Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Mesin jarum suntik Prefilled

Perkenalan Singkat:

Jarum suntik prefilled mangrupikeun jinis kemasan narkoba anu énggal dikembangkeun taun 1990an. Saatos langkung ti 30 taun dipopulerkeun sareng dianggo, éta ngagaduhan peran anu saé pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa sareng pamekaran pangobatan. Jarum suntik anu dieusian utamina dianggo pikeun bungkus sareng neundeun ubar tingkat tinggi sareng langsung dianggo pikeun suntikan atanapi ophthalmology bedah, otologi, orthopedics, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon jarum suntik anu tos dieusian?

Jarum suntik prefilled mangrupikeun jinis kemasan narkoba anu énggal dikembangkeun taun 1990an. Saatos langkung ti 30 taun dipopulerkeun sareng dianggo, éta ngagaduhan peran anu saé pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa sareng pamekaran pangobatan. Jarum suntik anu dieusian utamina dianggo pikeun bungkus sareng neundeun ubar tingkat tinggi sareng langsung dianggo pikeun suntikan atanapi ophthalmology bedah, otologi, orthopedics, jst.

Ayeuna, generasi kahiji sadaya jarum suntik parantos kirang dianggo. Jarum suntik plastik steril disposable generasi kadua seueur dianggo di dunya. Sanaos ngagaduhan kaunggulan biaya murah sareng panggunaan anu merenah, éta ogé ngagaduhan cacat nyalira, sapertos tahan asam sareng alkali, daur ulang sareng polusi lingkungan. Maka, nagara maju sareng daérah laun-laun promosikeun pamakean generasi katilu jarum suntik anu tos dieusian. Jinis jarum suntik pra ngeusian ngagaduhan fungsi nyimpen ubar sareng suntikan biasa dina waktos anu sasarengan, sareng ngagunakeun bahan-bahanna sareng kasaluyuan sareng stabilitas anu saé. Éta henteu ngan ukur aman sareng dipercaya, tapi ogé ngirangan tanaga gawé sareng biaya tina produksi dugi ka dianggo dugi ka dibandingkeun sareng "botol obat + jarum suntik" tradisional, anu nyandak seueur kaunggulan pikeun perusahaan farmasi sareng panggunaan klinis. Ayeuna, beuki seueur perusahaan farmasi parantos ngadopsi sareng nerapkeun prakték klinis. Dina sababaraha taun ka hareup, éta bakal janten metode bungkusan utama ubar, sareng laun ngagentos status jarum suntik biasa.

Pidéo Produk

Naon Karakteristik Jarum Suntik Prefilled?

Salaku jinis bungkusan ubar anyar, jarum suntik prefilled dicirikeun ku:
(1) Ngagunakeun gelas sareng karét komponén kualitas luhur, anu ngagaduhan kasaluyuan anu hadé sareng ubar-ubaran sareng tiasa mastikeun stabilitas obat rangkep;
(2) Ngurangan limbah anu disababkeun ku adsorpsi ubar nalika neundeun sareng mindahkeun, khususna pikeun persiapan biokimia anu mahal;
(3) Ngahindarkeun nyeuseup anu teras-terasan saatos panggunaan peleburan sareng ngirangan kasempetan kontaminasi sékundér;
(4) Ngagunakeun mesin ngeusian ngeusian cairan sacara kuantitatif, anu langkung akurat tibatan nguseup manual staf médis;
(5) Nunjukkeun nami ubar langsung kana wadah suntikan, anu henteu gampang dijantenkeun klinik; Upami labélna gampang dikupas, éta ogé ngabantuan ngajaga inpormasi panggunaan narkoba di pasién.
(6) Gampang dioperasikeun sareng ngahémat satengah waktos di klinik tibatan nganggo ampul, anu khusus cocog pikeun penderita darurat.

Naon kisaran aplikasi tina jarum suntik Prefilled?

(1) pamakean suntikan: nyandak jarum suntik anu tos dieusian anu disayogikeun ku perusahaan farmasi, nyabut bungkus sareng nyuntik langsung. Cara suntikan sami sareng jarum suntik biasa.
(2) Saatos miceun bungkusan, jarum siram anu cocog dipasang dina sirah kerucut, sareng nyeuseuh dina operasi operasi tiasa dilaksanakeun.

Pedaran lengkep

Aya sababaraha jinis mesin jarum suntik anu tos dieusian ti IVEN Pharmatech, mesin jarum suntik anu tos dieusian ku prosés produksi sareng kapasitas.

Nyoco jarum suntik sateuacan ngeusian tiasa dilakukeun ku cara otomatis sareng cara manual.
Saatos jarum suntik prefill dieusian kana mesin, éta ngeusian sareng nyégél, maka jarum suntik prefill ogé tiasa dipariksa sareng dilabélan sacara online, ku cara terjun otomatis dituturkeun. Dugi ka ayeuna jarum suntik prefilled tiasa dikirimkeun kana mesin sterilisasi sareng mesin bungkus sareng mesin karton kanggo pengemasan langkung lanjut.

Kapasitas utama jarum suntik prefilled nyaéta 300 pcs / hr sareng 3000 pcs / jam.
Mesin jarum suntik anu tos dieusian tiasa ngahasilkeun jilid jarum suntik sapertos 0.5ml / 1ml / 2ml / 3ml / 5ml / 10ml / 20ml jsb.

Bubuka kaunggulan produk

Mesin jarum suntik anu tos dieusian kompatibel sareng jarum suntik anu presterilisasi, sareng sadaya produk anu dikustomisasi. Éta dilengkepan jérman asli rél linier presisi tinggi sareng bebas dirawat. Disetir ku 2 sét motor servo buatan Jepang YASUKAWA.

Nyolok vakum, nyingkahan partikel mikro tina gesekan upami alat ngageter digunakeun pikeun stopper karét. Sénsor vakum ogé sumberna tina mérek Japaness. Vakum tiasa disaluyukeun ku cara anu teu stepless.
Cetak-kaluar tina parameter prosés, data aslina disimpen.

Sadaya bahan bagian kontak nyaéta AISI 316L sareng karét silikon farmasi.
Layar rampa mintonkeun sadaya status damel kalebet tekanan vakum waktos anu nyata, tekanan nitrogén, tekanan hawa, seueur basa sayogi.
AISI 316L atanapi pompa pistion rotasi keramik presisi tinggi disetir ku motor servo. Ukur set-up dina layar sentuh pikeun koreksi akurat otomatis. Unggal pompa piston tiasa disetél tanpa alat naon waé.

Parameter Tech

Ngeusian Jilid 0,5ml, 1ml, 1-3ml, 5ml, 10ml, 20ml
Jumlah Eusian Kepala 10 Sét
Kapasitas 2.400-6,00 Jarum suntik / Jam
Y Jarak Wisata 300 mm
Nitrogén 1Kg / cm2, 0,1m3 / mnt 0,25
Hawa dikomprés 6kg / cm2, 0.15m3 / mnt
Sasayogian tanaga 3P 380V / 220V 50-60Hz 3.5KW
Diménsi 1400 (L) x1000 (W) x2200mm (H)
Beurat 750Kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami