun kana duanana jenis baki busa rectangular sareng interlaced.
8.High Vacuuming Laju mumpuni.Kalawan desain unik tina spring-tipe rak tube.Gelar vakum tiasa disetél dina layar toél kalayan gampang sareng akurat, gelar vakum anu cocog tiasa disetél sacara otomatis dumasar kana jangkungna daérah pangguna.
9.Struktur Quality High: awak utama ngadopsi baja kualitas luhur pikeun beurat bearing, beungeut jeung pigura ngadopsi kualitas luhur stainless steel pikeun beberesih gampang.Minuhan standar GMP

Konfigurasi Mesin

1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3877
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3883
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3880
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3886
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3882
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3887

Parameter Tech

Ukuran Tube lumaku Φ13 * 75/100mm;Φ16 * 100mm
Gawé Speed 15000-18000pcs / jam
Métode Dosing sareng Akurasi Anticoagulant: 5 dosing nozzles pompa pangukuran FMI, kasabaran kasalahan ± 5% dumasar kana 20μLCoagulant: 5 dosing nozzles pompa suntik keramik tepat, kasabaran kasalahan ± 6% dumasar kana 20μLSodium Citrate: 5 dosing nozzles pompa suntik keramik tepat, kasabaran kasalahan ± 5% dumasar kana 100μL
Métode Pengeringan Pemanasan PTC kalayan kipas tekanan tinggi.
Spésifikasi Cap tipe handap atawa tipe ka luhur cap nurutkeun sarat customer urang.
Baki Busa lumaku Tipe Interlaced atanapi baki busa tipe rectangular.
Kakuatan 380V / 50HZ, 19KW
Hawa Dikomprés Bersih tekanan hawa dikomprés 0.6-0.8Mpa
Pendudukan angkasa 6300*1200 (+1200) *2000 mm (L*W*H)
*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna.***

customer alus teuing

1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi4766
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi4767
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi4768
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi4770

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami