Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

30ml Kaca Botol Sirop ngeusian sareng Mesin Capping pikeun Farmasi

Perkenalan Singkat:

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping diwangun ku cuci ultrasonik CLQ, mesin drying RSM & mesin sterilisasi, DGZ ngeusian & mesin capping

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, siram, (ngecas hawa, pengeringan & steril opsional), ngeusian sareng ngepak / ngaco.

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Cocog pikeun Sirop sareng larutan dosis leutik sanésna, sareng ku mesin panyiri anu diwangun ku lini produksi anu ideal.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping
1.IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping diwangun ku cuci ultrasonik CLQ, mesin drying RSM & mesin sterilisasi, DGZ ngeusian & mesin capping
2.IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, siram, (ngecas hawa, drying & steril opsional), ngeusian sareng capping / ngaco.
3.IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Cocog pikeun Sirop sareng larutan dosis leutik sanésna, sareng ku mesin panyiri anu diwangun ku lini produksi anu idéal.

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Proses

1

Léngkah 1

Stasion asup botol
Mesin nyeuseuh botol ultrasonik dianggo pikeun mersihan bagian jero sareng luar tina bokor ubar sareng botol cilinder sanés.
IVEN Sirup ngeusian sareng mesin capping conveyor ranté tipe énggal dianggo pikeun ngiriman botol ka stasiun ngeusian roda, kalayan fitur sora anu rendah, henteu aya polusi udara bersih anu terbalik. Botol ngirangan botol runtuh, kurang sareng rusak.

2
3

Léngkah 2

Stasion Kabayang Pencét
Conveyor Ranté tina ngeusian Sirop IVEN sareng mesin capping dianggo pikeun ngirim botol ka stasiun ngeusian roda, kalayan fitur sora anu rendah, henteu aya polusi udara bersih anu terbalik. Botol ngirangan botol runtuh, kurang sareng rusak.

Léngkah 3

Stasiun ngeusian
Sistem keusikan pelacakan balikeun tina ngeusian Sirop IVEN sareng mesin capping, kalayan roda puteran puteran, akurasi posisi anu luhur, unggal sirah ngeusian tiasa disaluyukeun sacara misah, tiasa ngahontal fungsi teu aya botol teu ngeusian sareng ngeusian anti-foaming.

4
5

Léngkah 4

Stasion capping
IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Dioptimalkeun desain knives knives sudut sareng set sirah gulung, kalayan adaptasi anu saé pikeun botol anu henteu teratur, kalayan operasi anu gampang sareng collating cap gancang.

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Kauntungan

Program kontrol variabel impor, gampang dioperasikeun

Ngeusian akurasi, defoaming sareng henteu netes

Teu botol teu dieusian, teu cap teu capping

Desain capping gampang, tingkat rusakna botol anu handap

Peraturan speed stepless frékuénsi

Ngeusi teu aya polusi, hirup panjang ngagunakeun

6

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Aplikasi

7

Sampel nunjukkeun:

Sirop ngeusian sareng mesin capping

Garis Sirop ngeusian Garis 30 Ml Botol Kaca

Garis Sirop ngeusian Garis 100 Ml Kaca Botol

Sirop Sirop ngeusian Jalur pikeun Farmasi

8

IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Tech Spesifikasina

Nami Spésifikasi
Langkung ukuran 2000 * 1100 * 2400mm
Beurat total 1300kg
Kakuatan total 2,5kw
Ngeusian hulu 16
Ngeusian akurasi ± 1%
Cukur sirah 12
Kualifikasi capping ≥99.8%
Persén karuksakan ≤0.1%

Bahan & Aplikasi

1
3
2
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami