Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Inspeksi Lampu Otomatis LVP (botol PP)

Bubuka singket:

Mesin inspeksi visual otomatis bisa dilarapkeun ka sagala rupa produk farmasi, kaasup injections bubuk, freeze-drying powder injections, leutik-volume vial / injections ampoule, badag-volume botol kaca / botol palastik IV infusion jsb.


Rincian produk

Tag produk

LVP mesin inspeksi lampu otomatis Perkenalan:

Mesin inspeksi visual otomatis bisa dilarapkeun ka sagala rupa produk farmasi, kaasup injections bubuk, freeze-drying powder injections, leutik-volume vial / injections ampoule, badag-volume botol kaca / botol palastik IV infusion jsb.

Stasiun inspeksi bisa ngonpigurasi nurutkeun pangabutuh sabenerna customer, sarta inspeksi sasaran bisa ngonpigurasi pikeun sagala rupa badan asing dina leyuran, tingkat keusikan, penampilan sarta sealing jsb.

Salila inspeksi cairan jero, produk inspected ieu braked ka standstill salila rotasi-speed tinggi, jeung kaméra industri terus nyokot gambar pikeun ménta sababaraha gambar, nu diolah ku algoritma inspeksi visual sacara mandiri dimekarkeun pikeun nangtoskeun naha produk inspected mumpuni. .

tampikan otomatis produk unqualified.Sakabeh proses deteksi bisa disusud, sarta data otomatis disimpen.

Mesin inspeksi otomatis kualitas luhur tiasa ngabantosan para nasabah ngirangan biaya tenaga kerja, ngirangan tingkat kasalahan pamariksaan lampu sareng ngajamin kasalametan pangobatan pasien.

Fitur mesin inspeksi lampu otomatis LVP:

1.Automatically ngalengkepan separation equidistant kana botol, sarta otomatis ngaleungitkeun produk cacad nurutkeun hasil tés.
2.It otomatis bisa muterkeun botol bisa inspected di speed tinggi, nu kondusif pikeun gerakan pangotor cair jeung facilitates inspeksi.
Prinsip Imaging visual 3.The dipaké pikeun ngadeteksi na éta leuwih akurat pikeun nangtoskeun urusan asing katempo.
4.PLC operasi HMI, tipe touch panel kontrol LCD.
5.It bisa ngadeteksi defects of cingcin, botol handap bintik hideung jeung caps botol.
Desain struktur 6.Waterproof ieu diadopsi sabagean, nu merenah pikeun meresihan botol rusak.Wewengkon botol anu rusak tiasa langsung dikumbah ku cai.

LVP mesin inspeksi cahaya otomatis Kaunggulan:

1.Adopt Sistim drive servo pinuh pikeun ngawujudkeun-speed tinggi, operasi stabil sarta akurat tur ningkatkeun kualitas akuisisi gambar.
2.Fully kontrol servo otomatis ngaluyukeun jangkungna piring puteran pikeun mempermudah ngagantian rupa botol spésifikasi béda, sarta ngagantian bagian spésifikasi nyaeta merenah.8
3.It bisa ngadeteksi defects cingcin, bintik hideung handap botol jeung caps botol.
software 4.The boga fungsi database lengkep, ngatur rumus test, nyimpen (bisa nyitak) hasil tés, ngalakukeun test KNAPP, sarta nyadar layar rampa interaksi manusa-mesin.
software 5.The boga fungsi analisis offline, nu bisa baranahan prosés deteksi jeung analisis.

Parameter téknis mesin inspeksi lampu otomatis LVP:

Modél parabot

IVEN36J/H-150b

IVEN48J/H-200b

IVEN48J/H-300b

Aplikasi

50-1,000ml botol plastik / botol PP lemes

Barang pamariksaan

Serat, rambut, blok bodas sareng objék anu teu larut sanés, gelembung, bintik hideung sareng cacad penampilan anu sanés

Voltaseu

AC 380V, 50Hz

Kakuatan

18KW

Konsumsi hawa dikomprés

0,6MPa, 0,15m³ / mnt

kapasitas produksi Max

9.000pcs/jam

12.000pcs / jam

18.000pcs / jam

Proses kerja mesin inspeksi cahaya otomatis LVP:

2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami