Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Gelas Produksi Solusi Botol Gelas IV

Perkenalan Singkat:

Botol kaca solusi lini produksi IV biasana dianggo pikeun botol kaca leyuran IV tina nyeuseuh 50-500ml, depyrogenation, ngeusian sareng ngeureunkeun, capping. Éta tiasa dianggo pikeun produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsi gajih, leyuran gizi sareng agén biologis sareng cairan sanés sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Botol kaca solusi lini produksi IV biasana dianggo pikeun botol kaca leyuran IV tina nyeuseuh 50-500ml, depyrogenation, ngeusian sareng ngeureunkeun, capping. Éta tiasa dianggo pikeun produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsi gajih, leyuran gizi sareng agén biologis sareng cairan sanés sareng sajabana.

011
2
3

Pidéo Produk

Léngkah 1

Mesin cuci:
Mesin ieu dipaké pikeun nyeuseuh rupa pikeun botol kaca infus, péngkolan ngagunakeun cai normal, cai dimurnikeun, cai suntikan, hawa dikomprés bersih, cai suntikan seger sareng hawa dikomprés bersih pikeun ngumbah botol secara bergilir.

4
5

Léngkah 2

Torowongan Démogénasi
Torowongan sterilisasi aliran laminar dianggo pikeun sterilisasi garing vial anu dikumbah sareng dipiceun panas, Éta tiasa ngahontal suhu pangluhurna 300 ~ 350 ℃, waktos sterilisasi épisién 5-10 menit.
Éta ngagaduhan tilu daérah damel (Daérah Preheat, aréa pemanasan, daérah pendinginan).

6

Léngkah 3

Ngeusian, vakum, Ngecas Nitrogén, Mesin Stoppering
Bagian ngeusian ngadopsi ngeusian klep Jérman GEMU, presisi tinggi.
Nitrogén ngecas langsung saatos dieusian, ogé panyalindungan nitrogén antara ngecas nitrogén sareng lirén.

Henteu aya botol teu dieusian, teu aya botol teu aya pembuangan, teu aya botol teu aya muatan nitrogén, pastikeun tingkat vakum dina bak udara nalika nyeuseuh, samentawis éta, pastikeun résidu oksigén saatos ditolak (kontrol dina 1,0%)

7
8
9

Léngkah 4

Ngeusian jeung Mesin Stoppering
Mesin keusikan cair aseptik akurat pisan sareng operasi stabil. Volume ngeusian tiasa langsung disaluyukeun ngalangkungan HMI, didieu urang gaduh ORABS dilengkepan tiung aliran udara laminar stainless steel.

11

Léngkah 5

Mesin Capping
Hal ieu utamina dianggo pikeun botol kaca capping. Operasi kontinyu. Nyandak sareng crimping, dina waktos anu sareng ngagulung topi. Saatos réngsé, cap gaduh ukuran anu sami sareng ujungna lemes, penampilan anu saé. Laju gancang, handap ruksak.

12
13
14

Kaunggulan:

1. pipa misah pikeun beberesih sedeng, teu aya kontaminasi silang, numutkeun sarat GMP.
2. ngeusian sirah sinkron lagu ngeusian, akurasi ngeusian tinggi.
3.Adopt sistem servo drive lengkep, henteu transmisi mékanis.
4. Fungsi ngecas nitrogén tiasa ngonpigurasi (sateuacan ngeusian, nalika ngeusian, saatos dieusian).
5. Gancang waktos perobihan pikeun ukuran botol anu béda.

Aplikasi di rumah sakit:

15

Spesifikasi Téknis:

Ngeusian, Ngecas Nitrogén, Mesin Stoppering

abditem

Modél mesin

CNGFS16 / 10

CNGFS24 / 10 CNGFS36 / 20 CNGFS48 / 20
Kapasitas produksi 60-100BPM 100-150BPM 150-300BPM 300-400BPM
Ukuran botol anu diterapkeun 50ml, 100ml, 250ml, 500ml
Ngeusian akurasi ± 1,5%
Hawa dikomprés (m³ / h) 0,6Mpa 1.5 3 4 4.5
Sasayogian tanaga KW 4 4 6 6
Beurat T 7.5 11 13.5 14
Ukuran mesin (L × W × H) (MM) 2500 * 1250 * 2350 2500 * 1520 * 2350 3150 * 1900 * 2350

3500 * 2350 * 2350


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk