Have a question? Give us a call: +86-13916119950

PP Botol IV Line Produksi Solusi

Bubuka singket:

Jalur produksi solusi IV botol PP otomatis kalebet 3 set alat, Mesin Preform / Hanger Injection, Mesin Tiupan Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi boga fitur otomatis, humanized tur calakan kalawan kinerja stabil sarta pangropéa gancang jeung basajan.Efisiensi produksi luhur sareng biaya produksi rendah, kalayan produk kualitas luhur anu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun botol plastik solusi IV.


Rincian produk

Tag produk

PP Botol IV Line Produksi Solusi

Preform / mesin gantungan suntik

+ Mesin niup botol

+ Mesin Cuci-Ngeusi-Sealing

Bubuka

Jalur produksi solusi IV botol PP otomatis kalebet 3 set alat, Mesin Preform / Hanger Injection, Mesin Tiupan Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi boga fitur otomatis, humanized tur calakan kalawan kinerja stabil sarta pangropéa gancang jeung basajan.Efisiensi produksi luhur sareng biaya produksi rendah, kalayan produk kualitas luhur anu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun botol plastik solusi IV.

Video produk

1

mesin niupan botol PP

Lengkah 1

Preform stasiun loading:
Nyatu preforms nu nempatkeun kana Hopper nu, lajeng sistem dahar preforms usaha Rotary nepikeun preforms ngaliwatan hoisting conveyor.Bengkahna horizontal bebas preform dikawasa interval screw preform loading.

1
2

Lengkah 2

Nyusun misah, rotasi, equidistance screw nyusun mékanisme pikeun preform:
The preforms dibagi kalawan jarak sarua jeung dikirimkeun ka disk Rotary nangtung, lajeng diputer ku 180 derajat sarta pindah ka preforms horizontal sejen ngatur disk.Henteu aya sumbatan preform sareng henteu aya simpangan sareng posisi anu akurat.

3

Lengkah 3

pemanasan preform:
Desain kotak lampu pemanasan baris ganda, dissipation panas alus, ngagantian gampang tur pamaliharaan.

4
5

Lengkah 4

Preform nyokot, preform jeung mékanisme pangiriman botol:
Servo tipe kabuka servo transmisi fléksibel, nu cam clamping ramo tanpa besi tua palastik jeung bubuk pikeun mastikeun kualitas produk.

6
7

Lengkah 5

Mékanisme sealing sareng manjang mandiri:
Ieu adopts design Unit sealing misah, nu teu ngaganggu unggal lianna.sealing alus mun niup botol, euweuh leakage.Manjang rod ieu disetir ku hiji sistem servo.

8

Lengkah 6

Mékanisme bubuka sareng nutup kapang:
Nalika preforms dikirimkeun ka stasiun niupan botol, sistem servo drive panangan ayun nyorong hinge pikeun muka jeung nutup gerakan pikeun ngahontal aktivitas bilateral.

9

Lengkah 7

Mékanisme nyambungkeun:
Botol-botol anu tos réngsé dicandak tina stasiun niupan botol.Manipulator mékanisme panyambungna nyokot aranjeunna sareng ngirimkeun ka manipulator mesin Wash-fill-seal pikeun ngawujudkeun produksi sambungan otomatis.

Kaunggulan:

1.Servo drive na stabil salila gerakan-speed tinggi, positioning nyaeta akurat, awét, sarta biaya pangropéa anu low.
2.The Cam clamping ramo tanpa besi tua palastik jeung bubuk pikeun mastikeun kualitas produk.
Kapasitas produksi 3.High: rentang ti 4000-15000bottles per jam.
4.Closed struktur ranté integral, jarak puseur tepat, cingcin jeung objék asing lianna teu bisa asupkeun ranté, pangropéa gampang.
5.The sealing teu bocor hawa, ngaronjatkeun efisiensi niupan, shorten waktu botol ngabentuk.

spésifikasi teknis:

Item  Modél mesin
CPS4 CPS6 CPS8 CPS10 CPS12
Kapasitas produksi 500ml 4000 BPH 6000 BPH 8000 BPH 10000BPH 12000BPH
Max jangkungna botol mm 240 230
Max jangkungna preform (kalawan beuheung) mm 120 95
Hawa komprési (m³ / mnt) 8-10 bar 3 3 4.2 4.2 4.5
20 bar 2.5 2.5 4.5 6.0 10-12
Cai tiis (m³ / h) 10 ° C (tekanan: 3.5-4bar) 8HP 4 4 7.87 7.87 8-10
Cai tiis 25°C (tekanan: 2.5-3bar) 6 10 8 8 8-10
Beurat T 7.5 11 13.5 14 15
Ukuran mesin (kalayan preform loading) (L×W×H)(MM) 6500*4300*3500 8892*4800*3400 9450*4337*3400 10730x4337x3400 12960 × 5477 × 3715
4

Mesin Cuci-eusian-sealing Botol PP

Lengkah 1

stasiun dahar botol
Ieu adopts link langsung antara conveying lagu na botol nyoco kabayang dial, clamps bottleneck nepikeun, kalawan hawa dikomprés bersih pikeun ngagancangkeun delivering, euweuh scratching.

11
12

Lengkah 2

Stasiun cuci hawa botol ionik
Prinsip sareng prosés beberesih nyaéta: ngagulingkeun botol;pipa nyeuseup naek Cam nutupan sungut botol;pipa hawa ionik ogé naék kana botol kalayan Cam;hawa dikomprés ditiup kana pipa niupan pikeun ngabersihan botol dina botol;
Sarta sakaligus nyedot partikel entrained dina airflow kaluar tina botol.

13
14

Lengkah 3

Stasion ngeusian
Botol plastik anu dikumbah dikirimkeun ka stasiun ngeusian ku manipulator, nozzle ngeusian ngalacak botol plastik pikeun ngeusian.Bagean luhur stasiun ngeusian dilengkepan tank kasaimbangan cairan tekanan konstan.Nalika cairanana ngeusi tank kasaimbangan sareng ngahontal tingkat setting, klep diafragma pneumatik tuang cair nutup.

15
16

Lengkah 4

Hot lebur stasiun sealing
Stasion ieu utamana dipaké pikeun weld-sealing cap botol infusion plastik sanggeus ngeusian.Ieu adopts pelat pemanasan ganda pikeun caps panas sarta palabuhan botol misah, rengse weld-sealing dina non-kontak tipe panas-ngalembereh.Suhu sareng waktos pemanasan tiasa disaluyukeun.

17

Lengkah 5

stasiun outfeeding botol
Botol anu disegel dikirimkeun ka jalur kaluaran botol ngalangkungan stasiun kaluaran botol, sareng lebet kana prosés salajengna.

18
19

Kaunggulan:

1.With keusikan tepat;discharging hawa akurat, bisa ngadalikeun darajat deformasi botol sanggeus sterilization.
2.No botol euweuh keusikan, euweuh botol euweuh capping.
3.It bisa ngahontal Kamampuh nepi ka 15,000BPH, gumantung kana pamundut customer.
4.Aya tipena béda caps nu bisa dilarapkeun dina botol final: cap Euro disegel;cap Irigasi disegel;tutup screw;Stopper sareng tutup Aluminium.
5.It ngabogaan beberesih GMP-patuh lengkep jeung fungsi sterilization.

spésifikasi teknis:

Item Modél mesin
XGF(Q)/30/24/24 XGF30/30/24/24 XGF(Q)/36/30/36 XGF(Q)/50/40/56
Kapasitas produksi 100 ml 7000 BPH 7000 BPH 9000 BPH 14000BPH
  500ml 6000 BPH 6000 BPH 7200 BPH 12000BPH
ukuran botol lumaku ml 50/100/250/500/1000
Konsumsi hawa 0.5-0.7Mpa 3m3/min 3m3/min 3m3/min 4-6m3 / mnt
konsumsi WFI 0.2-0.25Mpa   1-1,5m3 / h    
beurat mesin T 6 6.5 7 9
Ukuran mesin mm 4.3*2.1*2.2 5.76*2.1*2.2 4.47*1.9*2.2 6.6*3.3*2.2
Konsumsi kakuatan Motor utama 4 4 4 4
Capping osilator 0.5 0.5

0.5

0,5*2
hawa ionik 0,25*6 0,25*5

0,25*6

0.25*9
Motor conveyor 0.37*2 0.37*2

0.37*2

0.37*3
plat pemanasan 6*2 6*2

6*2

8*3

Fitur lini produksi:

1.It bisa minuhan produksi ukuran béda (100-1000ml).
2.It dilarapkeun pikeun duanana botol PP Standar na Self-runtuh botol PP lemes.
3.Apply kana wangun wadahna béda: buleud, oval, teratur, jsb.
Kapasitas produksi 4.High: rentang ti 4000-15000bottles per jam.
5.The bahan baku wasted pikeun produksi hiji botol 500 ml PP sarua jeung 0%.

Aplikasi di rumah sakit:

Tutup botol saline sareng tetes saline kalayan latar blur.Pangobatan panyakit.Rencana asuransi kaséhatan.Kauntungan médis.Pangmayaran.Biaya médis.gambar pikeun ilustrasi, spasi salinan, artikel.
21

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami