Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Sistem Gudang Otomatis

Bubuka singket:

Sistem AS / RS biasana ngandung sababaraha bagian salaku sistem rak, software WMS, bagian tingkat operasi WCS jeung sajabana.

Hal ieu loba diadopsi dina loba widang produksi farmasi sarta pangan.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Sistim:

AS/RS (Sistem Pamulihan Panyimpenan Otomatis)

Sistem gudang otomatis

Video produk

Poto Sistim:

1
2
3

Katerangan sistem:

Sistem AS / RS biasana ngandung sababaraha bagian salaku sistem rak, software WMS, bagian tingkat operasi WCS jeung sajabana.

Hal ieu loba diadopsi dina loba widang produksi farmasi sarta pangan.

Sistim rak:

4.1
5.1
4.2
5.2

WMS:

Sistem manajemén gudang (WMS) nyaéta parangkat lunak sareng prosés anu ngamungkinkeun organisasi ngadalikeun sareng ngatur operasi gudang ti waktos barang atanapi bahan asup ka gudang dugi ka kaluar.Operasi di gudang kalebet manajemén inventaris, prosés pengambilan sareng pamariksaan.

Contona, hiji WMS bisa nyadiakeun visibilitas kana inventory organisasi urang iraha wae jeung lokasi, boh dina fasilitas atawa transit.Éta ogé tiasa ngatur operasi ranté suplai ti produsén atanapi grosir ka gudang, teras ka pangecér atanapi pusat distribusi.WMS sering dianggo sareng atanapi terpadu sareng sistem manajemen transportasi (TMS) atanapi sistem manajemen inventaris.

Kaunggulan:

-Sanajan WMS rumit sarta mahal pikeun diimplementasikeun jeung dijalankeun, organisasi mangtaun mangpaat anu bisa menerkeun pajeulitna sarta waragad.

-Ngalaksanakeun WMS tiasa ngabantosan organisasi ngirangan biaya tenaga kerja, ningkatkeun akurasi inventaris, ningkatkeun kalenturan sareng responsif, ngirangan kasalahan dina milih sareng ngirim barang, sareng ningkatkeun layanan palanggan.Sistem manajemén gudang modéren beroperasi kalayan data waktos-nyata, ngamungkinkeun organisasi pikeun ngatur inpormasi anu paling anyar ngeunaan kagiatan sapertos pesenan, kiriman, kuitansi sareng gerakan barang.

WCS:

-Sanajan WMS rumit sarta mahal pikeun diimplementasikeun jeung dijalankeun, organisasi mangtaun mangpaat anu bisa menerkeun pajeulitna sarta waragad.

-Ngalaksanakeun WMS tiasa ngabantosan organisasi ngirangan biaya tenaga kerja, ningkatkeun akurasi inventaris, ningkatkeun kalenturan sareng responsif, ngirangan kasalahan dina milih sareng ngirim barang, sareng ningkatkeun layanan palanggan.Sistem manajemén gudang modéren beroperasi kalayan data waktos-nyata, ngamungkinkeun organisasi pikeun ngatur inpormasi anu paling anyar ngeunaan kagiatan sapertos pesenan, kiriman, kuitansi sareng gerakan barang.

6
7

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami