Have a question? Give us a call: +86-13916119950

30ml Botol Kaca Sirop Ngeusian sareng Mesin Capping pikeun Farmasi

Bubuka singket:

IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping diwangun ku cuci ultrasonik CLQ, pengering RSM & mesin sterilisasi, mesin ngeusian & capping DGZ.

IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping tiasa ngalengkepan fungsi cuci ultrasonik, flushing, (ngecas hawa, pengeringan & sterilisasi opsional), ngeusian sareng capping / screw.

Mesin ngeusian sareng capping IVEN Syrup Cocog pikeun Sirop sareng solusi dosis alit sanésna, sareng mesin labél anu diwangun ku garis produksi idéal.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping
1.IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping diwangun ku cuci ultrasonik CLQ, pengering RSM & mesin sterilisasi, mesin ngeusian & capping DGZ
2.IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping tiasa ngalengkepan fungsi cuci ultrasonik, flushing, (ngecas hawa, pengeringan & sterilisasi opsional), ngeusian sareng capping / screwing.
3.IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping Cocog pikeun Sirop sareng solusi dosis alit sanésna, sareng mesin labél anu diwangun ku garis produksi idéal.

IVEN Syrup ngeusian sareng prosés mesin capping

1

Lengkah 1

stasiun asup botol
Mesin cuci botol ultrasonik dianggo pikeun ngabersihan jero sareng luar tina vials ubar sareng botol silinder anu sanés.
IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping jinis ranté conveyor énggal dianggo pikeun ngirimkeun botol pikeun dipencét stasiun ngeusian roda, kalayan fitur sora anu rendah, henteu aya polusi sabalikna tina hawa bersih.Ngurangan pisan botol ambruk, kurang sareng pegat.

2
3

Lengkah 2

Dial Stasion kabayang
The Chain conveyor of IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping dianggo pikeun ngirimkeun botol pikeun dipencét stasiun ngeusian roda, kalayan fitur sora anu rendah, henteu aya polusi sabalikna tina hawa bersih.Ngurangan pisan botol ambruk, kurang sareng pegat.

Lengkah 3

Stasion ngeusian
Sistem keusikan nyukcruk timbal balik tina IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping, kalayan roda dial puteran, akurasi posisi anu luhur, unggal sirah ngeusian tiasa disaluyukeun sacara misah, tiasa ngahontal fungsi henteu aya botol henteu ngeusian sareng ngeusian anti busa.

4
5

Lengkah 4

Stasiun capping
IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping Desain CAD dioptimalkeun sudut gulung péso sareng set sirah gulung, kalayan adaptasi anu hadé pikeun botol anu henteu teratur, kalayan operasi anu gampang sareng koléksi cap gancang.

IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping Kaunggulan

Program kontrol variabel diimpor, gampang dioperasikeun

Akurasi ngeusian, defoaming sareng henteu netes

Henteu aya botol teu aya keusikan, teu aya tutup teu aya capping

Desain capping gampang, laju pegatna botol rendah

Frékuénsi pangaturan laju stepless

Ngeusian tanpa polusi, umur panjang dianggo

6

IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping Aplikasi

7

Sampel nunjukkeun:

Sirop ngeusian sareng mesin capping

Sirop Sirop ngeusian Line 30 Ml Botol Kaca

Sirop Sirop ngeusian Line 100 Ml Botol Kaca

Garis Pangeusian Sirop Sirop pikeun Farmasi

8

IVEN Syrup ngeusian sareng mesin capping Spésifikasi Tech

Ngaran Spésifikasi
Leuwih ukuran 2000 * 1100 * 2400mm
Total beurat 1300 kg
Total kakuatan 2,5kw
Ngeusian huluna 16
Ngeusian akurasi ≤±1%
Cakep sirah 12
Kualifikasi capping ≥99,8%
Persen karuksakan ≤0,1%

Bahan & Aplikasi

1
3
2
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami