Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Ampoule ngeusian Line Produksi

Bubuka singket:

Garis produksi ngeusian Ampoule kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin pengering sterilisasi RSM sareng ngeusian AGF sareng mesin sealing.Ieu dibagi kana zona cuci, zona sterilizing, ngeusian sareng zona sealing.Garis kompak ieu tiasa damel babarengan sareng mandiri.Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat kami ngagaduhan fitur anu unik, kalebet diménsi sadayana langkung alit, otomatisasi & stabilitas anu langkung luhur, tingkat sesar anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Garis produksi ngeusian Ampoule kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin pengering sterilisasi RSM sareng ngeusian AGF sareng mesin sealing.Ieu dibagi kana zona cuci, zona sterilizing, ngeusian sareng zona sealing.Garis kompak ieu tiasa damel babarengan sareng mandiri.Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat kami ngagaduhan fitur anu unik, kalebet diménsi sadayana langkung alit, otomatisasi & stabilitas anu langkung luhur, tingkat sesar anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana.

Video produk

Aplikasi:

Pikeun produksi ampoule kaca.

4.1

Prosedur Produksi:

Lengkah 1

Ultrasonic ngumbah
Ngadopsi téknologi cuci 2 cai sareng 2 hawa dina témbok luar sareng 3 cai sareng 4 hawa dina témbok jero.
6 grup jarum nyemprot gaduh cuci lagu, jarum semprot nganggo stainless steel 316L pinuh.Sistim kontrol Servo + Guide leungeun baju jeung dewan pituduh masihan posisi akurat kana jarum semprot, éféktif nyingkahan karuksakan jarum disababkeun ku mismatch.
WFI sareng hawa dikomprés nyaéta intermittent, ngirangan konsumsi.

Prosés cuci standar:
1.Botol nyemprot
2.Ultrasonic pre-washing
3. Cai daur ulang: cuci jero, cuci luar
hawa 4.Compressed: jero niupan
5. Cai daur ulang: cuci jero, cuci luar
hawa 6.Compressed: jero niupan
7.WFI: jero ngumbah
hawa 8.Compressed: jero niupan, luar niupan
hawa 9.Compressed: jero niupan, luar niupan

1
2
3

Lengkah 2

Sterilizing & Drying
Botol anu dikumbah asup kana mesin sterilisasi & pengeringan lalaunan sacara seragam ngaliwatan sabuk bolong.Ngaliwatan zona preheating, suhu luhur sterilizing zone, cooling zone laun.
The Uap nyapekeun kipas ngaleupaskeun uap botol ka outdoor, dina zone suhu luhur, botol anu sterilized ngeunaan 5 menit dina 300-320 ℃.Zona cooling niiskeun vials sterilized, sarta tungtungna ngahontal sarat téhnologis.
Sakabéh prosés pengeringan sareng sterilisasi dioperasikeun dina ngawaskeun waktos nyata.

4

Lengkah 3

Ngeusian & Sealing
Mesin ieu ngadopsi sistem pangiriman léngkah-léngkah sareng struktur balkon.
mesin otomatis rengse sakabeh proses produksi:
Auger conveying --- Ngecas nitrogén hareup (opsional) --- Leyuran ngeusian --- Rear nitrogén ngecas (opsional) --- Preheating --- Sealing --- Cacah --- Produk rengse outputting.

5
6
7

Ampoule ngeusian Line Produksi Kauntungannana

1. Garis kompak nyadar beungkeut tunggal, operasi kontinyu tina cuci, sterilizing, ngeusian sarta sealing.Sakabeh proses produksi nyadar operasi beberesih;ngajaga produk tina kontaminasi, minuhan standar produksi GMP.
2. garis ieu adopts cai jeung hawa dikomprés tekanan cross jet nyeuseuh jeung nyeuseuh ultrasonic dina kaayaan inverted.Pangaruh beberesih sae pisan.
3. Téknologi filtrasi ultra diterapkeun dina saringan mesin cuci.Cai cuci bersih sareng steril sareng hawa dikomprés dicandak tina saringan terminal, anu tiasa ningkatkeun kajelasan botol anu dikumbah.
4. Botol dina auger feed jeung kabayang béntang papanggih, spasi auger leutik.Ampul bisa leumpang lempeng.Ampoule bisa mindahkeun leuwih stabil sarta boro bisa pegat.
5. The manipulator stainless mangrupakeun hiji sisi fix.Lokasina langkung akurat.Manipulator mangrupikeun buktina.Nalika ngarobah pitch, manipulator henteu kedah manteng sareng ngahurungkeun.Bantalan péngkolan moal ngotoran cai beberesih.
6. ampoule nu sterilized ku hawa panas aliran laminar prinsip sterilization.Sebaran panas langkung rata.Ampulna aya dina kaayaan sterilisasi suhu luhur HDC, anu nyumponan standar GMP.
7. alat-alat ieu adopts prinsip sealing tekanan négatip pikeun ngégél nu filter efisiensi tinggi nu dipaké pikeun purify torowongan.Saringan gampang dipasang anu tiasa mastikeun saratus kaayaan purifikasi.
8. alat-alat nu adopts tipe hinge korsi panas jeung struktur kipas hawa panas horizontal.Pangropéa alat-alat langkung merenah sareng hemat tenaga kerja.
9. alat-alat ieu adopts ranté conveying sabuk kalawan flank.Sabuk conveying moal kaluar jalur, anti creeper, teu botol ragrag.
10. Alat-alat nu adopts téhnologi sateuacanna kayaning mufti-jarum keusikan, hareup jeung pungkur ngecas nitrogén jeung kawat gambar sealing, nu bisa minuhan standar tina tipena béda produk.
11. Mesin ngeusian-segel ngadopsi struktur balkon.Kabayang béntang dina feed jeung nepikeun botol terus, ngajalankeun pakakas anu stabil sarta kirang pegatna botol.
12. Alat ieu universal.Éta henteu tiasa dianggo pikeun ampoule 1-20ml.Ngarobah bagian anu merenah.Samentawis éta, alat-alat éta tiasa dianggo salaku cuci botol, ngeusian sareng capping garis kompak ku cara ngarobih sababaraha kapang sareng kaluar kabayang feed.

Konfigurasi Mesin

8
10
9
11
13
15

Parameter Tech

spésifikasi lumaku 1-20ml B tipe ampoules nu meets standar GB2637.
Kapasitas maksimum 7.000-10.000pcs / jam
konsumsi WFI 0,2-0,3Mpa 1,0 m3 / h
Konsumsi hawa dikomprés 0,4Mpa 50 m3/jam
Kapasitas listrik CLQ114 Mesin cuci ultrasonic nangtung: 15.7KW
RSM620/60 Sterilizing jeung drying mesin 46KW, kakuatan pemanasan: 38KW
AGF12 Ampoule ngeusian sareng mesin sealing 2.6KW
Diménsi CLQ114Mesin cuci ultrasonic nangtung: 2500 × 2500 × 1300mm
RSM620/60 Sterilizing jeung drying mesin: 4280 × 1650 × 2400mm
AGF12 Ampoule ngeusian sareng mesin sealing: 3700 × 1700 × 1380 mm
Beurat CLQ114 Mesin cuci ultrasonic nangtung: 2600 Kg
RSM620/60 Sterilizing na drying mesin: 4200 Kg
AGF12 Ampoule ngeusian sareng mesin sealing: 2600 Kg

*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna.***


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami