Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Warta

  • Vakum Darah Koléksi Tube Pasar

    Vakum Darah Koléksi Tube Pasar

    Pasar tabung koléksi getih vakum diperkirakeun ngahontal $ 4,507.70 juta ku 2028 tina $ 2,598.78 juta dina taun 2021;diperkirakeun tumuwuh dina CAGR 8.2% ti 2021 dugi ka 2028. Tabung koléksi getih vakum nyaéta gelas steril atanapi tabung uji plastik kalayan stopper anu nyiptakeun vakum di jero ...
    Maca deui
  • Proyék Solusi IVEN Afrika IV Disatujuan Ku Ahli GMP Jérman

    Proyék Solusi IVEN Afrika IV Disatujuan Ku Ahli GMP Jérman

    Dina tanggal 22 Nopémber 2021, pangwangunan proyék botol plastik Tanzania perusahaan kami parantos réngsé, sareng sadaya alat mékanis aya dina tahap pamasangan ahir sareng komisioning.Ti situs proyék mimitina kabuka sareng kosong ka pabrik farmasi anu beresih sareng rapih, turnkey ...
    Maca deui
  • Naha Kuring Kudu Pilih Jalur Produksi atanapi Proyék Turnkey Pikeun Solusi IV?

    Naha Kuring Kudu Pilih Jalur Produksi atanapi Proyék Turnkey Pikeun Solusi IV?

    Kiwari, kalayan ningkatna téknologi sareng standar hirup, jalma-jalma beuki merhatikeun kaséhatanana.Ku kituna aya loba babaturan ti sagala rupa widang bisnis, aranjeunna pisan optimistis ngeunaan industri farmasi sarta rék investasi pabrik farmasi, dina harepan nyieun som ...
    Maca deui
  • Bapak Perdana Mentri Tanzania dilongok IVEN Pharmatech IV Solusi Turnkey Project

    Bapak Perdana Mentri Tanzania dilongok IVEN Pharmatech IV Solusi Turnkey Project

    Dinten ayeuna, kami bungah pisan yén Perdana Menteri Tanzania ngadatangan proyék turnkey solusi IV anu dipasang ku IVEN Pharmatech di Dar es Salam.Bapak Perdana Mentri mawa kahayang pangalusna-Na ka tim IVEN jeung customer urang jeung pabrik maranéhanana.Samentara éta, anjeunna kacida muji Iven unggul qua ...
    Maca deui
  • Bubuka Produk IVEN - Tabung Koléksi Darah

    Bubuka Produk IVEN - Tabung Koléksi Darah

    Ampoule - Tina Pilihan Kualitas Standar pikeun Disesuaikeun Tabung koléksi getih vakum mangrupikeun jinis tabung gelas vakum tekanan négatip anu tiasa ngawujudkeun koleksi getih kuantitatif sareng kabutuhan ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngeunaan Bungkusan Kantong Lemes Non PVC Pikeun Solusi IV?

    Kumaha Ngeunaan Bungkusan Kantong Lemes Non PVC Pikeun Solusi IV?

    Ampoule - Tina Pilihan Kualitas Disesuaikeun kana Pilihan Kualitas Non-PVC Kantong lemes IV jalur produksi ngagentos botol kaca, botol plastik sareng infus ageung pilem PVC, sacara signifikan ningkatkeun kualitas ...
    Maca deui
  • Ampoule - Ti Standarisasi kana Pilihan Kualitas Disesuaikeun

    Ampoule - Ti Standarisasi kana Pilihan Kualitas Disesuaikeun

    Ampoule - Ti Standarisasi kana Pilihan Kualitas Disesuaikeun Ampoules mangrupikeun solusi bungkusan umum anu paling sering dianggo sacara global.Éta vials disegel leutik dipaké pikeun ngawétkeun sampel dina duanana cair jeung padet ...
    Maca deui
  • Jalur produksi tabung kempelan getih urang laris di sakumna dunya

    Jalur produksi tabung kempelan getih urang laris di sakumna dunya

    Sacara umum, ahir taun sok sibuk waktos, sarta sakabeh pausahaan rushing pikeun ngirim kargo saméméh ahir taun pikeun méré ahir taun 2019 suksés. ogé pinuh.Ngan dina tungtungna ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami