Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Non-PVC Leuleus Kantong Jalur Produksi

Bubuka singket:

Jalur produksi kantong lemes non-PVC nyaéta garis produksi pang anyarna sareng téknologi paling canggih.Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun tuangeun pilem, percetakan, pembuatan kantong, ngeusian sareng nutup dina hiji mesin.Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda sareng port jinis kapal tunggal, palabuhan keras tunggal / ganda, palabuhan tabung lemes ganda jsb.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Jalur produksi kantong lemes non-PVC nyaéta garis produksi pang anyarna sareng téknologi paling canggih.Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun tuangeun pilem, percetakan, pembuatan kantong, ngeusian sareng nutup dina hiji mesin.Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda sareng port jinis kapal tunggal, palabuhan keras tunggal / ganda, palabuhan tabung lemes ganda jsb.

Video produk

Aplikasi

Ieu bisa dilarapkeun ka 50-5000ml Non-PVC kantong lemes keur solusi umum, solusi husus, solusi dialisis, gizi parenteral, antibiotik, irigasi jeung solusi disinféktan jsb.

2

Prosedur Produksi

3

Dahar pilem, nyitak

Ieu otomatis bisa eupan pilem ka percetakan jeung ngabentuk stasiun, film roll dibereskeun ku clamps silinder dioperasikeun gampang.Fiksasi henteu peryogi alat-alat sareng tenaga kerja manual.

1.1
2.1

Film manjang jeung Bubuka

Stasion ieu ngadopsi pelat pilem-buka mékanis.Pembukaan pilem dijamin 100%.Métode pambukaan pilem anu sanés henteu gaduh jaminan 100%, tapi ogé sistemna langkung rumit.

Kantong Ngabentuk

las periferal jeung struktur kapang bilaterally kabuka, kapang luhur jeung ka handap dibuka bilaterally jeung dilengkepan plat cooling, panas boh molds ka suhu sarua nepi ka 140 ℃ jeung luhur.Taya pilem leuwih-panggang salila kantong ngabentuk atawa mesin eureun.Ningkatkeun kualitas las produk sareng nyimpen langkung seueur pilem.

1st & 2nd palabuhan Panas Seal las

Kusabab bahan béda jeung ketebalan antara palabuhan tipe kapal na pilem, éta adopts 2 pre-pemanasan, 2 panas segel las sarta 1 las tiis, sangkan eta pikeun nyocogkeun jeung bahan palastik béda jeung pilem, mawa pamaké leuwih Pilihan, kualitas las luhur, laju leakage low dina 0.3‰.

3

Ngeusian

Ngadopsi pangukuran flowmeter massa E + H sareng sistem ngeusian tekanan tinggi.
Akurasi ngeusian anu luhur, teu aya kantong sareng teu aya kantong anu mumpuni, teu aya keusikan.

Ngégél

Unggal las tungtung tameng ngagunakeun nyetir silinder misah, sarta Unit drive disumputkeun dina dasarna, pituduh pamakéan bearing linier, tanpa tanda jeung partikel, mastikeun produk gelar transparan.

Kantong Outputting Station

Produk rengse bakal outputted ngaliwatan conveying sabuk ka prosedur salajengna.

4
5

Kaunggulan

1. Hiji garis produksi bisa nyieun 2 tipena béda kantong jeung palabuhan teuas tunggal atawa ganda.
2. Struktur kompak, spasi occupying leutik.
3. PLC, fungsi kuat, kinerja sampurna jeung kontrol calakan.
4. Layar rampa dina sababaraha basa (Cina, Inggris, Spanyol, Rusia jeung sajabana);rupa data bisa disaluyukeun pikeun las, percetakan, keusikan, CIP na SIP kawas suhu, waktos, tekanan jsb, ogé bisa dicitak kaluar sakumaha diperlukeun.
5. The drive utama digabungkeun ku motor servo diimpor kalawan sabuk sinkron, posisi akurat.
6. Non-kontak sealing panas pikeun nyegah kontaminasi sarta leakage, kosongkeun hawa saméméh sealing.
7. Advanced massa aliran méteran méré keusikan tepat, volume bisa disaluyukeun gampang ku panganteur lalaki-mesin.
8. Asupan hawa terpusat jeung knalpot, kirang polusi, noise handap, struktur dipercaya jeung nice.
9. Alarm mesin lamun nilai parameter ngaleuwihan naon geus setelan.
Program 10.The bisa neangan tur mintonkeun titik faulty dina layar toél langsung lamun masalah kajantenan.
11. memori kuat.Parameter las sareng ngeusian saleresna tiasa disimpen, nalika ngalih ka film sareng cair anu béda, parameter anu disimpen tiasa dianggo langsung tanpa ngareset.
12. CIP husus sarta SIP pikeun ngahemat waktos beberesih sarta mastikeun sterilization alus.
13. Parameter netepkeun kalawan panyalindungan diri, data bisa saukur dipaké ku layar toél, tos disetel nilai maksimum sarta minimum pikeun nyingkahan kasalahan jieunan.
14. Spésifikasi 100/250/500/1000ml jsb, ngan perlu ngarobah kapang jeung percetakan panel pikeun pindah ka specs béda, gampang, gancang.

Konfigurasi Mesin

9.14
9.5
9.3
9.6
9.0
9.7
9.4
9.9

Parameter Tech

Barang Eusi Utama
Modél SRD1A SRD2A SRS2A SRD3A SRD4A SRS4A SRD6A SRD12A
Kapasitas Produksi Saleresna 100ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
250ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
500ML 900 2000 2000 2800 3600 3600 5000 8000
1000ML 800 1600 1600 2200 3000 3000 4500 7500
Sumber Daya 3 Fase 380V 50Hz
Kakuatan 8KW 22KW 22KW 26KW 32KW 28KW 32KW 60KW
Tekanan hawa dikomprés hawa dikomprés garing sarta minyak-gratis, cleanes nyaeta 5um, tekanan leuwih 0.6Mpa.The mesin otomatis bakal ngingetkeun sarta ngeureunkeun nalika tekanan teuing low
Konsumsi hawa dikomprés 1000L/Mm 2000L/Mm 2200L / mnt 2500L/Mm 3000L/Mm 3800L / mnt 4000L/Mm 7000L / mnt
Tekanan Udara Bersih Tekanan hawa dikomprés bersih leuwih 0.4Mpa, cleanes nyaeta 0.22um
Konsumsi Hawa Bersih 500L / mnt 800L / mnt 600L / mnt 900L / mnt 1000L / mnt 1000L / mnt 1200L / mnt 2000L / mnt
Tekanan Cai Cooling > 0,5kgf/cm2 (50kpa)
Konsumsi Cai Cooling 100L/H 300L/H 100L/H 350L/H 500L/H 250L/H 400L/H 800L/H
Konsumsi Nitrogén Numutkeun sarat husus customer urang, urang tiasa nganggo nitrogén ngajaga mesin, tekanan 0.6Mpa.Konsumsi kirang ti 45L / mnt
Ngajalankeun Noise <75dB
Sarat kamar Suhu lingkungan kedah ≤26 ℃, kalembaban: 45% -65%, Max.kalembaban kedah kirang ti 85%
Gemblengna Ukuran 3.26x2.0x2.1m 4.72x2.6x2.1m 8 x 2,97 x 2,1 m 5.52x2.7x2.1m 6.92x2.6x2.1m 11,8 x 2,97 x 2,1 m 8.97x2.7x2.25m 8.97x4.65x2.25m
Beurat 3T 4T 6T 5T 6T 10T 8T 12T

*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna.***


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami