Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Tangki gudang

Perkenalan Singkat:

Alat-alat ieu tiasa dianggo pikeun ubar, tuangeun, industri kimia, neundeun bahan cair. Boga penampilan anu saé, gampang operasi, tank dilengkepan sirah beberesih puter otomatis, pikeun mastikeun beberesih tuntas, bahan anu dianggo SUS304 atanapi SUS316L, kalayan eunteung anu dipoles atanapi pangobatan permukaan anu matte, minuhan standar GMP.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:

Alat-alat ieu tiasa dianggo pikeun ubar, tuangeun, industri kimia, neundeun bahan cair. Boga penampilan anu saé, gampang operasi, tank dilengkepan sirah beberesih puter otomatis, pikeun mastikeun beberesih tuntas, bahan anu dianggo SUS304 atanapi SUS316L, kalayan eunteung anu dipoles atanapi pangobatan permukaan anu matte, minuhan standar GMP.

1
2

Pidéo Produk

Parameter:

Modél

LCG-1000

LCG-2000

LCG-3000

LCG-4000

LCG-5000

LCG-6000

LCG-10000

Volume (L)

1000

2000

3000

4000

5000

6000

10000

dimensi garis besar (mm)

Diameter

1100

1300

1500

1600

1800

1800

2300

Jangkungna

2000

2200

2600

2750

2900

3100

3500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami