Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Otomatis-clave

Perkenalan Singkat:

Sterilisasi mandi cai nganggo cai sirkulasi suhu luhur salaku médiéran sterilisasi, sareng ngalaksanakeun operasi sterilisasi tuang cai kana botol LVP PP. Kalayan alat panyalindungan anti tekanan, éta tiasa diterapkeun sacara lega pikeun operasi sterilisasi suhu luhur-na-handap dina cairan dina botol kaca, botol ampul, botol plastik, kantong plastik sareng sajabana dina industri farmasi. Éta ogé cocog pikeun industri pangan pikeun sterilisasi sagala jinis bungkus, inuman, kaléng sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Singkat

Sterilisasi mandi cai nganggo cai sirkulasi suhu luhur salaku médiéran sterilisasi, sareng ngalaksanakeun operasi sterilisasi tuang cai kana botol LVP PP. Kalayan alat panyalindungan anti tekanan, éta tiasa diterapkeun sacara lega pikeun operasi sterilisasi suhu luhur-na-handap dina cairan dina botol kaca, botol ampul, botol plastik, kantong plastik sareng sajabana dina industri farmasi. Éta ogé cocog pikeun industri pangan pikeun sterilisasi sagala jinis bungkus, inuman, kaléng sareng sajabana

Fitur Utama

1. efisiensi Panas, suhu seragam anu saé, kisaran suhu lega
2. Mediilizing medium jalan dina sistem sirkulasi nutup, anu nyegah polusi kadua nalika operasi.

Parameter Téknis

1. tekanan desain: 0.245Mpa
2. desain hawa: 139 ℃
3. tekenan gawe: 0~0.22Mpa
4. suhu damel: 60~134 ℃
5. Panaskeun keseragaman: ± 1 ℃
6. suplai énergi

Barang

ngukus

Cai déionisasi

Cai tiis

Hawa dikomprés

Sasayogian tanaga
AC380V 50HZ

tekanan énergi

0.4-0.8MPa

0.2-0.3MPa

0.2-0.3MPa

0.6-0.8MPa

diaméterna pipa

DN100

DN50

DN100

DN50

30-100KW


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami