Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Kamar Bersih

Perkenalan Singkat:

Sistem kamar bersih lVEN nyayogikeun jasa-prosés anu lengkep ngalangkungan desain, produksi, instalasi sareng komisioning dina proyek AC dina pemurnian sacara ketat saluyu sareng standar anu aya hubunganana sareng sistem kualitas internasional ISO / GMP. Kami parantos netepkeun konstruksi, jaminan kualitas, sato ékspérimén sareng produksi sareng departemén panilitian sanés. Kusabab kitu, urang tiasa nyumponan panyucian, AC, sterilisasi, lampu, listrik sareng kabutuhan hiasan dina sababaraha bidang sapertos aerospace, éléktronika, apoték, perawatan kaséhatan, biotéhnologi, kadaharan kaséhatan sareng kosmétik


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:

Sistem kamar bersih lVEN nyayogikeun jasa-prosés anu lengkep ngalangkungan desain, produksi, instalasi sareng komisioning dina proyek AC dina pemurnian sacara ketat saluyu sareng standar anu aya hubunganana sareng sistem kualitas internasional ISO / GMP. Kami parantos netepkeun konstruksi, jaminan kualitas, sato ékspérimén sareng produksi sareng departemén panilitian sanés. Kusabab kitu, urang tiasa nyumponan panyucian, AC, sterilisasi, lampu, listrik sareng kabutuhan hiasan dina sababaraha bidang sapertos aerospace, éléktronika, apoték, perawatan kaséhatan, biotéhnologi, kadaharan kaséhatan sareng kosmétik

Pidéo Produk

Aplikasi

Pikeun bengkel produksi industri farmasi, biologis, médis, listrik.

Eusi Sistem Kamar Bersih

Struktur kamar anu bersih sareng hiasan

Sistem témbok partisi kerung anu diturunkeun mangrupikeun generasi anyar solusi témbok pemurnian anu dikembangkeun ku Pemurnian urang. Struktur kerung unik sareng metode kombinasi splicing modular ngarah di industri seueur dianggo dina biomédis, éléktronika sareng bidang sanés.

1
2

Sistem ventilasi pemurni hawa

Sistem ventilasi kamar anu bersih IVEN nganggo bahan anu berkualitas, sareng sensor Siemens mérek top internasional, klep, sareng saluran hawa nganggo karét HUAMEI Brand sareng foil Aluminium pikeun mastikeun insulasi anu kuat sareng kinerja panyegelan. Samentawis éta, tim pamasangan IVEN gaduh langkung ti 15 taun pangalaman pamasangan proyék, teras-terasan ngajaga kaahlian pamasangan anu sampurna.

3
4

Alat-alat unit AC (AHU)   

Pikeun nyaimbangkeun ngahémat énergi sareng kinerja tinggi, IVEN paduli pisan pikeun ngararancang sistem kaayaan hawa anu saé pikeun palanggan. Kami milih McQuay, TICA AHU, TRANE Chiller, jsb numutkeun syarat pelanggan.

5
7
8

Sistem pipa AC

1. pipa uap industri
2.Cooling pipa cai
3. pipa cai tiis
4. pipa kamar kaayaan udara
5. pipa cai kondensasi

9

Sistem listrik & Lampu

Parabot proyék kamar bersih IVEN kalayan lampu tipe beresih khusus sareng saklar Siemens anu aya hubunganana, unit listrik Schneider.

9.1

Sistem Kontrol Otomatis AC

11
10

Bagian lantai

1. Lantai TV: Perancis Gerflor, LG
2.Epoxy floor: 4mm Self-leveling Epoxy Floor

12
13

Kauntungannana Sistem Kamar Bersih IVEN

1. Anggo panel sandwich kualitas pangsaéna kalayan bahan BAO Steel.
2.We tiasa mendesain sareng ngajalankeun proyek kamar bersih
3.IVEN sok nganggo bagian konci mérek TOP internasional, sapertos Siemens, Schneider, Camfil, McQual, TRAIN sareng sajabina.
4. Langkung ti 15 taun, 25 proyék kalebet pangalaman proyék nagara Amérika Serikat sareng katerampilan instalasi.

Tim Instalasi sareng tim Komisi

14
16
15
1032

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami