Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Koléksi getih Mesin Majelis Jarum

Bubuka singket:

Mesin perakitan jarum koleksi getih dianggo pikeun rakitan produk jarum kempelan getih tipe kalam.Éta otomatis pinuh.Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI individu, ngan ukur peryogi 3-4 pagawé tiasa ngajalankeun sadayana garis ogé.Dibandingkeun sareng pabrik-pabrik anu sanés, mesin perakitan jarum kempelan getih urang gaduh diménsi umum anu langkung alit, jalan anu langkung stabil sareng cerdas, tingkat sesar anu langkung handap sareng biaya pangropéa, sareng sajabana.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Mesin perakitan jarum koleksi getih dianggo pikeun rakitan produk jarum kempelan getih tipe kalam.Éta otomatis pinuh.Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI individu, ngan ukur peryogi 3-4 pagawé tiasa ngajalankeun sadayana garis ogé.Dibandingkeun sareng pabrik-pabrik anu sanés, mesin perakitan jarum kempelan getih urang gaduh diménsi umum anu langkung alit, jalan anu langkung stabil sareng cerdas, tingkat sesar anu langkung handap sareng biaya pangropéa, sareng sajabana.

Aplikasi

Pikeun jinis pulpén ngumpulkeun getih produksi jarum.

1

Prosedur Produksi

Panyekel jarum loading → Jarum loading → Gluing → Drying → Deteksi pinhole clogging → Deteksi jarum burrs → Siliconization → Panyabutan runtah → Long-jarum ngajaga panutup Loading → Panutup mencét → Jarum ngabalikeun → Lemes ngajaga panutup loading → Cover pencét → Short-needle panutup pelindung Dimuat → Pencét panutup → Produk réngsé.

Pedaran Stasion Gawé

Nyoco wadah jarum

Nanganan wadah jarum ku vibrator, teras lebetkeun jalan geser teras nahan kana jalur alat.

2
3

Ngamuat jarum

Ngamuat jarum dina metoda thimble jarum, jarum diangkat nepi ka korsi jarum ku scraping kapang korsi jarum lajeng turun ka korsi jarum, sanggeus loading jarum, balikkeun arah sarta asupkeun stasiun gluing.
Di dieu dilengkepan ku deteksi jarum

Ngalempengkeun

Gluing didorong ku motor servo Panasonic Jepang, sareng dua pituduh linier ditambahkeun pikeun ngajalankeun baki lem pikeun ngaluarkeun lem.Kotak baki lem adopts Jerman Lenuz mun otomatis ngadeteksi naha kotak baki lem boga lem atanapi henteu, sarta lamun euweuh mesin lem eureun otomatis, sarta alarm dipintonkeun dina layar rampa.

4
5

Ngagaringkeun

Torowongan drying nyaéta pikeun tegalan lem, kotak drying dipanaskeun ku tube kaca kawat pemanasan stainless steel, jeung tampilan gauge ayeuna, controller suhu ngadalikeun hawa pikeun ngahontal gelar.Lebetkeun deteksi gambar saatos garing.

Deteksi clogging pinhole

Pikeun pariksa naha jarum diblokir atanapi henteu.Éta mangrupikeun metode niup hawa.Ditilik naha jarum diblokir ku hawa atanapi henteu.Sénsor ngadeteksi hiji-ka-hiji sareng dilengkepan barometer.Nalika tekanan hawa henteu dugi ka standar, éta bakal otomatis nyusut sareng nyabut jarum anu dipasang tina jalur utama.Giliran arah di stasion salajengna.

6
7

Deteksi burrs jarum

Di dieu stasiun bisa dilengkepan deteksi CCD pikeun burrs jarum.Nalika produk anu teu cocog dideteksi, aranjeunna bakal dipiceun tina daérah cukur, teras asupkeun deteksi bocor.(Toleransi jangkungna ujung jarum aya dina 0.3, sareng burr 0.05 * 0.05 tiasa dideteksi)

Silikonisasi

Helix ganda kalawan minyak silikon, puteran 180 derajat, aya alat niupan jero tabung jarum nalika oiling, minyak silicone ieu oiled ti handap ka luhur, kalawan barometer a, éta otomatis bisa nyaring sarta ngompa lamun tekanan henteu nepi. kana standar.Minyak gas dipompa sacara pneumatik pikeun nyegah sumber listrik sareng nyababkeun seuneu.Saatos siliconization rengse, bakal balik ka stasiun tampikan runtah salajengna.

miceun runtah

Nolak stasiun runtah mangrupikeun panyabutan produk runtah komprehensif ku pencitraan CCD sareng deteksi bocor.

Panutup panyalindungan jarum panjang Loading

Ieu adopts jalan geser pikeun muka jarum ngajaga panutup, bahan anu stainless steel 304, Autonics alat deteksi, naha aya palapah lajeng mindahkeun kana jalan slide pikeun aduk, baris hareup malapah ukur boga silinder hiji ka hiji, éléktromagnétik klep ieu dikawasa individual.Saatos malapah diuji, naha jarum leungit, sarungna henteu dipiceun upami jarum leungit, ku kituna pikeun mastikeun runtah panutup sareng tingkat loading anu mumpuni.

8
9

Panutup pencét

Dina panutup panyalindungan mencét, aya posisi keur puseur panutup panyalindungan pikeun mastikeun yén jarum penetrates panutup.Saatos dipencet, éta bakal dikirim kaluar kana blanking produk rengse

Ngabalikeun jarum

Jarum Rotary dijepit sacara seragam sareng ditarjamahkeun ku manipulator, teras diputar 180 derajat saatos silikonisasi, sareng ditambah kana alat.

10
11

Lemes ngajaga panutup loading

Panutup karét ngadopsi cara geser.Panutup karét pas gancang sareng murag kana slideway.Sarungna ragrag dina ujung jarum ngaliwatan bagian anu diolah.Baris hareup sarung dikawasa hiji-hiji.Upami aya kakurangan produk, sarungna moal dipasang.Mastikeun runtah tina sarung sareng laju lulus tina sarung luhur.

Soft Cover pencét

Panutup karét ngajepit leungeun baju karét sacara seragam sareng mencét ka handap, mencét panutup karét ka handap

42
43

Panutup panyalindungan jarum pondok Loading

Éta ogé nganggo jalan geser, bahanna stainless steel 304, sareng deteksi sensor Autonics.Naha aya jaket lajeng mindahkeun kana slideway pikeun diaduk.Baris hareup jaket ngan boga silinder hiji ka hiji.Klep solenoid dikontrol sacara masing-masing.Saatos panutupna diuji, naha jarumna leungit, panutupna henteu dicabut upami jarumna leungit, pikeun mastikeun runtah panutup sareng laju pas tina beban panutup.

Pencét panutup jarum pondok

Panutupna ngajepit panutup jarum pondok sacara seragam sareng mencétana ka handap, mencét panutupna ka handap

44
45

Produk rengse

Saatos produk rengse kaluaran, balikkeun ka stasiun korsi jarum dahar, sarta sakabeh siklus geus réngsé.

IVEN Darah Koléksi Jarum Majelis Kauntungannana Mesin

1.Kapasitas tinggi 12000pcs / jam.
automation 2.High, prosés operasi lumrah tur optimasi integrasi, 3-4 operator terampil bisa ngatur sakabeh garis produksi mulus ti begining loading mun rengse jarum outputting.
3.The sakabeh garis prosés deteksi alat nu sagala make luhur uas brand kayaning Jerman Lenuze, OMRON, ngadalikeun dahar, ngajalankeun stasiun, pikeun mastikeun laju qualify tinggi.
4.Intelligent & Humanized System Operasi.Desain humanized pikeun tiap stasiun, PLC + kontrol HMI.
5.Use ngawula kontrol motor pikeun bagian konci pindah, kontrol precision sarta pindah smoothy.
6.It ieu dilengkepan alat alarem, kayaning gagalna, macet bahan, tekanan hawa low, sarta kurangna minyak silicone, bakal alarm tur masihan panginget di HMI.
7.Key bagian jeung Unit listrik ngagunakeun Top brand pikeun mastikeun garis bari stabil sarta pamakéan longtime.
8.Struktur Quality High: awak utama ngadopsi baja kualitas luhur pikeun beurat bearing, beungeut jeung produk kontak bagian ngadopsi kualitas luhur stainless steel pikeun beberesih gampang.Minuhan standar GMP
9.Accept kustomisasi kalawan deteksi CCD.

Konfigurasi Mesin

8
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3883
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3880
01
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3882
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3887
001

Parameter Tech

Jarum lumaku Jenis pulpén
Gawé Speed 10000-12000pcs / jam
akurasi deteksi CCD pikeun glitch jarum 0,05 * 0,05 (dumasar kana kasabaran jangkungna tip aya dina 0,3)
Kakuatan 380V / 50HZ, 18KW
Hawa Dikomprés Bersih tekanan hawa dikomprés 0.6-0.8Mpa
Konsumsi hawa dikomprés 70 M3/jam
Pendudukan angkasa 6080*11200*1800 mm (L*W*H)
*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna.***

acara pamaké alus teuing

46
47
48

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami