Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Parabot Farmasi

  • PP Botol IV Line Produksi Solusi

    PP Botol IV Line Produksi Solusi

    Jalur produksi solusi IV botol PP otomatis kalebet 3 set alat, Mesin Preform / Hanger Injection, Mesin Tiupan Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi boga fitur otomatis, humanized tur calakan kalawan kinerja stabil sarta pangropéa gancang jeung basajan.Efisiensi produksi luhur sareng biaya produksi rendah, kalayan produk kualitas luhur anu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun botol plastik solusi IV.

  • Cartridge ngeusian Line Produksi

    Cartridge ngeusian Line Produksi

    Garis produksi ngeusian kartrij IVEN (garis produksi ngeusian carpule) ngabagéakeun pisan pikeun konsumén urang ngahasilkeun kartrij / carpules kalayan stoppering handap, ngeusian, vakum cair (surplus cair), cap nambahkeun, capping sanggeus drying jeung sterilizing.Deteksi kaamanan lengkep sareng kontrol cerdas pikeun ngajamin produksi stabil, sapertos teu aya kartrij / carpule, teu aya stopper, teu aya keusikan, nyoco bahan otomatis nalika kaluar.

  • Mesin Capping Pengeusian Sirop

    Mesin Capping Pengeusian Sirop

    Mesin Capping Pangeusian Sirop kalebet hawa botol sirop / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping.Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol screw dina hiji mesin, ngirangan investasi sareng biaya produksi.Sakabeh mesin téh mibanda struktur pisan kompak, aréa occupying leutik, sarta operator kirang.Urang tiasa ngalengkepan kalayan panyerahan botol sareng mesin labél ogé pikeun garis lengkep.

  • Vial Liquid ngeusian Line Produksi

    Vial Liquid ngeusian Line Produksi

    Garis produksi ngeusian cairan Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin pengering sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capping KFG / FG.Jalur ieu tiasa dianggo babarengan ogé mandiri.Éta tiasa ngalengkepan fungsi cuci ultrasonik, pengeringan & sterilisasi, ngeusian & stopper, sareng capping.

  • Mesin Jarum Suntik Prefilled (kalebet vaksin)

    Mesin Jarum Suntik Prefilled (kalebet vaksin)

    Jarum suntik prefilled mangrupikeun jinis bungkusan ubar énggal anu dikembangkeun dina taun 1990-an.Saatos langkung ti 30 taun popularisasi sareng dianggo, éta parantos maénkeun peran anu saé pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa sareng pamekaran perawatan médis.Jarum suntik prefilled utamana dipaké pikeun bungkusan jeung neundeun ubar-grade tinggi na langsung dipaké pikeun suntik atawa bedah ophthalmology, otology, orthopedics, jsb.

  • Jalur Produksi Peritoneal Dialysis Solution (CAPD).

    Jalur Produksi Peritoneal Dialysis Solution (CAPD).

    Garis produksi Solusi Dialisis Peritoneal kami, kalayan struktur Kompak, ngeusian rohangan leutik.Jeung Rupa-rupa data bisa disaluyukeun jeung simpen pikeun las, percetakan, keusikan, CIP & SIP kawas suhu, waktu, tekanan, ogé bisa dicitak kaluar sakumaha diperlukeun.Drive utama digabungkeun ku motor servo sareng sabuk sinkron, posisi akurat.Méter aliran massa canggih masihan keusikan anu tepat, volume tiasa disaluyukeun kalayan gampang ku antarmuka manusa-mesin.

  • Multi Kamar IV Kantong Produksi Lline

    Multi Kamar IV Kantong Produksi Lline

    Alat kami ngajamin operasi tanpa masalah, kalayan ngirangan biaya pangropéa sareng réliabilitas jangka panjang.

  • Non-PVC Leuleus Kantong Jalur Produksi

    Non-PVC Leuleus Kantong Jalur Produksi

    Jalur produksi kantong lemes non-PVC mangrupikeun garis produksi pangénggalna kalayan téknologi paling canggih.Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun tuangeun pilem, percetakan, pembuatan kantong, ngeusian sareng nutup dina hiji mesin.Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda sareng port jinis kapal tunggal, palabuhan keras tunggal / ganda, palabuhan tabung lemes ganda jsb.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami