Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Baris Produksi Solusi PP Botol IV

Perkenalan Singkat:

Baris produksi leyuran botol PP otomatis IV kalebet peralatan 3 sét, mesin Suntik Preform / Hanger, Mesin niup Botol, mesin cuci-ngeusian-Sealing. Garis produksi ngagaduhan fitur otomatis, manusiawi sareng calakan kalayan kinerja stabil sareng perawatan gancang sareng saderhana. Efisiensi produksi tinggi sareng biaya produksi murah, kalayan produk berkualitas tinggi anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun botol palastik solusi IV.


Detil Produk

Tanda Produk

Baris Produksi Solusi PP Botol IV

Mesin Suntik Preform / Hanger

+ Botol mesin niupan

+ Mesin nyeuseuh-ngeusian-Sealing 

Bubuka

Baris produksi leyuran botol PP otomatis IV kalebet peralatan 3 sét, mesin Suntik Preform / Hanger, Mesin niup Botol, mesin cuci-ngeusian-Sealing. Garis produksi ngagaduhan fitur otomatis, manusiawi sareng calakan kalayan kinerja stabil sareng perawatan gancang sareng saderhana. Efisiensi produksi tinggi sareng biaya produksi murah, kalayan produk berkualitas tinggi anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun botol palastik solusi IV.

Pidéo Produk

Aplikasi

Éta tiasa dilarapkeun kana kantong lemes 50-5000ml Non-PVC kanggo solusi umum, solusi khusus, solusi dialisis, nutrisi kolot, antibiotik, irigasi sareng larutan disinféktan jsb.

1

Mesin botol niupan PP

Léngkah 1

Stasion loading preform:
Nyatu preforms dilebetkeun kana corong, maka sistem dahar preforms rotary ngalantarankeun preforms ngalangkungan conveyor conveyor. Misah horisontal misah preform dikontrol interval screw preform loading.

1
2

Léngkah 2

Misahkeun nyusun, rotasi, mékanisme nyocogkeun ékualistis pikeun preform:
Preforms dibagi sareng jarak anu sami sareng dikirimkeun kana disk Rotary vertikal, teras diputer sareng 180 derajat sareng ngalih kana preforms horizontal anu ngatur disk. Henteu aya sumbatan preform sareng teu nyimpang sareng posisi anu akurat.

3

Léngkah 3

Pemanasan preform:
Desain kotak lampu pemanasan barisan dobel, dissipasi panas anu saé, gampang diganti sareng diropeaan.

4
5

Léngkah 4

Mékanisme preform nyokot, preform na botol transmisi:
Servo open type servo fléksibel transmisi, cam clamping ramo tanpa plastik palastik sareng bubuk pikeun mastikeun kualitas produk.

6
7

Léngkah 5

Sealing mandiri sareng mékanisme manjang:
Éta nganut desain unit sealing anu misah, anu henteu silih ganggu. Sealing anu saé pikeun niup botol, teu aya kabocoran. Rod manjang disetir ku hiji sistem servo.

8

Léngkah 6

Mékanisme muka sareng nutup kapang:
Nalika preforms dikirimkeun ka stasiun niupan botol, sistem servo nyurungkeun panangan ayun pikeun nyorong engsel pikeun muka sareng nutup gerakan pikeun ngahontal kagiatan bilateral.

9

Léngkah 7

Mékanisme ngahubungkeun:
Botol anu bérés dicandak kaluar tina stasiun niupan botol. Manipulator mékanisme nyambungkeun ngajemput aranjeunna sareng ngirimkeun ka mesin cuci-eusian-segel manipulator pikeun ngawujudkeun produksi sambungan otomatis.

Kaunggulan:

1.Servo drive sareng stabil nalika gerak-gancang, posisi anu akurat, awét, sareng biaya perawatanna kirang.
2.The cam clamping ramo tanpa besi tua plastik sareng bubuk pikeun mastikeun kualitas produk.
Kapasitas kapasitas 3.High: dibasajankeun 4000-15000bottles per jam.
4. Struktur ranté integral tertutup, jarak tengah anu tepat, cincin sareng benda asing sanés tiasa lebet kana ranté, gampang dirawat.
5. sealing henteu kabocoran hawa, ningkatkeun épisiensi niupan, shorten botol ngabentuk waktos.

Spesifikasi Téknis:

abditem  Modél mesin
CPS4 CPS6 CPS8 CPS10 CPS12
Kapasitas produksi 500ml 4000BPH 6000BPH 8000BPH 10000BPH 12000BPH
Jangkungna botol Max mm 240 230
Jangkungna Max preform (kalayan beuheung) mm 120 95
Hawa dikomprés (m³ / mnt) 8-10bar 3 3 4.2 4.2 4.5
20bar 2.5 2.5 4.5 6.0 10-12
Cai tiis (m³ / h) 10 ° C (tekanan: 3.5-4bar) 8HP 4 4 7.87 7.87 8-10
Cai tiis 25 ° C (tekanan: 2.5-3bar) 6 10 8 8 8-10
Beurat T 7.5 11 13.5 14 15
Ukuran mesin (kalayan preform loading) (L × W × H) (MM) 6500 * 4300 * 3500 8892 * 4800 * 3400 9450 * 4337 * 3400 10730x4337x3400 12960 × 5477 × 3715
4

Mesin Botol PP Ngumbah-ngeusian-sealing

Léngkah 1

Stasion dahar botol
Éta nganut hubungan langsung antara ngalantarankeun lagu sareng botol nyoco roda, nyapit bottleneck pikeun ditepikeun, kalayan hawa anu dikomprés bersih pikeun ngagancangkeun nganteurkeun, henteu aya goresan.

11
12

Léngkah 2

Stasion cuci hawa ionik
Prinsip sareng prosés ngabersihkeun nyaéta: ngagulingkeun botol; pipa sedot naékkeun cam pikeun nutupan sungut botol; pipa hawa ionik ogé naék kana botol sareng kaméra; hawa anu dikomprés ditiup kana pipa niupan pikeun ngabersihan botol dina botol;
Sareng sakaligus nguseup partikel anu kasurupan dina aliran udara tina botol.

13
14

Léngkah 3

Stasiun ngeusian
Botol plastik anu dikumbah dikintunkeun ka stasiun anu dieusian ku manipulator, noél keusikan ngambah botol plastik pikeun dieusian. Bagian luhur stasiun ngeusian dilengkepan tank kasaimbangan cair konstan-tekanan. Nalika cairan ngeusi bak kasaimbangan sareng dugi ka tingkat setting, cairan tuang diafragma pneumatik katutup caket.

15
16

Léngkah 4

Stasion panyegelan lebur panas
Stasion ieu biasana dianggo pikeun ngelas-ngégél tutup botol infus palastik saatos dieusian. Éta ngadopsi pelat pemanasan ganda pikeun tutup panas sareng palabuhan botol nyalira, bérés ngelas-ngelas dina jinis anu teu panas kontak-panas. Suhu pemanasan sareng waktos tiasa disaluyukeun.

17

Léngkah 5

Stasion nyusu botol
Botol anu diségél ditepikeun ka jalur kaluaran botol ngalangkungan stasiun kaluaran botol, sareng lebet kana prosés salajengna.

18
19

Kaunggulan:

1. Kalayan ngeusian tepat; ngeclakkeun hawa anu akurat, tiasa ngendalikeun tingkat deformasi botol saatos sterilisasi.
2. Henteu aya botol teu dieusian, teu aya botol teu aya capping.
3. Éta tiasa ngahontal kapasitas dugi ka15,000BPH, gumantung kana pamundut pelanggan.
4. Aya sababaraha jinis cap anu tiasa diterapkeun dina botol akhir: tutup Euro anu disegel; Tutup Irigasi Disegel; Cap Screw; Stopper sareng tutup Aluminium.
5. Éta ngagaduhan beberesih sareng fungsi sterilisasi anu patuh GMP.

Spesifikasi Téknis:

abditem Modél mesin
XGF (Q) / 30/24/24 XGF30 / 30/24/24 XGF (Q) / 36/30/36 XGF (Q) / 50/40/56
Kapasitas produksi 100ml 7000BPH 7000BPH 9000BPH 14000BPH
  500ml 6000BPH 6000BPH 7200BPH 12000BPH
Ukuran botol anu lumaku ml 50/100/250/500/1000
Konsumsi hawa 0,5-0,7Mpa 3m3 / mnt 3m3 / mnt 3m3 / mnt 4-6m3 / mnt
Konsumsi WFI 0.2-0.25Mpa   1-1.5m3 / h    
Beurat mesin T 6 6.5 7 9
Ukuran mesin mm 4.3 * 2.1 * 2.2 5,76 * 2.1 * 2.2 4.47 * 1.9 * 2.2 6.6 * 3.3 * 2.2
Konsumsi listrik Motor utama 4 4 4 4
Capit osilator 0,5 0,5

0,5

0,5 * 2
Hawa ionik 0,25 * 6 0,25 * 5

0,25 * 6

0,25 * 9
Motor konveyor 0,37 * 2 0,37 * 2

0,37 * 2

0,37 * 3
Piring manaskeun 6 * 2 6 * 2

6 * 2

8 * 3

Fitur lini produksi:

1. Éta tiasa minuhan produksi ukuran anu béda (100-1000ml).
2. Éta dilarapkeun pikeun botol PP Standar sareng botol PP lemes anu rubuh.
3. Larapkeun kana bentuk wadah anu bénten-bénten: buleud, lonjong, henteu teratur, jsb.
4. Kapasitas produksi tinggi: dibasajankeun 4000-15000bottles per jam.
5. Bahan baku limbah pikeun produksi hiji botol 500 ml PP sami sareng 0%.

Aplikasi di rumah sakit:

Close up saline bottle and saline drop with blur background. Illness treatment. Health insurance plan. Medical Benefits. Reimbursement. Medical expenses. image for illustration, copy space, article.
21

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk