Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Botol Kaca IV Line Produksi Solusi

Bubuka singket:

Botol kaca IV garis produksi solusi utamana dipaké pikeun IV solusi botol kaca 50-500ml cuci, depyrogenation, ngeusian sarta stoppering, capping.Ieu bisa dipaké pikeun produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsion gajih, leyuran gizi jeung agén biologis jeung cair lianna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Botol kaca IV garis produksi solusi utamana dipaké pikeun IV solusi botol kaca 50-500ml cuci, depyrogenation, ngeusian sarta stoppering, capping.Ieu bisa dipaké pikeun produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsion gajih, leyuran gizi jeung agén biologis jeung cair lianna.

011
2
3

Video produk

Lengkah 1

Mesin cuci:
Mesin ieu dipaké pikeun cuci rupa pikeun botol kaca infusion, giliran ngagunakeun cai normal, cai dimurnikeun, cai suntik, hawa dikomprés bersih, cai suntik seger jeung hawa dikomprés bersih keur ngumbah botol di robah warna ka warna.

4
5

Lengkah 2

Torowongan Depirogenasi
Torowongan sterilisasi aliran Laminar dipaké pikeun sterilization garing vial dikumbah jeung cabut panas, Ieu bisa ngahontal suhu pangluhurna 300 ~ 350 ℃, waktu sterilization efisien keur 5-10 menit.
Cai mibanda tilu wewengkon gawé (aréa preheat, aréa pemanasan, aréa cooling).

6

Lengkah 3

Ngeusian, Vacuuming, Ngecas Nitrogén, Mesin Stoppering
Bagian ngeusian ngadopsi keusikan klep GEMU Jerman, precision tinggi.
Nitrogén ngecas langsung saatos ngeusian, ogé panyalindungan nitrogén antara ngecas nitrogén jeung stoppering.

Henteu aya botol anu teu aya keusikan, henteu aya botol anu dikosongkeun, henteu aya botol anu teu aya ngecas nitrogén, mastikeun tingkat vakum dina tank hawa nalika ngosongkeun, samentawis éta, pastikeun sésa oksigén saatos stoppering (kontrol dina 1.0%).

7
8
9

Lengkah 4

Ngeusian sarta Stoppering Mesin
Mesin ngeusian cair aseptik akurat pisan sareng operasi stabil.Volume keusikan bisa langsung disaluyukeun ngaliwatan HMI, didieu urang geus ORABS dilengkepan stainless steel laminar aliran hawa tiung.

11

Lengkah 5

Mesin Capping
Ieu utamana dipaké pikeun capping botol kaca.Operasi kontinyu.Picking up na crimping, dina waktos anu sareng rolling cap.Saatos parantosan, cap gaduh ukuran anu sami sareng ujungna mulus, penampilan anu saé.Kacepetan luhur, ruksak rendah.

12
13
14

Kaunggulan:

Pipa 1.Separate pikeun meresihan sedeng, teu cross-kontaminasi, nurutkeun sarat GMP.
2.Filling sirah synchronously lagu keusikan, akurasi keusikan tinggi.
3.Adopt Sistim servo drive pinuh, euweuh transmisi mékanis.
4.Nitrogen ngecas fungsi bisa ngonpigurasi (sateuacan ngeusian, salila ngeusian, sanggeus ngeusian).
waktos changeover 5.Quick pikeun ukuran botol béda.

Aplikasi di rumah sakit:

15

spésifikasi teknis:

Ngeusian, Ngecas Nitrogén, Mesin Stoppering

Item

Modél mesin

CNGFS16/10

CNGFS24/10 CNGFS36/20 CNGFS48/20
Kapasitas produksi 60-100BPM 100-150BPM 150-300BPM 300-400BPM
Ukuran botol dilarapkeun 50ml, 100ml, 250ml, 500ml
Ngeusian akurasi ± 1,5%
Hawa komprési (m³/h) 0,6 Mpa 1.5 3 4 4.5
Sasayogian tanaga KW 4 4 6 6
Beurat T 7.5 11 13.5 14
Ukuran mesin (L×W×H)(MM) 2500*1250*2350 2500*1520*2350 3150*1900*2350

3500*2350*2350


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami