Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Jarum Suntik Assembling

Bubuka singket:

Mesin Assembling Syringe kami dianggo pikeun assembling syringe sacara otomatis.Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, jsb.

Mesin Syringe Assembling kami ngadopsiLCDtampilan pikeun mintonkeun speed dahar, sarta bisa nyaluyukeun speed assembly misah, kalawan cacah éléktronik.efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, pangropéa gampang, operasi stabil, noise low, cocog pikeun workshop GMP.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka singket:

Mesin Assembling Syringe kami dianggo pikeun assembling syringe sacara otomatis.Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, jsb.
Mesin Syringe Assembling kami ngadopsi tampilan LCD pikeun ningalikeun laju nyoco, sareng tiasa nyaluyukeun laju assembly nyalira, kalayan cacah éléktronik.efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, pangropéa gampang, operasi stabil, noise low, cocog pikeun workshop GMP.

Video produk

Panjelasan Produk:

Mesin assembling syringe kami diwangun ku sistem nyoco sareng mékanisme assembly.

Sistim dahar: eupan 4 komponén jarum suntik (plunger / stopper / jarum / tong) kana mékanisme assembly.
Sistem dahar diwangun ku feed bin sareng centrifugal feeder pikeun tong / plunger, Hopper sareng feeder pikeun jarum / stopper.

1
2
3

Sistim dahar kalawan sensor photoelectric, nalika assembling mékanisme pinuh ku produk bakal eureun dahar, sarta lamun aya kakurangan produk eta bakal ngamimitian gawé otomatis.

4
6
7

Mékanisme Majelis:ngumpul sadaya bagian komponén babarengan salaku produk rengse.Biasana, Ieu ngalengkepan 3 lampah: Peta 1 - ngumpul plunger kalawan stopper karét;Peta 2 - ngumpul tong nganggo jarum;Peta 3 - ngumpul plunger kalawan stopper jeung tong jeung jarum.

Parameter Téknis Utama:

Modél

ZZ-001IV

Spésifikasi lumaku 2ml ~ 50ml
Kapasitas Produksi 150-250pcs / mnt
Gemblengna Diménsi 4200 * 3000 * 2100mm
Beurat 1500 kg
Sasayogian tanaga AC220V/3KW
Aliran Udara Dikomprés 0,3m³ / mnt

Daptar Konfigurasi Utama

No.

Ngaran

merek

Nyarios

1

Konverter frékuénsi Mitsubishi (Jepang)  

2

Motor Taizhou, Cina  

3

Pangurangan Hangzhou, Cina  

4

Motor adjustable-speed Mitsubishi (Jepang)  

5

Sistim kontrol mikrokomputer chip tunggal  

6

Layar cabak Cina  

7

Sistim sensor visi CCD KEYENCE (Jepang)  

8

Bahan perumahan SS 304, logam Plated  

9

Panutup lebu profil aluminium

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami