Have a question? Give us a call: +86-13916119950

FAQ

faq-01
1. Dimana anjeun ngékspor peralatan anjeun?

Kami parantos ngékspor ka langkung ti 45+ nagara di Aisa, Eropa, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, jsb.

2. Dupi anjeun ngatur nganjang ka pamaké anjeun?

Sumuhun.Urang tiasa ngajak anjeun nganjang ka proyék turnkey kami di Indonesia, Vietnam, Uzbékistan, Tanzania jsb.

3. Dupi anjeun ngaropea mesin nurutkeun sarat urang?

Sumuhun.

4. Dupi alat Anjeun luyu jeung GMP, FDA, WHO?

Leres, kami bakal ngarancang sareng ngadamel alat-alat numutkeun sarat GMP / FDA / WHO di nagara anjeun.

5. Naon istilah pamayaran anjeun?

Sacara umum, TT atanapi irrevocable L / C dina tetempoan.

6. Kumaha ngeunaan jasa saatos-jualan anjeun?

Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam ku email atanapi telepon.

Lamun urang boga agén lokal, urang bakal ngatur anjeunna ka situs anjeun dina 24 jam pikeun mantuan Anjeun pikeun némbak masalah.

7. Kumaha ngeunaan palatihan staf?

Biasana, kami bakal ngalatih staf anjeun salami pamasangan dina situs anjeun;anjeun ogé wilujeng sumping pikeun ngirim karéta staf anjeun di pabrik urang.

8. Sabaraha coutries anjeun geus dipigawé Turnkey Project?

Rusia, Nigeria, Tanzania, Étiopia, Arab Saudi, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Myanmar jsb.

9. Sabaraha lami proyek turnkey?

Sakitar 1 taun ti ngarancang perenah dugi ka réngsé pamasangan sareng komisi.

10. Jenis jasa saatos-jualan anu anjeun tiasa nawiskeun?

Iwal layanan biasa, urang ogé bisa nyadiakeun Anjeun nransper nyaho-kumaha, sarta dispatch insinyur mumpuni kami pikeun mantuan Anjeun ngajalankeun pabrik nepi ka 6-12 bulan.

11. Naon anu kudu urang nyiapkeun dasarna pikeun ngadegkeun pabrik IV?

Mangga nyiapkeun taneuh, pangwangunan wangunan, cai, listrik, jsb.

12. Naon jenis sertipikat anjeun gaduh?

Simkuring gaduh ISO, sertipikat CE, jsb.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami