Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Sistem Gudang Otomatis

Perkenalan Singkat:

Sistem AS / RS biasana ngandung sababaraha bagéan salaku sistem Rack, parangkat lunak WMS, bagian tingkat operasi WCS sareng sajabana.

Éta diadopsi sacara lega di seueur bidang produksi farmasi sareng pangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Sistem:

AS / RS (Sistem Panyabutan Otomatis Panyimpenan)

Sistem gudang otomatis

Pidéo Produk

Poto Sistem:

1
2
3

Pedaran ngeunaan Sistem:

Sistem AS / RS biasana ngandung sababaraha bagéan salaku sistem Rack, parangkat lunak WMS, bagian tingkat operasi WCS sareng sajabana.

Éta diadopsi sacara lega di seueur bidang produksi farmasi sareng pangan.

Sistem raka:

4.1
5.1
4.2
5.2

WMS:

Sistem manajemén gudang (WMS) nyaéta parangkat lunak sareng prosés anu ngamungkinkeun organisasi pikeun ngendalikeun sareng ngatur operasional gudang ti waktos barang atanapi bahan lebet kana gudang dugi ka pindah. Operasi di gudang kalebet manajemén inventarisasi, prosés nyokot sareng auditing.

Salaku conto, WMS tiasa nyayogikeun pisibilitas kana inventarisasi organisasi iraha waé sareng lokasi, naha di fasilitas atanapi dina transit. Éta ogé tiasa ngatur operasi ranté pasokan ti pabrikan atanapi grosir ka gudang, teras ka pangecér atanapi pusat distribusi. WMS sering dianggo babarengan atanapi diintegrasikeun sareng sistem manajemen transportasi (TMS) atanapi sistem manajemen inventarisasi.

Kaunggulan:

-Sanaos WMS rumit sareng mahal pikeun dilaksanakeun sareng dijalankeun, organisasi ngagaduhan manpaat anu tiasa menerkeun kompleksitas sareng biaya.

-Ngerjakeun WMS tiasa ngabantosan hiji organisasi ngirangan biaya tanaga gawé, ningkatkeun akurasi inventarisasi, ningkatkeun kalenturan sareng kaparigelan, ngirangan kasalahan dina nyokot sareng ngirim barang, sareng ningkatkeun palayanan palanggan. Sistem manajemén gudang modéren beroperasi sareng data real-time, ngamungkinkeun organisasi ngatur inpormasi paling anyar ngeunaan kagiatan sapertos pesenan, kiriman, kuitansi sareng gerakan barang naon waé.

WCS:

-Sanaos WMS rumit sareng mahal pikeun dilaksanakeun sareng dijalankeun, organisasi ngagaduhan manpaat anu tiasa menerkeun kompleksitas sareng biaya.

-Ngerjakeun WMS tiasa ngabantosan hiji organisasi ngirangan biaya tanaga gawé, ningkatkeun akurasi inventarisasi, ningkatkeun kalenturan sareng kaparigelan, ngirangan kasalahan dina nyokot sareng ngirim barang, sareng ningkatkeun palayanan palanggan. Sistem manajemén gudang modéren beroperasi sareng data real-time, ngamungkinkeun organisasi ngatur inpormasi paling anyar ngeunaan kagiatan sapertos pesenan, kiriman, kuitansi sareng gerakan barang naon waé.

6
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami