Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

FAQ

faq-01
1. Dimana anjeun ngekspor pakakas anjeun?

Kami parantos ngekspor ka langkung ti 45+ nagara di Aisa, Eropa, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, jst.

2. Dupi anjeun ngatur kunjungan ka pangguna anjeun?

Leres. Kami tiasa ngajak anjeun nganjang proyek turnkey kami di Indonésia, Vietnam, Uzbékistan, Tanzania jsb.

3. Dupi anjeun ngarobih mesin numutkeun sarat urang?

Leres.

4. Naha alat-alat anjeun saluyu sareng GMP, FDA, Saha?

Leres, kami bakal ngarancang sareng ngadamel alat-alat numutkeun sarat tina GMP / FDA / WHO di nagara anjeun.

5. Naon istilah pamayaran anjeun?

Umumna, TT atanapi L / C anu teu tiasa dibatalkeun dina titingalian.

6. Kumaha upami layanan purna jual anjeun?

Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam ku email atanapi telepon.

Upami urang ngagaduhan agén lokal, kami bakal ngatur anjeunna ka situs anjeun dina waktos 24 jam kanggo ngabantosan anjeun pikeun némbak masalah.

7. Kumaha upami palatihan pagawé?

Normalna, kami bakal ngalatih staffs anjeun nalika dipasang dina situs anjeun; anjeun ogé wilujeng sumping pikeun ngirim karéta staf anjeun di pabrik kami.

8. Sabaraha coutry anjeun parantos ngalaksanakeun Proyék Turnkey?

Rusia, Nigeria, Tanzania, Étiopia, Saudi Arabia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Myanmar jsb.

9. Sabaraha lami waktos proyék turnkey?

Sakitar 1 taun ti ngararancang tata perenah nepi ka réngsé instalasi sareng komisi.

10. Jenis layanan purna jual anu anjeun tiasa nawiskeun?

Kacuali jasa biasa, kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun terang-kumaha transfer, sareng kirimkeun insinyur mumpuni kami pikeun ngabantosan anjeun ngajalankeun pabrik dugi ka 6-12 sasih.

11. Naon anu urang kedah siapkeun pikeun ngadamel pepelakan IV dina dasarna?

Punten nyiapkeun lahan, pangwangunan gedong, cai, listrik, jst.

12. Naon jinis sertipikat anjeun gaduh?

Kami gaduh sertipikat ISO, CE, jsb.