Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Jalur Produksi Kantong Lemes Non-PVC

Perkenalan Singkat:

Jalur produksi kantong lemes Non-PVC mangrupikeun lini produksi pangénggalna sareng téknologi paling maju. Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun pilem, nyetak, ngadamel kantong, ngeusian sareng nyegel dina hiji mesin. Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda kalayan port tipe parahu tunggal, palabuhan tunggal / ganda anu keras, palabuhan tabung lemes dua kali sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Jalur produksi kantong lemes Non-PVC mangrupikeun lini produksi pangénggalna sareng téknologi paling maju. Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun pilem, nyetak, ngadamel kantong, ngeusian sareng nyegel dina hiji mesin. Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda kalayan port tipe parahu tunggal, palabuhan tunggal / ganda anu keras, palabuhan tabung lemes dua kali sareng sajabana.

Pidéo Produk

Aplikasi

Éta tiasa dilarapkeun kana kantong lemes 50-5000ml Non-PVC kanggo solusi umum, solusi khusus, solusi dialisis, nutrisi kolot, antibiotik, irigasi sareng larutan disinféktan jsb.

2

Prosedur Produksi

3

Nyoco Pilem, Nyetak

Éta sacara otomatis tiasa nyoco pilem kana stasiun percetakan sareng formasi, gulung pilem parantos dibereskeun ku klem silinder anu gampang dioperasikeun. Fiksasi na henteu peryogi alat sareng padamelan manual.

1.1
2.1

Film Manjang sareng Muka

Stasion ieu ngadopsi piring mékanis pilem-terbuka. Muka pilemna dijamin 100%. Metode pembukaan pilem naon waé henteu ngagaduhan jaminan 100%, tapi ogé sistemna jauh langkung rumit.

Ngabentuk Kantong

Las periferal sareng struktur cetakan kabuka bilaterally, cetakan luhur sareng ka handap dibuka sacara bilaterally sareng dilengkepan ku piring pendingin, panaskeun duanana cetakan kana suhu anu sami dugi ka 140 ℃ sareng saluhureuna. Henteu aya pilem anu dipanggang nalika ngabentuk kantong atanapi ngeureunkeun mesin. Ningkatkeun kualitas las produk sareng ngahémat langkung pilem.

Las Pelabuhan Panas 1 & 2 Pelabuhan

Kusabab bahan sareng ketebalan anu béda antara palabuhan jinis parahu sareng pilem, éta ngadopsi 2 pre-pemanasan, 2 las segel panas sareng 1 las keren, supados tiasa cocog sareng bahan plastik sareng pilem anu béda, nyandak pamilih langkung seueur pilihan, kualitas las langkung luhur, tingkat kabocoran low dina 0,3 ‰.

3

Ngeusian

Ngadopsi pangukuran flowmeter masal E + H sareng sistem ngeusian tekanan tinggi.
Akurasi ngeusian tinggi, henteu kantong sareng henteu tas mumpuni, henteu ngeusian.

Ngégél

Unggal las tungtung tameng nganggo nyetir silinder anu misah, sareng unit drive disumputkeun dina dasarna, pituduh nganggo bantalan linier, tanpa aya tanda sareng partikel, mastikeun gelar transparan produk.

Stasion Outputting Kantong

Produk-produk réngsé bakal di kaluarkeun ngalangkungan sabuk kana prosedur salajengna.

4
5

Kauntungannana

1. Hiji lini produksi tiasa ngadamel 2 jinis kantong anu béda kalayan palabuhan atos tunggal atanapi ganda.
2. Struktur kompak, rohangan anu langkung alit.
3. PLC, fungsi anu kuat, kinerja sampurna sareng kontrol calakan.
4. Layar rampa dina sababaraha basa (Cina, Inggris, Spanyol, Rusia jsb); sagala rupa data tiasa disaluyukeun pikeun las, percetakan, ngeusian, CIP sareng SIP sapertos suhu, waktos, tekanan jsb, ogé tiasa dicitak sakumaha diperyogikeun.
5. Drive utama digabungkeun ku motor servo impor sareng sabuk sinkron, posisi anu akurat.
6. Non-kontak sealing panas pikeun ngahindaran kontaminasi sareng kabocoran, kosongkeun hawa sateuacan diségel.
7. maju méter aliran massa masihan ngeusian tepat, volume bisa disaluyukeun gampang ku panganteur man-mesin.
8. Asupan udara pusat sareng knalpot, kirang polusi, noise handap, struktur dipercaya jeung nice.
9. Mesin alarm nalika nilai parameter ngalangkungan naon anu parantos disiapkeun.
10. Program tiasa milarian sareng nampilkeun poin anu salah dina layar sentuh langsung nalika aya masalah.
11. Émut anu kuat. Parantos ngelas sareng ngeusian parameter anu leres tiasa disimpen, nalika ngalih kana pilem sareng cairan anu sanés, parameter anu disimpen tiasa dianggo langsung tanpa ngareset.
12. CIP khusus sareng SIP pikeun ngahémat waktos beberesih sareng mastikeun sterilisasi anu saé.
13. Paraméting sét sareng nyalindungan diri, data tiasa ngan saukur dianggo ku layar toél, pre-set maksimal sareng nilai minimum pikeun nyingkahan kasalahan buatan.
14. Spésifikasi 100/250/500 / 1000ml jeung sajabana, ngan ukur kedah ngarobih kapang sareng percetakan kanggo ngalih kana spésifikasi anu béda, gampang, gancang.

Konfigurasi Mesin

9.14
9.5
9.3
9.6
9.0
9.7
9.4
9.9

Parameter Tech

Barang Eusi Utama
Modél SRD1A SRD2A SRS2A SRD3A SRD4A SRS4A SRD6A SRD12A
Kapasitas Produksi Saleresna 100ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
250ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
500ML 900 2000 2000 2800 3600 3600 5000 8000
1000ML 800 1600 1600 2200 3000 3000 4500 7500
Sumber Kakuatan 3 Fase 380V 50Hz
Kakuatan 8KW 22KW 22KW 26KW 32KW 28KW 32KW 60KW
Tekanan hawa dikomprés Hawa dikomprés garing sareng minyak-gratis, bersih nyaéta 5um, tekanan langkung ti 0.6Mpa. Mesinna otomatis bakal ngingetkeun sareng ngeureunkeun nalika tekanan teuing lemah
Konsumsi Udara Dikomprés 1000L / mim 2000L / mim 2200L / mim 2500L / mim 3000L / mim 3800L / mim 4000L / mim 7000L / mim
Tekanan hawa bersih Tekanan hawa anu dikomprés bersih langkung tina 0,4Mpa, bersihna 0.22um
Konsumsi Udara Beresih 500L / mnt 800L / mnt 600L / mnt 900L / mnt 1000L / mnt 1000L / mnt 1200L / mnt 2000L / mnt
Tekanan Cai Tiis > 0,5kgf / cm2 (50kpa)
Konsumsi Cai Tiis 100L / H 300L / H 100L / H 350L / H 500L / H 250L / H 400L / H 800L / H
Konsumsi Nitrogén Numutkeun ka kabutuhan khusus palanggan, urang tiasa nganggo nitrogén pikeun mayungan mesin, tekananna 0,6Mpa. Konsumsi na kirang ti 45L / mnt
Ngajalankeun Noise <75dB
Syarat kamar Suhu lingkungan kedah ≤26 ℃, kalembaban: 45% -65%, Maks. kalembaban kedah kirang ti 85%
Ukuran Sakabéh 3.26x2.0x2.1m 4.72x2.6x2.1m 8x2.97x2.1m 5.52x2.7x2.1m 6.92x2.6x2.1m 11.8x2.97x2.1m 8.97x2.7x2.25m 8.97x4.65x2.25m
Beurat 3T 4T 6T 5T 6T 10T 8T 12T

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk