Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Ampoule ngeusian lini produksi

Perkenalan Singkat:

Garis produksi ngeusian Ampoule kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM sareng mesin ngeusian AGF sareng mesin panyegel. Ieu dibagi kana zona cuci, zona sterilisasi, zona keusikan sareng panyegelan. Garis kompak ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat urang ngagaduhan fitur anu unik, kalebet dimensi sacara umum langkung alit, otomatisasi & stabilitas langkung luhur, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Garis produksi ngeusian Ampoule kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM sareng mesin ngeusian AGF sareng mesin panyegel. Ieu dibagi kana zona cuci, zona sterilisasi, zona keusikan sareng panyegelan. Garis kompak ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat urang ngagaduhan fitur anu unik, kalebet dimensi sacara umum langkung alit, otomatisasi & stabilitas langkung luhur, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana

Pidéo Produk

Aplikasi:

Pikeun produksi ampul kaca.

4.1

Prosedur Produksi:

Léngkah 1

Ngumbah ultrasonik
Éta ngadopsi téknologi cuci 2 cai sareng 2 hawa dina témbok luar sareng 3 cai sareng 4 hawa dina témbok jero.
6 kelompok jarum nyemprot gaduh cuci lagu, jarum semprot ngadopsi stainless steel 316L lengkep. Sistem kontrol Servo + Panangan leungeun baju sareng dewan panduan masihan posisi anu akurat pikeun jarum semprot, sacara efektif nyegah karusakan jarum anu disababkeun ku teu cocog.
WFI sareng hawa anu dikomprés saliwat, ngirangan konsumsi.

Prosés cuci standar:
1. Botol nyemprot
2.Ultrasonik sateuacan nyeuseuh
3. Cai didaur: di jero nyeuseuh, di luar nyeuseuh
4. hawa dikomprés: jero niupan
5. Cai didaur: di jero nyeuseuh, di luar nyeuseuh
6. hawa dikomprés: jero niupan
7.WFI: di jero nyeuseuh
8. hawa dikomprés: jero niupan, luar niupan
9. hawa dikomprés: jero niupan, luar niupan

1
2
3

Léngkah 2

Sterilisasi & Pangeringan
Botol anu dikumbah lebet kana mesin sterilisasi & pengeringan lalaunan seragam ngalangkungan sabuk bolong. Ngaliwat zona preheating, zona sterilisasi suhu luhur, zona tiis laun.
Kipas anu nyéépkeun uap nyéépkeun uap botol ka luar, dina zona suhu luhur, botol disterilkeun sakitar 5 menit handapeun 300-320 ℃. Zona pendinginan mendingankeun bokor anu disterilkan, sareng akhirna ngahontal kana sarat téknologi.
Sakabeh prosés drying sareng sterilisasi dioperasikeun dina pangawasan sacara real waktos.

4

Léngkah 3

Ngeusian & Sealing
Mesin ieu nyoko kana sistem transmisi langkah-demi-léngkah sareng struktur balkon.
Mesin sacara otomatis réngsé prosés produksi sadayana:
Ngalebetkeun Auger --- Ngisi ngeusi nitrogén payun (opsional) --- ngeusian solusi --- ngecas nitrogén tukang (opsional) --- Preheating --- Sealing --- Counting --- Bérés produk outputting.

5
6
7

Ampoule ngeusian Line Produksi Kauntungan

1. Garis kompak sadar hubungan tunggal, operasi kontinyu tina cuci, sterilisasi , keusikan sareng panyegelan. Proses produksi sadayana sadar operasi beberesih; ngajaga produk tina kontaminasi, minuhan standar produksi GMP.
2. Garis ieu ngadopsi cai sareng tekanan komprési hawa silang tekanan jet nyeuseuh sareng nyeuseuh ultrasonik dina kaayaan tibalik. Pangaruh beberesih saé pisan.
3. Teknologi filtrasi ultra diterapkeun dina saringan mesin cuci. Cai cuci anu beresih sareng steril sareng hawa dikomprés diala ku saringan terminal, anu tiasa ningkatkeun kajelasan botol anu dikumbah.
4. Botol dina feed auger sareng roda bintang patepung, rohangan auger alit. Ampoule tiasa jalan lempeng. Ampoule tiasa mindahkeun langkung stabil sareng boro-boro rusak.
5. Manipulator stainless mangrupikeun salah ngalereskeun. Lokasina langkung akurasi. Manipulator anu kabuktian nganggo. Nalika ngarobah pitch manipulator henteu kedah manjang sareng belok. Bantalan péngkolan sanésna ngotorkeun cai bersih.
6. Amulule disterilkeun ku prinsip hawa tina aliran hawa laminar panas. Sebaran panas langkung seueur. Ampul aya dina kaayaan rédilisasi suhu luhur HDC, anu cocog sareng standar GMP.
7. Alat-alat ieu nganut prinsip négatip tekanan négatip pikeun ngégél saringan efisiensi tinggi anu dianggo pikeun nyucikeun torowongan. Filter gampang dipasang anu tiasa mastikeun saratus kaayaan pemurnian.
8. Parabotanana ngadopsi jinis korsi engsel sareng struktur kipas hawa panas horisontal. Pangropéa alat-alatna langkung merenah sareng dianggo labors.
9. Alat-alat ieu ngadopsi ranté ngalantarankeun sabuk kalayan flank. Sabuk anu dikirimkeun moal lepas tina jalur, anti creeper, teu aya botol murag.
10. Alat-alatna ngadopsi téknologi sateuacanna sapertos mufti-jarum keusikan, muatan nitrogén payuneun sareng tukang sareng panyegelan gambar kawat, anu tiasa minuhan standar jinis produk anu béda.
11. Mesin eusian-ngégél ngadopsi struktur balkon. Roda béntang dina tuangeun sareng ngirimkeun botol teras-terasan, ngajalankeun pakakasna stabil sareng kirang perusak botol.
12. Parabot ieu universal. Éta henteu tiasa dianggo pikeun ampoul 1-20ml. Ngarobih bagian anu merenah. Samentawis waktos éta, alat-alatna tiasa dianggo salaku cuci vial, ngeusian sareng nutup garis kompak ku ngarobih sababaraha kapang sareng roda pakan kaluar.

Konfigurasi Mesin

8
10
9
11
13
15

Parameter Tech

Spésifikasi lumaku 1-20ml B ampul tipe anu cocog sareng standar GB2637.
Kapasitas maksimum 7.000-10.000 pcs / h
Konsumsi WFI 0,2-0,3Mpa 1,0 m3 / jam
Konsumsi hawa dikomprés 0,4Mpa 50 m3 / jam
Kapasitas listrik CLQ114Vértikal mesin cuci ultrasonik: 15.7KW
RSM620 / 60 Mesin steril sareng drying 46KW, kakuatan pemanasan: 38KW
AGF12 Ampoule ngeusian tur mesin sealing 2.6KW
Diménsi CLQ114Vertical ultrasonic washing machine: 2500 × 2500 × 1300mm
RSM620 / 60 Mesin steril sareng drying: 4280 × 1650 × 2400mm
AGF12 Ampoule ngeusian tur mesin sealing: 3700 × 1700 × 1380 mm
Beurat CLQ114Vértikal mesin cuci ultrasonik: 2600 Kg
RSM620 / 60 Mesin steril sareng pengeringan: 4200 Kg
AGF12 Ampoule ngeusian tur mesin sealing: 2600 Kg

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk