Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Mesin Jarum suntik

Perkenalan Singkat:

Mesin Déwan Jarum suntik kami dianggo pikeun ngarakit jarum suntik sacara otomatis. Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, sareng sajabana.

Mesin Jarum suntik kami ngadopsi LCD tampilan pikeun nembongkeun kagancangan nyoco, sareng tiasa nyaluyukeun kagancangan perakitan sacara kapisah, kalayan cacah éléktronik. Efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, gampang pangropéa, operasi stabil, low noise, cocog pikeun bengkel GMP.


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Singkat:

Mesin Déwan Jarum suntik kami dianggo pikeun ngarakit jarum suntik sacara otomatis. Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, sareng sajabana.
Mesin Syringe Assembling kami ngadopsi tampilan LCD pikeun nunjukkeun kagancangan nyoco, sareng tiasa nyaluyukeun kagancangan perakitan sacara kapisah, kalayan ngitung éléktronik. Efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, gampang pangropéa, operasi stabil, low noise, cocog pikeun bengkel GMP.

Pidéo Produk

Panjelasan Produk:

Mesin assembling jarum suntik urang diwangun ku sistem dahar sareng mékanisme perakitan.

Sistem dahar: tuang 4 komponén jarum suntik (plunger / stopper / jarum / laras) kana mékanisme perakitan.
Sistem dahar diwangun ku feed bin sareng feeder sentrifugal pikeun laras / plunger, hopper sareng feeder pikeun jarum / stopper.

1
2
3

Sistem tuangeun sareng sensor fotolistrik, nalika mékanisme ngempelkeun pinuh ku produk bakal lirén tuangeun, sareng nalika teu aya produk bakal ngamimitian damel sacara otomatis.

4
6
7

Mékanisme Majelis:ngarakit sadaya bagian komponén sasarengan salaku produk réngsé. Biasana, Éta nyampurnakeun 3 tindakan: aksi 1 - kumpulkeun plunger ku karet stopper; aksi 2 - kumpul laras sareng jarum; aksi 3 - kumpulkeun plunger nganggo stopper sareng laras sareng jarum.

Parameter Téknis utami:

Modél

ZZ-001IV

Spésifikasi lumaku 2ml ~ 50ml
Kapasitas Produksi 150-250pcs / mnt
Sakabéh Diménsi 4200 * 3000 * 2100mm
Beurat 1500kgs
Sasayogian tanaga AC220V / 3KW
Aliran hawa anu dikomprés 0.3m³ / mnt

Daptar Konfigurasi Utama

Henteu

Nami

Merek

Babasan

1

Parobih frékuénsi Mitsubishi (Jepang)  

2

Motor Taizhou, Cina  

3

Pangurangan Hangzhou, Cina  

4

Motor gancang-gancang Mitsubishi (Jepang)  

5

Sistem kontrol Mikrokomputer chip tunggal  

6

Layar cabak Cina  

7

Sistem sensor visi CCD KEYENSI (Jepang)  

8

Bahan perumahanna SS 304, Logam berlapis  

9

Debu panutup Profil aluminium

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk