Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Vial Liquid ngeusian Line Produksi

Bubuka singket:

Garis produksi ngeusian cairan Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin pengering sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capping KFG / FG.Jalur ieu tiasa dianggo babarengan ogé mandiri.Éta tiasa ngalengkepan fungsi cuci ultrasonik, pengeringan & sterilisasi, ngeusian & stopper, sareng capping.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Garis produksi ngeusian cairan Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin pengering sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capping KFG / FG.Jalur ieu tiasa dianggo babarengan ogé mandiri.Éta tiasa ngalengkepan fungsi cuci ultrasonik, pengeringan & sterilisasi, ngeusian & stopper, sareng capping.

Video produk

Aplikasi:

Pikeun produksi vial kaca.

01

Prosedur Produksi:

Lengkah 1

Ultrasonic ngumbah
Mesin cuci botol ultrasonik dianggo pikeun ngabersihan jero sareng luar tina vials ubar sareng botol silinder anu sanés.
Cai mibanda ciri di handap ieu: Net sabuk conveyor vials infeed kontinyu;Mimitian ku semprot sareng beberesih ultrasonik pikeun nguatkeun éfék beberesih.Sistim rotasi kontinyu.Sistim gerakan, vials dicekel ku clamp inten unik.

Nyarankeun prosedur cuci: 7 stasiun cuci dialokasikeun sapertos kieu:
stasiun NO.1 & No.2: nyemprot internal tur éksternal kalawan cai sirkulasi.
stasiun NO.3: niupan internal kalawan asepsis hawa dikomprés.
stasiun NO.4: ngagunakeun WFI ngabersihan internal tina vials.Dina stasion ieu, aya opat nozzles ngumbah vial di luar.
stasiun NO.5: niupan internal kalawan asepsis hawa dikomprés.
stasiun NO.6: nyemprot internal kalawan WFI.
stasiun NO.7: Niupan asepsis hawa dikomprés ka internal vial dua kali.Dina waktu nu sarua, aya opat nozzles niupan vial di luar.

1
2

Lengkah 2

Sterilizing & Drying
Torowongan sterilisasi aliran Laminar dipaké pikeun sterilization vials dikumbah garing sarta miceun panas, Ieu bisa ngahontal suhu pangluhurna 320 ℃, waktos sterilization efisien leuwih 7minutes.(pikeun 3Logs pyrogen redcution).
Cai mibanda tilu wewengkon gawé (aréa preheat, aréa pemanasan, aréa cooling).Tilu wewengkon gawé dipasang dina pelat base baja (beungeut dirawat kalayan Chrome).Plat pelindung dianggo AISI304 anu parantos dirawat khusus.

3
4

Lengkah 3

Ngeusian & Stoppering
Mesin Pengeusian Cairan Aseptic mangrupikeun pangisi vial jinis énggal anu dikembangkeun ku ulikan produk boh di domestik sareng mancanagara.Cai mibanda rupa-rupa téknologi canggih dina dasar integrasi jeung prolongation, sarta lumaku dina garis produksi.

5
6
7

Lengkah 4

Capping
Mesin Capping cocog pikeun prosedur sealing vial ku cap aluminium.Ieu tipe kontinyu mesin, ku single capping disc kalawan kaunggulan speed tinggi, low ruksak tur penampilan pikaresepeun.

8
9
10

Kauntungan Line Produksi Cair Vial

1.The garis kompak nyadar beungkeut tunggal, operasi kontinyu tina cuci, sterilizing & drying, ngeusian & stoppering, sarta capping.Sakabeh proses produksi nyadar operasi beberesih;ngajaga produk tina kontaminasi, minuhan standar produksi GMP.
2. kontrol servo Full.
3.Transparent timer ngangkat panutup pelindung kalayan outlet hawa lembab, kontrol screw listrik, aman tur gampang pikeun pangropéa.
4.For konsumén 'cairan ubar na ngeusian sarat akurasi, sistem keusikan pompa keramik dipilih, nu éféktif bisa mastikeun akurasi ngeusian sarta bisa flexibly switched.
5.The formulir stoppering of inserting bari puteran éféktif bisa mastikeun pangaruh stoppering.
Mesin 6.Capping: No Vial - No Capping, No Stopper - No Capping, Vakum nyerep alat besi tua aluminium.

Konfigurasi Mesin

8
10
12
11
13
15
15

Parameter Tech

Modél Jalur produksi Ukuran anu pas Kaluaran (maks) Kakuatan Beurat bersih Gemblengna ukuran
BXKZ abdi CLQ 40 2,25 ml 6000-12000 PCS / h 69,8KW 7500Kg 9930 × 2500 × 2340 mm
RSM 620/44
KGF 8
BXKZII CLQ 60 2,25 ml 8000-18000 PCS / h 85,8KW 8000Kg 10830 × 2500 × 2340 mm
RSM 620/60
KGF10
BXKZ III CLQ 80 2,25 ml 10000-24000 PCS / h 123,8KW 8100Kg 10830 × 2500 × 2340 mm
RSM 900/100
KGF 12

*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna.***

customer alus teuing

11

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami