Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Garis Produksi ngeusian Cairan Vial

Perkenalan Singkat:

Garis produksi ngeusian cair Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capit KFG / FG. Garis ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Éta tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, drying & sterilizing, ngeusian & stoppering, sareng capping.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Garis produksi ngeusian cair Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capit KFG / FG. Garis ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Éta tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, drying & sterilizing, ngeusian & stoppering, sareng capping.

Pidéo Produk

Aplikasi:

Pikeun produksi vial kaca.

01

Prosedur Produksi:

Léngkah 1

Ngumbah ultrasonik
Mesin nyeuseuh botol ultrasonik dianggo pikeun mersihan bagian jero sareng luar tina bokor ubar sareng botol cilinder sanés.
Éta ngagaduhan ciri sapertos kieu: Net belt conveyor vials infeed sinambung; Dimimitian ku semprot sareng beberesih ultrasonik pikeun nguatkeun épék beberesih. Sistem rotasi kontinyu. sistem gerakan, vial dicekel ku clamp inten unik.

Nyarankeun prosedur ngumbah: 7 stasiun nyeuseuh dialokakeun sapertos kieu:
Stasion NO.1 & No.2: Nyemprotkeun internal sareng éksternal ku cai anu medar.
Stasiun NO.3: Tiupan internal sareng hawa dikomprés asépis.
Stasion NO.4: nganggo WFI ngabersihan internal tina bokor. Di stasiun ieu, aya opat nozel nyeuseuh bokor di luar.
Stasiun NO.5: Tiupan internal sareng hawa dikomprés asépis.
Stasiun NO.6: Nyemprot internal sareng WFI.
Stasion NO.7: Niup hawa asepis dikomprés kana internal tina bokor dua kali. Dina waktos anu sasarengan, aya opat nozzles niupan bokor di luar.

1
2

Léngkah 2

Sterilisasi & Pangeringan
Torowongan sterilisasi aliran laminar anu dianggo pikeun bokor anu dikumbah sterilisasi garing sareng miceun panas, Éta tiasa ngahontal suhu pangluhurna 320 ℃, waktos sterilisasi épisién salami 7 menit. (Kanggo 3Logs réduksi pyrogen).
Éta ngagaduhan tilu daérah damel (Daérah Preheat, aréa pemanasan, daérah pendinginan). Tilu daérah damel dipasang dina piring dasar waja (permukaanna diubaran ku Chrome). Pelat pelindung dianggo AISI304 anu parantos diubaran khusus.

3
4

Léngkah 3

Ngeusian & Stoppering
Mesin ngeusian Cairan Aseptik mangrupikeun pangisi vial jinis énggal anu dikembangkeun ku studi produk boh di jero negeri sareng luar negeri. Éta ngagaduhan sababaraha jinis téknologi canggih dina dasar integrasi sareng perpanjangan, sareng tiasa diterapkeun dina lini produksi.

5
6
7

Léngkah 4

Capping
Mesin Capping cocog pikeun prosedur sealing vial ku cap aluminium. Éta mangrupikeun jinis mesin anu teras-terasan, ku disk tunggal kalayan kauntungan gancang-gancang, ruksak lemah sareng penampilan anu pikaresepeun.

8
9
10

Kauntungan Produksi Liquid Vial

1. Garis kompak sadar hubungan tunggal, operasi kontinyu tina nyeuseuh, sterilisasi & ngeringan, ngeusian & ngeureunkeun, sareng ngepak. Proses produksi sadayana sadar operasi beberesih; ngajaga produk tina kontaminasi, minuhan standar produksi GMP.
2. Kadali servo lengkep.
3. Panutup pelindung angkat nyalira sareng outlet hawa anu lembab, kontrol sekrup listrik, aman sareng gampang dijaga.
4. Kanggo ubar cair konsumén sareng ngeusian syarat akurasi, sistem pompa keramik dieusian dipilih, anu sacara efektif tiasa mastikeun akurasi keusikan sareng tiasa dialihkeun sacara fleksibel.
5. Bentuk stoppering tina ngalebetkeun bari muter sacara efektif tiasa mastikeun pangaruh stoppering.
6. Mesin capping: Henteu Vial - Teu aya Capping, Henteu Stopper - Teu aya Capping, Vakum nyerep alat besi tua aluminium.

Konfigurasi Mesin

8
10
12
11
13
15
15

Parameter Tech

Modél Garis produksi Ukuran anu cocog Kaluaran (maks) Kakuatan Beurat bersih Ukuran sakabéh
BXKZ I CLQ 40 2,25ml 6000-12000 pcs / h 69.8KW 7500Kg 9930 × 2500 × 2340mm
RSM 620/44
KGF 8
BXKZII CLQ 60 2,25ml 8000-18000 pcs / h 85,8KW 8000Kg 10830 × 2500 × 2340mm
RSM 620/60
KGF10
BXKZ III CLQ 80 2,25ml 10000-24000 pcs / h 123,8KW 8100Kg 10830 × 2500 × 2340mm
RSM 900/100
KGF 12

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Konsumén alus teuing

11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk