Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Warta

  • Introdution of IVEN Products – Blood Collection Tube

    Perkenalan Produk IVEN - Tabung Kumpulan Darah

    Ampoule - Ti Standarisasi Pikeun Pilihan Kualitas Anu Disaluyukeun Tabung kumpulan getih vakum mangrupikeun jenis tabung kaca vakum tekanan négatip tiasa dianggo anu tiasa ngawujudkeun kumpulan getih sareng kabutuhan ...
    Maca deui
  • What is in an IV solution?

    Naon dina leyuran IV?

    Ampoule - Tina Standarisasi Pikeun Pilihan Kualitas Anu Disaluyukeun Non-PVC lemes kantong lini produksi solusi IV ngagantikeun botol gelas, botol plastik sareng pilem PVC infusions ageung, sacara signifikan ningkatkeun kualit ...
    Maca deui
  • Ampoule – From Standardized to Customized Quality Options

    Ampoule - Tina standarisasi dugi ka Pilihan Kualitas anu Disaluyukeun

    Ampoule - Tina Standarisasi dugi ka Pilihan Kustomisasi Pilihan Ampoule mangrupikeun solusi bungkus umum anu paling seueur dianggo sacara global. Éta vial disegel alit dianggo pikeun ngawétkeun sampel dina cair sareng padet ...
    Maca deui
  • Our blood collection tube production lines sell well over the world

    Garis produksi tabung kumpulan getih kami payu seueur di sakumna dunya

    Sacara umum, akhir taun sok waktos sibuk, sareng sadaya perusahaan buru-buru ngintunkeun cargos sateuacan akhir taun kanggo masihan akhir taun anu suksés 2019. Perusahaan kami henteu terkecuali, salami dinten-dinten ieu pangaturan pengiriman ogé pinuh. Ngan dina tungtungna ...
    Maca deui
  • What are the specific characteristics of China’s pharmaceutical equipment industry at this stage?

    Naon ciri khusus industri alat-alat farmasi Cina dina tahap ieu?

    Dina taun-taun ayeuna, ku pamekaran gancang industri farmasi, industri alat-alat farmasi ogé parantos ngantunkeun kasempetan pangembangan anu saé. Grup perusahaan alat-alat farmasi terkemuka anu jero ngabudidayakeun pasar domestik, bari ...
    Maca deui