Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Parabot Farmasi

  • PP Bottle IV Solution Production Line

    Baris Produksi Solusi PP Botol IV

    Baris produksi leyuran botol PP otomatis IV kalebet peralatan 3 sét, mesin Suntik Preform / Hanger, Mesin niup Botol, mesin cuci-ngeusian-Sealing. Garis produksi ngagaduhan fitur otomatis, manusiawi sareng calakan kalayan kinerja stabil sareng perawatan gancang sareng saderhana. Efisiensi produksi tinggi sareng biaya produksi murah, kalayan produk berkualitas tinggi anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun botol palastik solusi IV.

  • Non-PVC Soft Bag Production Line

    Jalur Produksi Kantong Lemes Non-PVC

    Jalur produksi kantong lemes Non-PVC mangrupikeun lini produksi pangénggalna sareng téknologi paling maju. Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun pilem, nyetak, ngadamel kantong, ngeusian sareng nyegel dina hiji mesin. Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda kalayan port tipe parahu tunggal, palabuhan tunggal / ganda anu keras, palabuhan tabung lemes dua kali sareng sajabana.

  • Vial Liquid Filling Production Line

    Garis Produksi ngeusian Cairan Vial

    Garis produksi ngeusian cair Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capit KFG / FG. Garis ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Éta tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, drying & sterilizing, ngeusian & stoppering, sareng capping.

  • Ampoule Filling Production Line

    Ampoule ngeusian lini produksi

    Garis produksi ngeusian Ampoule kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM sareng mesin ngeusian AGF sareng mesin panyegel. Ieu dibagi kana zona cuci, zona sterilisasi, zona keusikan sareng panyegelan. Garis kompak ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat urang ngagaduhan fitur anu unik, kalebet dimensi sacara umum langkung alit, otomatisasi & stabilitas langkung luhur, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana

  • Prefilled Syringe Machine

    Mesin jarum suntik Prefilled

    Jarum suntik prefilled mangrupikeun jinis kemasan narkoba anu énggal dikembangkeun taun 1990an. Saatos langkung ti 30 taun dipopulerkeun sareng dianggo, éta ngagaduhan peran anu saé pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa sareng pamekaran pangobatan. Jarum suntik anu dieusian utamina dianggo pikeun bungkus sareng neundeun ubar tingkat tinggi sareng langsung dianggo pikeun suntikan atanapi ophthalmology bedah, otologi, orthopedics, jst.

  • 30ml Glass Bottle Syrup Filling and Capping Machine for Pharmaceutical

    30ml Kaca Botol Sirop ngeusian sareng Mesin Capping pikeun Farmasi

    IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping diwangun ku cuci ultrasonik CLQ, mesin drying RSM & mesin sterilisasi, DGZ ngeusian & mesin capping

    IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, siram, (ngecas hawa, pengeringan & steril opsional), ngeusian sareng ngepak / ngaco.

    IVEN Sirop ngeusian sareng mesin capping Cocog pikeun Sirop sareng larutan dosis leutik sanésna, sareng ku mesin panyiri anu diwangun ku lini produksi anu ideal.

  • LVP Automatic Light Inspection Machine (PP bottle)

    Mesin Inspeksi Lampu LVP Otomatis (botol PP)

    Mesin pamariksaan visual otomatis tiasa dilarapkeun kana sagala rupa produk farmasi, kalebet suntikan bubuk, suntikan bubuk beku-pangeringan, suntikan vial / ampul volume leutik, botol kaca ageung / botol plastik IV infus jst.

  • Glass Bottle IV Solution Production Line

    Gelas Produksi Solusi Botol Gelas IV

    Botol kaca solusi lini produksi IV biasana dianggo pikeun botol kaca leyuran IV tina nyeuseuh 50-500ml, depyrogenation, ngeusian sareng ngeureunkeun, capping. Éta tiasa dianggo pikeun produksi glukosa, antibiotik, asam amino, emulsi gajih, leyuran gizi sareng agén biologis sareng cairan sanés sareng sajabana.