Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Solusi Pakét sekunder Farmasi sareng Médis

Perkenalan Singkat:

Garis produksi pengepakan sékundér pikeun farmasi sareng médis utamina diwangun ku mesin karton, karton bisi ageung, panyiri, stasiun beurat sareng unit ogé palletizing sareng Sistem Kodeu Pangaturan jsb.

Sakali kami ngalengkepan prosés produksi di apoték sareng médis Packing Menengah, produkna bakal dipindahkeun kana gudang.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Garis produksi pengepakan sékundér pikeun farmasi sareng médis utamina diwangun ku mesin karton, karton bisi ageung, panyiri, stasiun beurat sareng unit ogé palletizing sareng Sistem Kodeu Pangaturan jsb.
Sakali kami ngalengkepan prosés produksi di apoték sareng médis Packing Menengah, produkna bakal dipindahkeun kana gudang.
Garis produksi pengepakan sékundér pikeun farmasi sareng médis dikawasa sacara pinuh ku otmatis, kalayan gancang sareng stabilitas ngajalankeun. Kitu ogé printer nomer angkatan tanggal pilihan sareng alat sisipan manual, Operasi paking multi-fungsi, sagala jinis padamelan kompléks réngsé dina waktos anu sami.

Pidéo Produk

Pedaran lengkep

Garis produksi pengepakan sékundér pikeun farmasi sareng médis patepung sareng kapasitas tingkat tinggi sareng sadar transportasi otomatis sareng panyegelan otomatis.
Patuh sareng GMP sareng standar internasional sareng sarat desain.
Pikeun produk pengepakan anu béda dilengkepan pakem rangkep anu sanés.
Sakabéh prosés bungkusan transparan sareng katingali.
Sistem monitoring prosés produksi mastikeun pangropéa anu lancar dina alat.
Bit gudang karton super panjang, tiasa nyimpen langkung ti 100 karton.
Kadali servo lengkep.
Kalayan robot industri cocog pikeun sadaya lini produksi pengepakan sekundér dina produksi farmasi sareng médis.

Bubuka léngkah operasi produk

Léngkah 1: Mesin Cartoning

1.Produk tuang kana mesin karton
2. Otomatis kotak karton bentang
3.Feeding produk kana karton, sareng leaflet
4. Ngégél karton

1
1

Lengkah 2: Mesin karton bisi ageung

1. produk dina karton nyoco kana mesin karton bisi ageung ieu
2. Kasus ageung dibuka
3.Feeding produk kana kasus ageung hiji-hiji atanapi lapisan demi lapisan
4.Seal kasus
5. Beratna
6. Nyirian

Léngkah 3: Unit palletizing otomatis

1. Kasus anu ditransferkeun via unit logistik otomatis ka stasiun robot otomatis palletizing
2. Palletizing sacara otomatis hiji-hiji, anu dirancang palletizing pikeun nyumponan kabutuhan pribadi para pangguna
3. Saatos palletizing, kasus bakal dikirimkeun ka gudang ku cara manual atanapi otomatis

1

Kaunggulan:

1. tampilan troubleshooting.
2. Gampang dioperasikeun.
3. rohangan leutik dijajah.
4. Lalakon gancang sareng akurat.
5. kontrol servo lengkep, ngajalankeun langkung stabil.
6. Robot kerjasama manusa-mesin, kaamanan sareng perawatan-gratis, konsumsi énergi rendah.
7. Kustomisasi pikeun minuhan palanggan béda-béda.
8. Kaméra visual pikeun ngahontal idéntifikasi otomatis kantong ubar multi-spésifikasi.
9. Kalayan panyimpenan samentawis multi-bahan, kantong bakal disimpen dina kotak panyimpenan samentawis.
10. Sistem piringan suplai servo lengkep pikeun ngahontal pasokan lancar tina disk sterilisasi.
11.Mitsubishi sareng Siemens PLC leutik, gancang, kinerja tinggi
12. Cocog sareng sababaraha komponén dasar tina sambungan, kontrol simulasi, kontrol posisi sareng kagunaan khusus sanés.
13. Éta sakumpulan PLC anu tiasa nyumponan rupa-rupa kabutuhan.

Conto kasus

4
5
6

Parameter Téknis Mesin Cartoning

Jumlah sirah tina muka karton 5
Dicabak 200-220boks / mnt
Sasayogian tanaga     380v 50Hz
Motor utama     2.2 Kw
Pompa vakum     1.3Kw
Sabuk pengangkut sareng anu sanésna     1Kw
Hawa dikomprés Konsumsi     40NL / mnt
Tekanan     0.6MP
Beurat     3000Kg

 

mm

Mnt

MAX

MAX

MAX

A

20

70

120

150

B

15

70

70

70

C

58

200

200

200

Pitch ranté Standar

Standar

1/3

1/2

Karton

≥300g / m2 karton mesin Internasional

Leaflet

50g ~ 70g / m2 、 60 g / m2 anu pangsaéna

7

Watesan ukuran karton numutkeun bagan di luhur, upami ukuranana ageung teuing robih, kedah ngarobih rod push, nguseup nozel dina mesin kartuning jsb.

Cartoner (Listrik Standar)
Henteu Barang Nami Katerangan Qty Babasan Merek

SIEMENS PLC & KOMPONEN

1 CPU226 PLC / CPU 6ES7 216-2AD23-0XB8 1 S7-200 SIEMENS
2 Batré litium PLC 6ES7 29I-8BA20-0XA0 1 SIEMENS
3 Dilegakeun IO 6ES7 223-1BL22-0XA8 1 16 nunjuk IO SIEMENS
4 Panyambungna Circuit Line 6ES7972-0BA12-0XA0 2 tanpa palabuhan program SIEMENS
5 Ngalihkeun Daya HF-200W-S-24 1 200W DC24V HENGFU
6 Layar cabak KTP1000 1 Numutkeun ka palanggan SIEMENS

Saklar Utama switch Saklar panyalindungan motor 、 Sekering

1 QS1 Swithc Utami P1-32 / EA / SVB / N 1 32A MOELLER
2 QF1 Saklar tilu tihang C65N C32 / 3P 1 32A Schneider
3 QF3 Saklar tihang tunggal C65N C4 / 1P 1 4A tihang tunggal Schneider
4 QF4.5 Saklar tihang tunggal C65N C10 / 1P 3 10A tihang tunggal Schneider
5 QF6 Saklar panyalindungan motor PKZMC-4 3 2.5-4A MOELLER
6 kontak bantu NHI-E-11-PKZ0 3 1NO + 1NC MOELLER
7 stop kontak tilu tahap kakuatan B3.0 / 3-PKZ0 1 Sambungan 3 MOELLER

Auxiliary kontak /Relay

1 kontak bantu DILM09-10C 3 Grommet AC220V MOELLER
2 Relay MY2N-J 9 8 + 1 (cadangan) DC24V OMRON
3 Pelat relay PYF08A-E 9 8 + 1 (cadangan) DC24V OMRON

SIEMENS FREQUENCY CONVERTER/Motor Oriental

1 Konveksi frékuénsi 6SE6440-2UD23-OBA1 1 Motor utama 3KW SIEMENS
2 9 pin colokan D-bentuk colokan 9 pin 1 Pamakéan komunikasi konverter frékuénsi
3

Konveksi frékuénsi

FSCM03.1-OK40-1P220-NP-S001-01V01 1 Sabuk pengangkut Bosch Rexroth
4 Motor léngkah ARLM66BC 4 Motor Oriental
5 Léngkah motor drive ARLD12A-C 4 Motor Oriental

Tombol

1 Tombol Mimitian ZB2-BA331C 1 Tombol Mimitian Schneider
2 Tombol Eureun ZB2BA432C 1 Eureun 1NC Schneider
3 Reset ZB2-BA6C 1 Reset tombol biru Schneider
4 Darurat ZB2-BS54C 1 Tombol Eureun Schneider
5 Jogging ZB2-BA5C 2 Jogging Schneider
fotoelektrik,mérek saklar jarakna nyaéta "TURCK" 、 "BANNER" 、 "P + F" 、 "SAKIT"。ENCODER IS MEYLE TI JERMAN。Pompa vakum nyaéta BUSCH Jérman。

Motor utama, Kotak réduksi nyaéta SEMENS & TAIWAN WANXIN

Parameter Téknis tina kotak bukaan-nyusu dina mesin sealing

8
9
Laju ngarangkep

1-6boks / mnt (dumasar kana ukuran kotak)

Ukuran mesin

5000 * 2100 * 2200mm (L * W * H)

Ukuran kotak pangiriman

L: 400-650mm W: 200-350mm H: 250-350mm

Jangkungna dahar karton primér

800-950mm

Kotak pengiriman jangkungna outputting

780-880mm

Sasayogian tanaga

220V / 380V, 50 / 60HZ, 5.5KW

Syarat sumber hawa

0.6-0.7Mpa

 

PLC

Siemens

Motor servo

Siemens, 5 pcs

HMI

Siemens

Bagian pneumatik

SMC

Bagian tekanan low

Schneider

Pigura mesin

Tabung pasagi mulus

Perlindungan éksternal

Gelas organik, lirén nalika panto muka deteksi

Parameter Téknis tina karton sudut tulisan mesin panyiri

41
42

Henteu

Barang

Parameter

1

Laju nyirian

Stiker datar 5-30 kasus / mnt

Stiker sudut 2-12 kotak / mnt

2

Akurasi panyiri

± 3mm

3

Wengkuan aplikasi

Lebar 20-100 mm, Panjang 25-190 mm

4

Ukuran maksimum labél ngagugulung

Label gulung diaméterna luar 320 mm, gulung kertas diaméterna jero 76 mm

5

Unit kontrol

PLC S7-200smart Siemens

6

Nyetak

Printer Zebra

Resolusi Cetak: 300dpi;

Daérah cetak: 300 * 104mm

Minuhan sarat ukuran aréa cetak anu aya sareng nyayogikeun konfirmasi kisaran ukuran cetak anu berlaku

7

Kontrol operasi (analisis)

Layar LCD warna 7 inci sareng panel toél. Parabotna tiasa nyambung sareng basis data, nyetak sareng labél data sacara real time, sareng ngawujudkeun pakaitna coding multi-level.

RS232 sareng port USB

8

Pangaluyuan

Pangaluyuan otomatis

9

Eusi citak

Tiasa nyetak kode bar biasa, téks, data variabel, kode bar dua diménsi sareng label RFID;

10

Komunikasi

Alat ieu tiasa komunikasi sareng sistem kode lacak, nampi paréntah percetakan tina sistem kode lacak, sareng masihan umpan balik sinyal kana sistem kode lacak saatos percetakan réngsé, supados ngahindarkeun kabingung kode.

11

Alarm

Alat-alatna dilengkepan lampu alarm acousto-optik, nalika teu normal dina prosés produksi, alarm alat-alat sareng pangeureunan, sareng ningalikeun inpormasi alarm dina layar toél, anu merenah pikeun pamariksaan lepat sareng pemecahan masalah.

12

Bahan Awak

Baja stainless 304 sareng Aluminium

13

Diménsi (panjangna × lebar × jangkungna)

805 (L)×878.5 (W)×1400mm (H)

14

Daya mesin total

1.1KW

15

Konsumsi gas total (maksimum)

10 L / mnt

Parameter Téknis tina sistem timbangan Dina-garis

53

Modeu

Deteksi beurat online

Panolakan

Ngayakeun

 

WinCK8050SS30

806061

806062

Max Range kg 30

Roller stainless steel-8pcs

Roller stainless steel-8pcs

Min Paparan g 5

Motor disetir, didukung

Powered

Akurasi dinamis * g ± 20

Rak stainless steel

Rak stainless steel

Laju *(kasus / jam) 800

Beubeur beurat mm 800

Lebar beuratna sabuk mm 500

Panjangna beurat mm 865

800

800

Lebar beuratna mm 600(Teu aya pager)

600

600

Lebar panel sisi mm -

Jajaran produksi jangkungna mm 600 ± 50

600 ± 50

600 ± 50

Pitunjuk pangiriman (pikeun ditampilkeun) Kénca à Katuhu

Métode nolak Hurung sinyal hungkul

Silinder nolak  

Yadke, Taiwan

Layar cabak 7 inci ,Taiwan urang Wilentong, sanés Ethernet

Pigura mesin Beusi sténless

Ngayakeun pigura Beusi sténless

Papan kontrol Baja stainless, gambar permukaan

Panutup slide Henteu

Pondok panjagaan Bagian alloy aluminium

Kendang kendang Baja karbon, permukaan galvanis

Struktur méja angkutan Profil aluminium Husus, anodizing aluminium

Timbangan sénsor 1 pcs,Mérek Mettler Toledo

Modeu pangaturan gancang Inverter Schneider550w

Panganteur komunikasi Ethernet Henteu

Antarbeungeut komunikasi RS485

Lampu alarm sora sareng lampu Schneider, atanapi Jérman WIMA

Sabuk kulit Hideung, tahan tahan pvcShanghai

Nyekelan sekrup Karét sareng stainless steel± 50 mm

Sumber listrik 220VAC50Hz

Motor Motor déprésiasi polis Taiwan

Cina JSCC

Saklar Photoelectric Bona, Amérika Serikat, pemantul

Pareuman Mueller Electric, Jérman

Pamutus sirkuit alit Schneider, Perancis    
Tombol saklar / saklar tombol Schneider, Perancis    
Ngalihkeun Mode Power Supply Schneider, Perancis    
Timbangan controller IVEN ,MoveWeigh    
Jangkauan ngonci dina sinkronisasi IVEN ,MoveWeigh    
Kendang aktip (timbangan) IVEN ,MoveWeigh    
drum pengikut (beuratna) IVEN ,MoveWeigh  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami