Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Solusi bungkusan sekundér farmasi sareng médis

Bubuka singket:

Garis produksi packing sekundér pikeun farmasi sarta médis utamana diwangun ku mesin cartoning, cartoning kasus badag, panyiri, stasiun timbangan sarta ogé palletizing Unit na Regulasi Code System jsb.

Sakali kami ngalengkepan prosés produksi dina bungkusan sekundér farmasi sareng médis, produkna bakal dialihkeun kana gudang.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran inti

Garis produksi packing sekundér pikeun farmasi sarta médis utamana diwangun ku mesin cartoning, cartoning kasus badag, panyiri, stasiun timbangan sarta ogé palletizing Unit na Regulasi Code System jsb.
Sakali kami ngalengkepan prosés produksi dina bungkusan sekundér farmasi sareng médis, produkna bakal dialihkeun kana gudang.
Jalur produksi bungkusan sekundér pikeun farmasi sareng médis dikontrol sacara otomatis, kalayan kecepatan anu gancang sareng stabilitas jalan.Kitu ogé printer angka angkatan tanggal pilihan jeung alat sisipan manual, Multi-fungsi packing operasi, sagala jinis packing karya kompléks réngsé dina waktos anu sareng.

Video produk

pedaran lengkep

Garis produksi packing sekundér pikeun farmasi sarta médis meets jeung kapasitas tingkat luhur sarta ngawujudkeun transportasi otomatis tur sealing otomatis.
Sasuai sareng GMP sareng standar internasional sareng syarat desain.
Pikeun produk packing béda dilengkepan Pakem packing béda.
Prosés bungkusan sadayana transparan sareng katingali.
Sistim ngawaskeun prosés produksi ensures pangropéa mulus pakakas.
Super lila gudang karton bit, bisa nyimpen leuwih ti 100 cartons.
kontrol servo pinuh.
Kalayan robot industri cocog pikeun sagala jinis garis produksi bungkusan sekundér dina produksi farmasi sareng médis.

Bubuka léngkah operasi produk

Hambalan 1: Mesin Cartoning

1.Product nyoco kana mesin cartoning
2.Automatically kotak karton unfolding
3.Feeding produk kana cartons, kalawan leaflets
4.Sealing karton nu

1
1

Hambalan 2: Mesin cartoning kasus badag

1.The produk di cartons nyoco kana mesin cartoning hal badag ieu
2.Big kasus unfolding
3.Feeding produk kana kasus badag hiji-hiji atawa lapisan ku lapisan
4. Segel kasus
5. Timbangan
6. Labeling

Lengkah 3: Unit palletizing otomatis

Kasus 1.The ditransfer via Unit logistik otomatis ka stasiun robot palletizing otomatis
2.Palletizing otomatis hiji-hiji, nu palletizing dirancang minuhan pamaké pangabutuh pribadi
3.After palletizing, kasus bakal dikirimkeun kana gudang ku cara manual atawa otomatis

1

Kaunggulan:

1.Troubleshooting tampilan.
2. Gampang beroperasi.
3.Small spasi nempatan.
4.Quick jeung lampah akurat.
5.Full kontrol servo, ngajalankeun leuwih stabil.
6.Man-mesin robot gawé babarengan, kaamanan jeung pangropéa-gratis, konsumsi énergi low .
7.Customization papanggih customer'requirements béda.
kaméra 8.Visual pikeun ngahontal idéntifikasi otomatis tina kantong ubar multi-spésifikasi.
9.With gudang samentara multi-bahan, kantong bakal ditempatkeun dina kotak gudang samentara.
Sistim disk suplai 10.Full servo pikeun ngahontal suplai seamless of sterilizing disk.
11.Mitsubishi na Siemens purwakarta leutik, speed tinggi, kinerja tinggi
12.Suitable pikeun sababaraha komponén dasar tina sambungan, kontrol simulasi, kontrol positioning sarta kagunaan husus lianna.
13.It mangrupakeun susunan PLC nu bisa minuhan rupa-rupa kaperluan.

Conto pasualan

4
5
6

Parameter Téknis Mesin Cartoning

Jumlah sirah tina karton bubuka 5
Laju 200-220 kotak / mnt
Sasayogian tanaga 380v 50Hz
Motor utama 2,2 kw
Pompa vakum 1,3 kw
Conveyer belt jeung sajabana 1Kw
Hawa dikomprés Konsumsi 40NL/min
Tekanan 0,6 MP
Beurat 3000Kg

 

mm

MIN

MAX

MAX

MAX

A

20

70

120

150

B

15

70

70

70

C

58

200

200

200

Pitch ranté Standar

Standar

1/3

1/2

Karton

≥300g / m2 karton mesin internasional

selebaran

50g~70g/m2 ,60g/m2 nyaeta pangalusna

7

Watesan ukuran karton dumasar kana bagan di luhur, upami ukuranana ageung teuing, kedah robih push rod, nyedot nozzle dina mesin kartun jsb.

Cartoner (Standar Listrik)
No. Barang Ngaran Katerangan Qty Katerangan merek

SIEMENS PLC & KOMPONEN

1 CPU226 PLC/CPU 6ES7 216-2AD23-0XB8 1 S7-200 SIEMENS
2 batré litium PLC 6ES7 29I-8BA20-0XA0 1 SIEMENS
3 Ngalegaan IO 6ES7 223-1BL22-0XA8 1 16 titik IO SIEMENS
4 Panyambungna Circuit Line 6ES7972-0BA12-0XA0 2 tanpa port programming SIEMENS
5 Pindah Daya HF-200W-S-24 1 200W DC24V HENGFU
6 Layar cabak KTP1000 1 Numutkeun customer SIEMENS

Saklar utama, saklar panyalindungan Motor, sekering

1 QS1 Swithc P1-32/EA/SVB/N 1 32A MOELLER
2 QF1 Saklar tilu kutub C65N C32/3P 1 32A Schneider
3 QF3 Saklar kutub tunggal C65N C4/1P 1 4 Hiji kutub Schneider
4 QF4.5 Saklar kutub tunggal C65N C10/1P 3 10 Tihang tunggal Schneider
5 QF6 switch panyalindungan Motor PKZMC-4 3 2.5-4A MOELLER
6 kontak bantu NHI-E-11-PKZ0 3 1NO+1NC MOELLER
7 stop kontak extension kakuatan tilu fase B3.0 / 3-PKZ0 1 Sambungan 3 MOELLER

Abantun kontak/Relay

1 kontak bantu DILM09-10C 3 Grommet AC220V MOELLER
2 Relay MY2N-J 9 8+1(cadangan)DC24V OMRON
3 plat relay PYF08A-E 9 8+1(cadangan)DC24V OMRON

SIEMENS Frékuénsi converter/Oriental Motor

1 Conveter frékuénsi 6SE6440-2UD23-OBA1 1 Motor utama 3KW SIEMENS
2 9 pin colokan D-bentuk 9 pin colokan 1 Frékuénsi converter pamakéan komunikasi
3

Conveter frékuénsi

FSCM03.1-OK40-1P220-NP-S001-01V01 1 Sabuk conveyor Bosch Rexroth
4 Lengkah motor ARLM66BC 4 Oriental Motor
5 Lengkah motor drive ARLD12A-C 4 Oriental Motor

Tombol

1 Tombol Mimitian ZB2-BA331C 1 Tombol Mimitian Schneider
2 Tombol eureun ZB2BA432C 1 Eureun 1NC Schneider
3 Reset ZB2-BA6C 1 Reset tombol biru Schneider
4 Darurat ZB2-BS54C 1 Tombol eureun Schneider
5 Jogging ZB2-BA5C 2 Jogging Schneider
potolistrikmerek saklar jarakna nyaéta "TURCK", "BANNER", "P + F", "SICK".ENCODER MEYLE TI Jérman.Pompa vakum nyaéta BUSCH GERMANY.

Motor utama, kotak réduksi nyaéta SEMENS&TAIWAN WANXIN

Parameter Téknis kotak unfolding -feeding di-sealing mesin

8
9
Laju bungkusan

1-6 kotak / mnt (dumasar kana ukuran kotak)

Ukuran mesin

5000 * 2100 * 2200mm (L * W * H)

Ukuran kotak pengiriman

L: 400-650mm W: 200-350mm H: 250-350mm

jangkungna dahar karton primér

800-950mm

Jangkungna kaluaran kotak pengiriman barang

780-880mm

Sasayogian tanaga

220V / 380V, 50 / 60HZ, 5.5KW

Sarat sumber hawa

0.6-0.7Mpa

 

PLC

Siemens

Servo motor

Siemens, 5 lembar

HMI

Siemens

bagian pneumatic

SMC

bagian tekanan low

Schneider

Pigura mesin

Seamless tube pasagi

Perlindungan éksternal

Kaca organik, eureun salila deteksi muka panto

Parameter Téknis tina Carton sudut tulisan mesin labél

41
42

No.

Barang

Parameter

1

Laju labél

Stiker datar 5-30 kasus / mnt

Stiker sudut 2-12 kotak / mnt

2

Katepatan labél

± 3 mm

3

Wengkuan aplikasi

Lebar 20-100 mm, Panjangna 25-190 mm

4

Ukuran maksimum gulungan labél

Label roll diaméterna luar 320 mm, kertas roll diaméterna jero 76 mm

5

Unit kontrol

PLC S7-200smart Siemens

6

Nyitak

Printer Zebra

Resolusi nyitak: 300dpi

aréa print: 300 * 104mm

Minuhan sarat ukuran aréa citak anu tos aya sareng masihan konfirmasi ngeunaan rentang ukuran aréa cetak anu berlaku

7

Kontrol operasi (analisis)

Layar LCD warna 7 inci sareng panel toél.Alat-alat tiasa nyambung sareng pangkalan data, nyitak sareng labél data sacara real waktos, sareng ngawujudkeun asosiasi coding multi-level.

RS232 jeung port USB

8

Pangaluyuan

adjustment pinuh otomatis

9

eusi citak

Bisa nyitak barcode biasa, téks, data variabel, dua diménsi barcode jeung labél rfid;

10

Komunikasi

alat nu bisa komunikasi sareng sistem kode tracing, nampi instruksi percetakan tina sistem kode tracing, sarta eupan balik sinyal ka sistem tracing kode sanggeus percetakan rengse, ku kituna pikeun nyingkahan kabingungan kode tracing.

11

Alarem

Alat-alat ieu dilengkepan lampu alarem acousto-optik, nalika abnormal lumangsung dina prosés produksi, alarm alat jeung eureun, sarta nembongkeun informasi alarem dina layar toél, nu merenah pikeun inspeksi sesar tur ngungkulan.

12

Bahan Awak

Stainless Steel 304 sareng Aluminium

13

Dimensi (panjang × lebar × jangkungna)

805 (L)×878.5 (W)×1400mm (H)

14

Total kakuatan mesin

1.1KW

15

Total konsumsi gas (maksimum)

10 L/min

Parameter Téknis tina sistem timbangan online

53

Modus

deteksi beurat online

Panolakan

Ngagandong

 

WinCK8050SS30

806061

806062

Max Range kg 30

Stainless Steel Roller-8pcs

Stainless Steel Roller-8pcs

Min Tampilan g 5

Didorong ku motor, didamel

Powered

Akurasi dinamis * g ± 20

rak stainless steel

rak stainless steel

Laju *(kasus / jam) 800

Beurat sabuk panjangna mm 800

Lebar sabuk timbangan mm 500

Timbangan panjangna mm 865

800

800

Lebar timbangan mm 600(Taya guardrails

600

600

Lebar panel samping mm -

Jangkungna garis produksi mm 600 ± 50

600 ± 50

600 ± 50

Arah pangiriman (pikeun tampilan) Kénca à Katuhu

Métode nolak Sinyal pareum waé

Nolak silinder  

Yadke, Taiwan

Layar cabak 7 inci,Taiwan urang Wilentong, moal Ethernet

Pigura mesin Beusi sténless

Pigura nyekel Beusi sténless

papan kontrol stainless steel, gambar permukaan

Geser panutup No

Garing Bagian alloy aluminium

Drum angkutan Baja karbon, permukaan galvanis

Struktur tabel angkutan profil aluminium husus, aluminium anodizing

Sénsor timbangan 1 PCS,Merk Mettler Toledo

Mode pangaturan laju Inverter Schneider,550w

panganteur komunikasi Ethernet No

panganteur komunikasi RS485

Lampu alarm sora sareng lampu Schneider, atanapi Jérman WIMA

Sabuk kulit Hideung, ngagem-tahan PVC,Shanghai

Nyekel screw Karét jeung stainless steel,± 50 mm

Sumber listrik 220VAC,50Hz

Motor Motor deceleration polis Taiwan

Cina JSCC

Saklar photoelectric Bona, Amérika Sarikat, pemantul

Pareuman Mueller Electric, Jérman

circuit breakers leutik Schneider, Perancis    
Knob switch / tombol switch Schneider, Perancis    
Ngalihkeun Modeu Power Supply Schneider, Perancis    
Pengontrol timbangan IVEN,MoveWeigh    
Jangkauan konci dina sinkronisasi IVEN,MoveWeigh    
Drum aktif (timbangan) IVEN,MoveWeigh    
kendang pengikut (timbangan) IVEN,MoveWeigh  

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami