Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Jalur Produksi Tabung Ngumpulkeun Darah Vakum

Perkenalan Singkat:

Garis produksi tabung kumpulan getih kalebet ngamuat tabung, Dosis kimia, pengeringan, stoppering & capping, vakum, nampanan baki, sareng sajabana Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur peryogi 2-3 padamel anu tiasa ngajalankeun garis lengkepna ogé.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Garis produksi tabung kumpulan getih kalebet ngamuat tabung, Dosis kimia, pengeringan, stoppering & capping, vakum, nampanan baki, sareng sajabana Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur peryogi 2-3 padamel anu tiasa ngajalankeun garis lengkepna ogé. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat urang ngagaduhan fitur anu unik, kalebet dimensi sacara umum langkung alit, otomatisasi & stabilitas langkung luhur, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana

Pidéo Produk

Aplikasi

Pikeun produksi tabung kumpulan getih atanapi vakum non-vakum.

IMG

Prosedur Produksi

1

Tabél Pelabelan & Percetakan Online

Ngadopsi sensor potoéléktrik Jerman Leuze GS, motor servo AB Amérika Serikat pikeun ngendalikeun pangiriman labél, motor JSCC sareng speed drive anu cocog pikeun nyetir utama sareng mencét labél.
Éta tiasa sareng percetakan online sistem pikeun kode angkatan sareng percetakan tanggal.
Hiji mesin tiasa pikeun 8mm / 13mm / 16m.
Sambungan online kalayan lini produksi.

Ngamuat pipah & Deteksi

Téknologi pemuatan tabung otomatis, ngamuat tabung kana klem sacara otomatis nganggo detéktor pikeun henteu aya tabung atanapi tabung arah songsong. Mesin panawaran pikeun jenis tabung labél sareng ngabéréskeun cacad tina label avo anu rusak tina mesin pamuat tabung tradisional
ti pabrik séjén.

1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line1344
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line1629

Dosis kimia

Ngalengkepan sistem 3 dosis, numutkeun paménta produksi tabung kumpulan getih.
Pompa USA FMI, menyemprotkeun dosis
Jarum pompa jarum suntik
Pompa jarum suntik ngeusian dosis

Sistem pangeringan

Mesin ngagaduhan fungsi nyusun cap otomatis, nyoco cap, cap dina deteksi tempat, deteksi capping. Dina jero tabung sacara otomatis bakal ngahasilkeun tekanan négatip anu tangtu, teras sacara otomatis ngamuat tabung kana baki.

1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line2060
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line2326

Capping & Vaksin & Dulang Nunggah 

Aya 4 sét sistem drying, ngadopsi pemanasan PTC, teu aya polusi ka jero tabung, sareng efisiensi tinggi achineve anu garing. Éta ngagaduhan alat anu leres pikeun batang panas sareng tabung.

Keuntungan Garis Produksi Tube IVEN Koléksi

1. Kapasitas luhur 15000-18000 pcs / jam
2. Otomatisasi tinggi, prosés operasi anu wajar sareng optimalisasi integrasi, 2-3 operator terampil tiasa ngatur garis produksi sacara mulus tina pemuatan tabung dugi ka réngsé produk.
3. Cocog pikeun vakum sareng tabung kumpulan getih sanés vakum, sareng kami tiasa ngarobih pikeun panggunaan pangguna dina hiji garis.
4. Sistem Operasi cerdas & Humanized. Desain manusiawi pikeun tiap stasiun, kontrol PLC + HMI.
5. Line produksi tabung kumpulan getih garis sadayana gaduh kontrol kualitas prosés. Deteksi multi-aspék, sapertos tabung anu dibalikkeun, tabung anu leungit, dosis, suhu pangeringan, cap dina posisi, pembuangan baki busa dll. Mastikeun tingkat anu mumpuni tinggi
6.Tiga Sistem Dosis. Dosis anu akurat, 3 sét sistem dosis anu tiasa nyumponan sarat produksi / réagen anu béda.
7. Téhnologi Ngepaskeun Dulang Interlaced Advanced. Téknologi pangénggalna kalayan pungsi interlaced loading sareng jarak nyaluyukeun sacara otomatis. Dilarapkeun pikeun kadua jinis baki busa anu segi opat sareng antargélana.
8. Laju mumpuni vakum anu luhur. Kalayan desain unik rak tube-spring. Gelar vakum tiasa disetél dina layar sentuh kalayan gampang sareng akurat, gelar vakum anu saluyu tiasa sacara otomatis disetél numutkeun ka luhurna daérah pangguna.
9. Struktur Kualitas Tinggi: Awak utama ngadopsi waja kualitas luhur pikeun bantosan beurat, permukaan sareng pigura ngadopsi stainless steel kualitas luhur pikeun gampang dibersihkeun. Papanggih standar GMP

Konfigurasi Mesin

1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3877
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3883
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3880
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3886
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3882
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3887

Parameter Tech

Ukuran Tube Lumaku Φ13 * 75 / 100mm; Φ16 * 100mm
Laju Damel 15000-18000pcs / jam
Métode Dosis sareng Akurasi Anticoagulant: 5 dosis nozzles pompa pangukuran FMI, kasabaran kasalahan ± 5% dumasar kana 20μLKoagulan: 5 nozel dosis tepat pompa suntik keramik, kasabaran kasalahan ± 6% dumasar kana 20μLSodium Citrate: 5 nozel dosis tepat pompa injeksi keramik, kasabaran kasalahan ± 5% dumasar kana 100μL
Cara Ngeringkeun Pemanasan PTC kalayan kipas tekanan tinggi.
Spesifikasi Cap Tipe handap atanapi tipe luhur cap numutkeun sarat konsumén.
Dulang Busa Anu Berlaku Tipe interlaced atanapi baki busa tipe persegi panjang.
Kakuatan 380V / 50HZ, 19KW
Hawa dikomprés Tekanan hawa bersih anu dikomprés 0.6-0.8Mpa
Paksaan Angkasa 6300 * 1200 (+1200) * 2000 mm (L * W * H)
*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Konsumén alus teuing

1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line4766
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line4767
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line4768
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line4770

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk