Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Taros Kami

Alamat

NO.201, New Jinqiao Rd, Pudong, Shanghai, Cina

Telepon

+86 21 58716151

+ 86-13916119950 (Whatsapp)

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami