Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Sistem Pangobatan Cai RO Farmasi

Perkenalan Singkat:

Osmosis tibalik nyaéta taun dalapan puluhan ngembangkeun téknologi pipisahan mémbran, anu utamina nganggo prinsip permeasi mémbrip semipermeabel, pikeun masihan jalan anu tangtu ku nerapkeun tekanan kana arah resapan alami ngalawan kakuatan cai dina larutan pekat éncérkeun larutan pikeun nembus cara ieu disebut osmosis tibalik. Ku komponén alat nyaéta osmosis tibalik unit osmosis.


Detil Produk

Tanda Produk

Sistem Pangobatan Cai RO Farmasi

Bubuka:

Osmosis tibalik nyaéta taun dalapan puluhan ngembangkeun téknologi pipisahan mémbran, anu utamina nganggo prinsip permeasi mémbrip semipermeabel, pikeun masihan jalan anu tangtu ku nerapkeun tekanan kana arah resapan alami ngalawan kakuatan cai dina larutan pekat éncérkeun larutan pikeun nembus cara ieu disebut osmosis tibalik. Ku komponén alat nyaéta osmosis tibalik unit osmosis.

Hiji, dua osmosis tibalik + persiapan EDI (ciri prosés cai dimurnikeun)
1 Cocog pikeun kaasinan cai atah dibandingkeun daérah jangkung;
2 konduktivitas cai produk langkung saé;
3 investasi sakali waktos kirang;
4 biaya operasional langkung handap;
5. stabilitas.

1

Pidéo Produk

Parameter:

Modél

Hasil cai (m³ / h)

Cai minimum (m³ / h)

Cai anu hancur (%)

Suhu damel (℃)

FST0.5-A

0,5

1.0

98

5-35

FST1-A

1.0

1.5

98

5-35

FST2-A

2.0

3.0

98

5-35

FST3-A

3.0

4.5

98

5-35

FST4-A

4.0

6.0

98

5-35

FST6-A

6

8,5

98

5-35

FST8-A

8

11.5

98

5-35

FST10-A

10

14

98

5-35

FST15-A

15

21

98

5-35

FST20-A

20

28

98

5-35

FST25-A

25

35

98

5-35

FST30-A

30

42

98

5-35

Generator uap murni

2
3

Bubuka

1. Dihasilkeun numutkeun kriteria JB20031-2004 Murni Steam Generator, generator uap murni LCZ kami nganggo pemanasan uap pikeun ngahasilkeun uap murni kalayan sumber panas. Generator na lumaku pikeun sterilisasi tur efektif tiasa nyegah polusi sekundér hasilna tina logam beurat, sumber panas na tumpukan impurity séjén. Alat-alatna dicirikeun ku téknologi canggih, desain unik, struktur kompak, konfigurasi rasional sareng pelestarian panas anu hadé kana cangkang, anu ngahasilkeun leungitna panas anu langkung handap, épisiensi panas anu langkung luhur, sinyalna rohangan lantai anu langkung alit, operasi anu gampang sareng instalasi sareng panyesuaian anu saé. Generator kami saluyu sareng kriteria GMP Nagara sareng parantos seueur diterapkeun dina sterilisasi dina kasehatan, farmasi sareng industri pangan.

2. Bagian komponén: sumber cai sareng tingkat bak panyuci cai
Tangki manaskeun cai anu didéionisasi ku uap tina ketel sahingga ngahasilkeun uap murni-murni. Preheater sareng penguap tina bak ngadopsi tabung stainless steel seamless intensif sareng mindahkeun panas anu saé. Tangki sacara otomatis tiasa nyaluyukeun aliran masuk cai numutkeun suhu uap dina ketel supados ningkatkeun kaluaran uap murni. Salaku tambahan, uap-purity tinggi kalayan backpressure béda sareng tingkat aliran tiasa didapet ku nyaluyukeun klep outlet.

3. Alat ieu sayogi dina tilu jinis, nyaéta otomatis-pinuh, semi-otomatis sareng operasi manual pikeun nyumponan sarat pangguna anu béda.

4
5

Parameter téknis utama

Modél

Total Kakuatan(KW)

Produksi uap murni(L / jam)

Konsumsi uap manaskeun(kg / jam)

Konsumsi cai dimurnikeun(kg / jam)

Diménsi(mm)

LCZ-100

0,75

≥100

125

120

1150 × 550 × 2600

LCZ-200

0,75

≥200

250

240

1150 × 900 × 2700

LCZ-300

0,75

≥300

375

360

1400 × 900 × 2700

LCZ-400

0,75

≥400

500

480

1400 × 950 × 2700

LCZ-500

0,75

500

630

600

1500 × 1050 × 2900

LCZ-600

0,75

≥600

755

720

1600 × 1100 × 2900

LCZ-700

0,75

≥700

875

840

1700 × 1100 × 2900

LCZ-800

0,75

≥800

1005

960

1750 × 1100 × 3000

LCZ-1000

1.1

1000

1260

1200

1750 × 1100 × 3000

LCZ-1500

1.1

≥1500

1890

1800

1850 × 1200 × 3200

LCZ-2000

1.1

2000

2500

2400

2350 × 1250 × 3300

WFI Distiller

6
7

Perkenalan Singkat

Distilator cai multi-épék LD kami dirancang sareng didamel numutkeun kriteria GB150-1998 Steel Pressure Vessel sareng JB20030-2004 Multi-effect Water Distillator. Sadaya komponen sareng bagian alat-alat na didamel tina stainless steel 304 atanapi 316L. Cai sulingan anu dihasilkeun tina distilator cai mangrupikeun kasucian tinggi sareng tanpa sumber panas, anu saluyu sareng sadaya indikator kualitas cai pikeun suntikan anu ditetepkeun dina Farmakopoeia Cina (édisi 2010). Alat-alat ieu kabuktosan janten pilihan anu saé pikeun pabrik obat-obatan sapertos rupa produk getih, suntikan, sareng solusi infus, agén antimikroba biologis ogé nginum cai sulingan.

Fitur Utama

1. Alat ieu sayogi dina tilu jinis, nyaéta otomatis-pinuh, semi-otomatis sareng operasi manual pikeun nyumponan sarat pangguna anu béda.
2. distilator Cai kalayan langkung ti genep épék teu kedah nambihan cai tiis.

8
9

 Parameter utama

Modél

Daya motor (kw)

Ngahasilkeun cai (L / h)

konsumsi uap (kg / jam)

konsumsi cai atah (kg / jam)

dimensi garis besar (mm)

LD500-6

0,75

500

20120

550

2190 × 1150 × 3000

LD750-6

0,75

≥750

80180

825

2580 × 1240 × 3400

LD1000-6

1.1

1000

40240

1100

2580 × 1240 × 3500

LD1500-6

1.1

≥1500

60360

1650

3240 × 1300 × 4000

LD2000-6

2.2

2000

≤480

2200

3240 × 1300 × 4100

LD3000-6

2.2

0003000

≤720

3300

3680 × 1500 × 4200

LD4000-6

2.2

≥4000

≤960

4400

4300 × 1700 × 4600

LD5000-6

4.0

5000

≤1200

5500

4400 × 1700 × 4600

LD6000-6

4.0

≥6000

≤1400

6600

4600 × 1750 × 4800

LD7000-6

4.0

≥8000

≤1920

8800

5000 × 1850 × 4900

LD10000-6

4.0

10000

≤2400

11000

5600 × 2050 × 5200

Sistem Pangobatan EDI Cai Dimurnikeun

11
10
12

Bubuka:  

1. Osmosis parah mangrupikeun jinis téknologi pipisahan mémbran dimekarkeun ti saprak 1980-an.
2. Éta utamina nganggo prinsip osmosis upami mémbran semi-transparan. Tekanan anu disebut osmosis tibalik.
3. Alat anu diwangun ku komponén osmosis tibalik disebut alat osmosis tibalik.

Osmosis tibalik primér sareng sekundér + EDI
1. Dilarapkeun di daérah anu salinitas cai atahna luhur;
2. konduktivitas listrik anu hadé tina cai dihasilkeun;
3. Investasi rendah;
4. Low operasi cose;
5. stabilitas anu saé.

Karakteristik téknis 

1. Desain modularitas, struktur kompak.
2. Sistem tiasa milih mémbran RO disinfection termal sareng disinfection termal EDI; sakabeh sistem tiasa ngawujudkeun desinfection cai panas dina garis.
3. Pelembut ganda tiasa ngahontal sambungan séri ku ngagunakeun kelompok klep sareng generasi sacara alternatip.
4. Pompa cai feed.1 tahap pompa tekanan tinggi sareng pompa tekanan tinggi tahap 2 sadayana dikontrol ku frékuénsi.
5. Sistem produksi cai terminal nganggo modeu suplai duaan
6. Ngagunakeun tanki panyimpenan cai tengah salaku tank panyangga pikeun ngawujudkeun beberesih on-line, dispensing ku sistem beberesih misah.
7. Ngadamel tabung stainless steel langsung lenturan tarik dina pipa sajauh mungkin, hindarkeun las.
8. Pikeun sambungan pipa sareng suku cadang, éta nyoko kana busur pikeun ngalindungan lagu las otomatis, sareng pikeun mastikeun kualitas las
9. Sistem kontrol: Téknologi kontrol otomatis PLC
10. Modeu rékaman: Anjeun tiasa milih perékam tanpa kertas pikeun rékor tanpa kertas sareng ogé kertas ngarékam parameter konci sacara langsung.
 

             Barang

Ngahasilkeun Cai (m3 / h)

Inflow Cai Minimum (m3 / h)

Cai Turun (%)

Gawé Cai Tempterature (° C)

FST0.5-A

0,5

2.0

98

5-35

FST1-A

1.0

2.5

98

5-35

FST2-A

2.0

3.6

98

5-35

FST3-A

3.0

5.0

98

5-35

FST4-A

4.0

6.5

98

5-35

FST6-A

6.0

8,5

98

5-35

FST8-A

8.0

11.0

98

5-35

FST10-A

10.0

13.5

98

5-35

FST15-A

15.0

20.0

98

5-35

FST20-A

20.0

26.0

98

5-35

FST25-A

25.0

35.0

98

5-35

FST30-A

30.0

40

98

5-35


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami