Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Sistem Perawatan Cai RO Farmasi

Bubuka singket:

Reverse osmosis nyaeta eighties dimekarkeun téhnologi separation mémbran, nu utamana ngagunakeun prinsip permeation mémbran semipermeabel, méré eta cara nu tangtu ku cara nerapkeun tekanan dina arah infiltrasi alam ngalawan gaya cai dina leyuran kentel éncér solusi pikeun nembus. cara ieu disebut reverse osmosis.Ku komponén alat nyaéta reverse osmosis reverse osmosis Unit.


Rincian produk

Tag produk

Sistem Perawatan Cai RO Farmasi

bubuka:

Reverse osmosis nyaeta eighties dimekarkeun téhnologi separation mémbran, nu utamana ngagunakeun prinsip permeation mémbran semipermeabel, méré eta cara nu tangtu ku cara nerapkeun tekanan dina arah infiltrasi alam ngalawan gaya cai dina leyuran kentel éncér solusi pikeun nembus. cara ieu disebut reverse osmosis.Ku komponén alat nyaéta reverse osmosis reverse osmosis Unit.

Hiji, dua reverse osmosis + persiapan EDI (karakteristik prosés cai dimurnikeun)
1 Cocog jeung salinitas cai atah dibandingkeun wewengkon Jangkungna;
2 produk konduktivitas cai hadé;
3 investasi hiji-waktos kirang;
4 waragad operasi handap;
5. Stabilitas.

1

Video produk

Parameter:

Modél

Ngahasilkeun cai (m³ / h)

Cai minimum (m³ / h)

cai desalinated (%)

Suhu gawé (℃)

FST0.5-A

0.5

1.0

98

5-35

FST1-A

1.0

1.5

98

5-35

FST2-A

2.0

3.0

98

5-35

FST3-A

3.0

4.5

98

5-35

FST4-A

4.0

6.0

98

5-35

FST6-A

6

8.5

98

5-35

FST8-A

8

11.5

98

5-35

FST10-A

10

14

98

5-35

FST15-A

15

21

98

5-35

FST20-A

20

28

98

5-35

FST25-A

25

35

98

5-35

FST30-A

30

42

98

5-35

Generator uap murni

2
3

Bubuka

1.Manufactured nurutkeun kriteria of JB20031-2004 Generator uap murni, LCZ generator uap murni kami migunakeun pemanasan uap pikeun ngahasilkeun uap-purity tinggi tanpa sumber panas.Generatorna tiasa dianggo pikeun sterilisasi sareng tiasa sacara efektif nyegah polusi sekundér tina logam beurat, sumber panas sareng tumpukan najis anu sanés.Alat-alatna dicirikeun ku téknologi canggih, desain unik, struktur kompak, konfigurasi rasional sareng pelestarian panas anu saé pikeun cangkang, anu nyababkeun leungitna panas anu langkung handap, efisiensi panas anu langkung luhur, cakupan rohangan lanté anu langkung alit, operasi anu gampang sareng instalasi sareng adjustability anu saé.Generator kami sasuai sareng kriteria GMP Nagara sareng parantos diterapkeun sacara lega pikeun sterilisasi dina perawatan kaséhatan, farmasi sareng industri pangan.

2. Bagian komponén: sumber cai jeung tingkat ngamurnikeun tank cai
Tangki memanaskeun cai anu dideionisasi ku uap tina boiler supados ngahasilkeun uap anu murni.Preheater sareng evaporator tank ngadopsi tabung stainless steel seamless intensif sareng transfer panas anu saé.Tangki tiasa sacara otomatis nyaluyukeun aliran cai dumasar kana suhu uap dina alat keur ngagolakkeun supados ningkatkeun kaluaran uap murni.Sajaba ti éta, uap-purity tinggi kalawan backpressures béda jeung laju aliran tiasa didapet ku nyaluyukeun klep outlet.

3. alat-alat ieu sadia dina tilu jenis, ie full-automation, semi-automation sarta operasi manual pikeun minuhan sarat pamaké béda.

4
5

Parameter téknis utama

Modél

Total Daya(KW

Produksi uap murni(L/h

Konsumsi uap pemanasan(kg/h

Konsumsi cai dimurnikeun(kg/h

Diménsi(mm

LCZ-100

0.75

≥100

125

120

1150 × 550 × 2600

LCZ-200

0.75

≥200

250

240

1150 × 900 × 2700

LCZ-300

0.75

≥300

375

360

1400 × 900 × 2700

LCZ-400

0.75

≥400

500

480

1400 × 950 × 2700

LCZ-500

0.75

≥500

630

600

1500 × 1050 × 2900

LCZ-600

0.75

≥600

755

720

1600×1100×2900

LCZ-700

0.75

≥700

875

840

1700 × 1100 × 2900

LCZ-800

0.75

≥800

1005

960

1750 × 1100 × 3000

LCZ-1000

1.1

≥1000

1260

1200

1750 × 1100 × 3000

LCZ-1500

1.1

≥1500

1890

1800

1850 × 1200 × 3200

LCZ-2000

1.1

≥2000

2500

2400

2350 × 1250 × 3300

WFI Distiller

6
7

Bubuka singket

Distillator cai multi-efek LD kami dirancang sareng diproduksi dumasar kana kriteria GB150-1998 Steel Pressure Vessel sareng JB20030-2004 Multi-effect Water Distillator.Sadaya komponén sareng bagian-bagian alatna didamel tina stainless steel 304 atanapi 316L.Cai sulingan anu dihasilkeun tina distillator cai nyaéta kamurnian anu luhur sareng tanpa sumber panas, anu saluyu sareng sadaya indikator kualitas cai pikeun suntik anu diatur dina Pharmacopoeia Cina (édisi 2010).Alat ieu kabuktian janten pilihan idéal pikeun produsén farmasi sapertos rupa-rupa produk getih, suntikan, sareng solusi infus, agén antimikroba biologis ogé nginum cai sulingan.

Fitur Utama

1. alat-alat ieu sadia dina tilu jenis, ie full-automation, semi-automation sarta operasi manual pikeun minuhan sarat pamaké béda.
2. Cai distillator kalawan leuwih ti genep épék teu perlu nambahkeun cai cooling.

8
9

Parameter utama

Modél

Daya motor (kw)

Ngahasilkeun cai (L/h)

konsumsi uap (kg / h)

konsumsi cai baku (kg / h)

diménsi outline (mm)

LD500-6

0.75

≥500

≤120

550

2190 × 1150 × 3000

LD750-6

0.75

≥750

≤180

825

2580 × 1240 × 3400

LD1000-6

1.1

≥1000

≤240

1100

2580 × 1240 × 3500

LD1500-6

1.1

≥1500

≤360

1650

3240 × 1300 × 4000

LD2000-6

2.2

≥2000

≤480

2200

3240 × 1300 × 4100

LD3000-6

2.2

≥3000

≤720

3300

3680 × 1500 × 4200

LD4000-6

2.2

≥4000

≤960

4400

4300 × 1700 × 4600

LD5000-6

4.0

≥5000

≤1200

5500

4400 × 1700 × 4600

LD6000-6

4.0

≥6000

≤1400

6600

4600 × 1750 × 4800

LD7000-6

4.0

≥8000

≤1920

8800

5000 × 1850 × 4900

LD10000-6

4.0

≥10000

≤2400

11000

5600 × 2050 × 5200

Sistem Perlakuan EDI Cai Dimurnikeun

11
10
12

bubuka:

1.Reverse osmosis mangrupakeun jenis téhnologi separation mémbran dimekarkeun saprak 1980s.
2.It utamana ngagunakeun prinsip osmosis lamun mémbran semi-transparan.Tekanan anu disebut reverse osmosis.
3. Alat anu diwangun ku komponén reverse osmosis disebut reverse osmosis device.

Reverse osmosis primér sareng sekundér + EDI
1.Applied di wewengkon mana salinitas cai baku luhur;
2.Good konduktivitas listrik cai dihasilkeun;
3.Investasi Low;
4.Low operasi cose;
stabilitas 5.Good.

ciri teknis

1. Desain modularity, struktur kompak.
2. Sistim bisa milih mémbran RO disinfection termal jeung disinfection termal EDI;sakabeh sistem bisa ngawujudkeun on-line disinfection cai panas.
3. softener ganda bisa ngahontal sambungan runtuyan ku ngagunakeun grup klep na generasi Alternatipna.
4. Feed cai pump.1st tahap pompa tekanan tinggi na 2nd tahap pompa tekanan tinggi sadayana dikawasa ku frékuénsi.
5. Sistem produksi cai terminal ngagunakeun mode suplai dual
6. Ngagunakeun tanki panyimpen cai tengah salaku tanki panyangga pikeun ngawujudkeun beberesih on-line, dispensing kalawan sistem beberesih misah.
7. Nyieun tube stainless steel langsung tensile bending dina pipa sajauh mungkin, ulah las.
8. Pikeun sambungan tina pipa jeung suku cadang, éta adopts arc ngajaga lagu las otomatis, sarta pikeun mastikeun kualitas las.
9. Sistim kontrol: PLC téhnologi kontrol otomatis
10. Modeu rekaman: Anjeun tiasa milih recorder paperless pikeun rékaman paperless sarta ogé kertas ngarekam parameter konci sacara real waktu.
 

Barang

Ngahasilkeun Cai (m3 / h)

Aliran Cai Minimum (m3 / h)

Cai Desalted (%)

Suhu Cai Gawé (°C)

FST0.5-A

0.5

2.0

98

5-35

FST1-A

1.0

2.5

98

5-35

FST2-A

2.0

3.6

98

5-35

FST3-A

3.0

5.0

98

5-35

FST4-A

4.0

6.5

98

5-35

FST6-A

6.0

8.5

98

5-35

FST8-A

8.0

11.0

98

5-35

FST10-A

10.0

13.5

98

5-35

FST15-A

15.0

20.0

98

5-35

FST20-A

20.0

26.0

98

5-35

FST25-A

25.0

35.0

98

5-35

FST30-A

30.0

40

98

5-35


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami