Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Auto-clave

Bubuka singket:

Sterilizer mandi cai ngagunakeun cai sirkulasi suhu luhur salaku medium sterilisasi, sareng ngalaksanakeun operasi sterilisasi tuang cai kana botol LVP PP.Kalayan alat panyalindungan anti-tekanan, éta tiasa diterapkeun sacara lega pikeun operasi sterilisasi suhu luhur sareng rendah dina cairan dina botol kaca, botol ampoule, botol plastik, kantong plastik sareng sajabana dina industri farmasi.Éta ogé cocog pikeun industri pangan pikeun sterilize sagala jinis bungkusan disegel, inuman, kaléng jsb.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka singket

Sterilizer mandi cai ngagunakeun cai sirkulasi suhu luhur salaku medium sterilisasi, sareng ngalaksanakeun operasi sterilisasi tuang cai kana botol LVP PP.Kalayan alat panyalindungan anti-tekanan, éta tiasa diterapkeun sacara lega pikeun operasi sterilisasi suhu luhur sareng rendah dina cairan dina botol kaca, botol ampoule, botol plastik, kantong plastik sareng sajabana dina industri farmasi.Éta ogé cocog pikeun industri pangan pikeun sterilize sagala jinis bungkusan disegel, inuman, kaléng jsb.

Fitur Utama

efisiensi 1.Heat, uniformity hawa alus, rentang hawa lega
2.Sterilizing sedeng ngalir dina sistem sirkulasi nutup, nu nyegah polusi kadua salila operasi.

Parameter Téknis

1. tekanan desain:0,245Mpa
2. Suhu desain:139 ℃
3. tekanan gawé:00,22 Mpa
4. suhu gawé:60134 ℃
5. panas uniformity:≤±1 ℃
6. suplai énergi

Barang

uap

cai deionized

Cai tiis

Hawa dikomprés

Sasayogian tanaga
AC380V 50HZ

tekanan énergi

0.4-0.8MPa

0.2-0.3MPa

0.2-0.3MPa

0.6-0.8MPa

diaméterna pipa

DN100

DN50

DN100

DN50

30-100KW


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami