Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Mesin Inspeksi Lampu LVP Otomatis (botol PP)

Perkenalan Singkat:

Mesin pamariksaan visual otomatis tiasa dilarapkeun kana sagala rupa produk farmasi, kalebet suntikan bubuk, suntikan bubuk beku-pangeringan, suntikan vial / ampul volume leutik, botol kaca ageung / botol plastik IV infus jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin pamariksaan cahaya otomatis LVP Perkenalan:

Mesin pamariksaan visual otomatis tiasa dilarapkeun kana sagala rupa produk farmasi, kalebet suntikan bubuk, suntikan bubuk beku-pangeringan, suntikan vial / ampul volume leutik, botol kaca ageung / botol plastik IV infus jst.

Stasion pamariksaan tiasa ngonpigurasi numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng pamariksaan sasaran tiasa ngonpigurasi pikeun sababaraha badan asing dina leyuran, tingkat ngeusian, penampilan sareng panyegelan jsb.

Salila pamariksaan cair jero, produk anu diawasi rem dugi ka nalika rotasi gancang-gancang, sareng kaméra industri teras-terasan nyandak gambar pikeun kéngingkeun sababaraha gambar, anu diolah ku algoritma pamariksaan visual sacara mandiri dikembangkeun pikeun nangtoskeun naha produk anu diperiksa parantos mumpuni .

Panolakan otomatis pikeun produk anu henteu berkualitas. Proses deteksi sadayana tiasa dilacak, sareng data otomatis disimpen.

Mesin pamariksaan otomatis kualitas luhur tiasa ngabantosan konsumén ngirangan biaya tenaga kerja, ngirangan tingkat kasalahan pamariksaan lampu sareng ngajamin kasalametan pangobatan pasién.

LVP mesin inspeksi lampu otomatis Fitur:

1.Atomatis ngalengkepan pamisahan ékualis kana botol, sareng sacara otomatis ngaleungitkeun produk anu rusak numutkeun hasil tés.
2. Éta sacara otomatis tiasa muterkeun botol kanggo dipariksa kalayan gancang, anu kondusif pikeun gerakan pangotor cair sareng ngagampangkeun pamariksaan.
3. Prinsip pencitraan visual dianggo pikeun ngadeteksi sareng langkung akurat pikeun nangtoskeun perkara asing anu katingali.
Operasi 4.PLC HMI, panel kontrol LCD tipe toél.
5. Éta tiasa ngadeteksi cacat cingcin, bintik hideung handapeun botol sareng tutup botol.
6. Desain struktur tahan cai diadopsi sabagian, anu merenah pikeun meresihan botol rusak. Daérah botol anu rusak tiasa langsung dikumbah ku cai.

LVP mesin inspeksi lampu otomatis Kauntungan:

1. ngadopsi sistem servo drive pinuh pikeun ngawujudkeun-speed tinggi, operasi stabil sareng akurat sareng ningkatkeun kualitas akuisisi gambar.
2. Kontrol servo otomatis sacara otomatis ngaluyukeun jangkungna piring puteran pikeun mempermudah ngagantian sababaraha botol spésifikasi anu béda, sareng ngagantian bagian spésifikasi anu merenah. 8
3. Éta tiasa mendakan cacat cingcin, bintik hideung handapeun botol sareng tutup botol.
4. Parangkat lunak ngagaduhan fungsi database anu lengkep, ngatur rumus tés, nyimpen (tiasa nyetak) hasil tés, ngalaksanakeun uji KNAPP, sareng sadar dina layar sentuh interaksi mesin-manusa.
5. Parangkat lunak ngagaduhan fungsi analisis offline, anu tiasa nyababkeun prosés deteksi sareng analisis.

LVP mesin pamariksaan cahaya otomatis parameter téknis:

Modél pakakas

IVEN36J / H-150b

IVEN48J / H-200b

IVEN48J / H-300b

Aplikasi

Botol plastik 50-1,000ml / botol PP lemes

Barang pamariksaan

Serat, rambut, blok bodas sareng obyék anu leyur sanésna, gelembung, bintik hideung sareng cacat tampilan sanésna

Voltaseu

AC 380V, 50Hz

Kakuatan

18KW

Konsumsi hawa dikomprés

0.6MPa, 0.15m³ / mnt

Kapasitas produksi Max

9.000 pcs / h

12.000 pcs / h

18.000 pcs / h

Prosés kerja mesin inspeksi cahaya otomatis LVP:

2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk