Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Jarum Suntik Prefilled (kalebet vaksin)

Bubuka singket:

Jarum suntik prefilled mangrupikeun jinis bungkusan ubar énggal anu dikembangkeun dina taun 1990-an.Saatos langkung ti 30 taun popularisasi sareng dianggo, éta parantos maénkeun peran anu saé pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa sareng pamekaran perawatan médis.Jarum suntik prefilled utamana dipaké pikeun bungkusan jeung neundeun ubar-grade tinggi na langsung dipaké pikeun suntik atawa bedah ophthalmology, otology, orthopedics, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Naon jarum suntik anu dieusi?

Jarum suntik prefilled mangrupikeun jinis bungkusan ubar énggal anu dikembangkeun dina taun 1990-an.Saatos langkung ti 30 taun popularisasi sareng dianggo, éta parantos maénkeun peran anu saé pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa sareng pamekaran perawatan médis.Jarum suntik prefilled utamana dipaké pikeun bungkusan jeung neundeun ubar-grade tinggi na langsung dipaké pikeun suntik atawa bedah ophthalmology, otology, orthopedics, jsb.

Ayeuna, generasi kahiji sadaya jarum suntik kaca parantos kirang dianggo.Generasi kadua jarum suntik palastik steril disposable loba dipaké di dunya.Sanaos kauntungan tina béaya rendah sareng panggunaan anu gampang, éta ogé ngagaduhan cacad sorangan, sapertos résistansi asam sareng alkali, daur ulang sareng polusi lingkungan.Ku alatan éta, nagara maju jeung wewengkon geus laun diwanohkeun pamakéan generasi katilu jarum suntik pre-kaeusi.Jenis jarum suntik pra ngeusian ngagaduhan fungsi pikeun nyimpen ubar sareng suntikan biasa dina waktos anu sami, sareng nganggo bahan anu cocog sareng stabilitas anu saé.Éta henteu ngan ukur aman sareng dipercaya, tapi ogé ngirangan tenaga kerja sareng biaya tina produksi pikeun dianggo dugi ka paling ageung dibandingkeun sareng "botol obat + jarum suntik" tradisional, anu nyababkeun seueur kauntungan pikeun perusahaan farmasi sareng panggunaan klinis.Ayeuna, beuki seueur perusahaan farmasi parantos ngadopsi sareng nerapkeun dina prakték klinis.Dina sababaraha taun ka hareup, éta bakal janten metode bungkusan utama ubar, sareng laun-laun ngagentos status jarum suntik biasa.

Video produk

Naon Ciri Jarum Suntik Prefilled?

Salaku jinis bungkusan ubar anyar, jarum suntik anu tos dieusi dicirikeun ku:
(1) Ngagunakeun kaca kualitas luhur jeung komponén karét, nu boga kasaluyuan alus jeung ubar sarta bisa mastikeun stabilitas ubar rangkep;
(2) Ngurangan runtah disababkeun ku adsorption ubar salila neundeun jeung mindahkeun, utamana pikeun olahan biokimia mahal;
(3) Ngahindarkeun nyeuseup diulang sanggeus pamakéan diluents sarta ngurangan kasempetan kontaminasi sekundér;
(4) Nganggo mesin ngeusian pikeun ngeusian cairan sacara kuantitatif, anu langkung akurat tibatan nyeuseup manual staf médis;
(5) Nunjukkeun ngaran ubar langsung dina wadah suntik, nu teu gampang nyieun klinik;Upami labélna gampang dicabut, éta ogé ngabantosan pikeun ngawétkeun inpormasi panggunaan narkoba dina pasien.
(6) Gampang dioperasikeun sareng ngahémat satengah waktos di klinik tibatan nganggo ampul, anu cocog pisan pikeun pasien darurat.

Naon rentang aplikasi tina jarum suntik Prefilled?

(1) pamakéan suntik: cabut jarum suntik prefilled disadiakeun ku perusahaan farmasi, piceun bungkusan na nyuntik langsung.Cara suntikan sami sareng jarum suntik biasa.
(2) Saatos miceun bungkusan, jarum flushing anu cocog dipasang dina sirah congcot, sareng cuci dina operasi bedah tiasa dilaksanakeun.

pedaran lengkep

Aya sababaraha jinis mesin jarum suntik anu tos dieusi ti IVEN Pharmatech, mesin jarum suntik anu tos kaeusian dicirikeun ku prosés produksi sareng kapasitas.

Dahar jarum suntik anu dieusi sateuacan ngeusian tiasa dilakukeun ku cara otomatis sareng cara manual.
Saatos jarum suntik anu tos dieusi kana mesin, éta ngeusian sareng ngégél, teras jarum suntik anu tos diisi ogé tiasa ditinjau sareng dilabélan sacara online, anu dituturkeun ku plungering otomatis.Nepi ka ayeuna jarum suntik anu tos dieusi tiasa dikirimkeun kana mesin sterilisasi sareng mesin bungkus lepuh sareng mesin karton kanggo bungkusan salajengna.

Kapasitas utama jarum suntik anu tos diisi nyaéta 300pcs / jam sareng 3000pcs / jam.
Mesin jarum suntik anu tos dieusi tiasa ngahasilkeun volume jarum suntik sapertos 0.5ml / 1ml / 2ml / 3ml / 5ml / 10ml / 20ml jsb.

Bubuka kaunggulan produk

Mesin jarum suntik anu tos dieusi cocog sareng jarum suntik presterilisasi, sareng sadaya produk anu disesuaikan.Hal ieu dilengkepan Jerman aslina precision tinggi linear rail jeung bebas pangropéa.Didorong ku 2 sét motor servo buatan Jepang YASUKAWA.

Vacuum plugging , Ngahindarkeun partikel mikro tina gesekan lamun vibrator dipaké pikeun stoppers karét. Sensor vakum ogé sourced ti brand Japaness.Vacuuming téh adjustable dina cara stepless.
Print-kaluar parameter prosés, data aslina disimpen.

Sadaya bahan bagian kontak nyaéta AISI 316L sareng karét silikon farmasi.
Layar rampa nampilkeun sadaya status kerja kalebet tekanan vakum waktos nyata, tekanan nitrogén, tekanan hawa, seueur basa sayogi.
AISI 316L atanapi pompa pistion rotasi keramik precision tinggi didorong ku motor servo.Ngan set-up dina layar toél pikeun koreksi akurat otomatis.Unggal pompa piston tiasa disetel tanpa alat naon waé.

Parameter Tech

Volume ngeusian 0,5ml, 1ml, 1-3ml, 5ml, 10ml, 20ml
Jumlah Pangeusi Kepala 10 Susunan
Kapasitas 2.400-6.00 Jarum Suntik / Jam
Y Jarak Perjalanan 300 mm
Nitrogén 1Kg / cm2, 0,1m3 / mnt 0,25
Hawa Dikomprés 6kg / cm2, 0,15m3 / mnt
Sasayogian tanaga 3P 380V / 220V 50-60Hz 3.5KW
Diménsi 1400(L)x1000(W)x2200mm(H)
Beurat 750 Kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami