Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Mesin Majelis Jarum Kumpulan Darah

Perkenalan Singkat:

Mesin perakitan jarum kumpulan getih digunakeun pikeun kumpulan produk jarum kumpulan getih. Éta pinuh otomatis. Operasi gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur kedah 3-4 padamel anu tiasa ngajalankeun garis sadayana ogé. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanésna, mesin perakit jarum kumpulan getih kami ngagaduhan dimensi anu langkung alit, langkung stabil sareng jalan calakan, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Mesin perakitan jarum kumpulan getih digunakeun pikeun kumpulan produk jarum kumpulan getih. Éta pinuh otomatis. Operasi gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur kedah 3-4 padamel anu tiasa ngajalankeun garis sadayana ogé. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanésna, mesin perakit jarum kumpulan getih kami ngagaduhan dimensi anu langkung alit, langkung stabil sareng jalan calakan, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana.

Aplikasi

Pikeun jenis jarum kumpulan getih produksi jarum.

1

Prosedur Produksi

Ngamuat jarum → Ngamuat jarum → Ngempelkeun → Ngeringkeun → Ngadeteksi panyandakan pinhole → Deteksi jarum burrs → Silikonisasi → Ngaleungitkeun limbah → Jarum jarum panjang ngajaga panutup Loading → Penutup mencét → Pembalikan jarum → Lemes ngajaga panutup beban → Penutupan mencét → Jarum pondok ngajaga panutup Loading → Panutup mencét → Produk réngsé.

Pedaran Stasion Gawé

Jarum wadah tuangeun

Nanganan wadah jarum ku alat vibrator, teras lebetkeun jalan geser teras lebetkeun kana strip perkakas.

2
3

Ngamuat jarum

Ngamuat jarum dina metode jarum thimble, jarum diangkat kana jok jarum ku cara ngikis jarum korsi jarum teras digolongkeun kana jok jarum, saatos dimuat jarum, balikkeun arah teras lebetkeun stasiun gluing.
Di dieu bekel sareng deteksi jarum

Ngempelkeun

Gluing disetir ku motor servo Panasonic Jepang, sareng dua pituduh linier ditambah pikeun nyetir baki lem kanggo ngaluarkeun lem. Kotak baki lem nyoko kana Lenuz Jerman pikeun otomatis ngadeteksi naha kotak baki lem ngagaduhan lem atanapi henteu, sareng upami teu aya mesin lem lirén otomatis, sareng alarm na ditampilkeun dina layar toél.

4
5

Ngeringkeun

Torowongan pangeringan nyaéta ngagaringkeun lem, kotak pengeringan dipanaskeun ku tabung kaca kawat pemanasan stainless steel, kalayan gauge tampilan anu ayeuna, pengontrol suhu ngatur suhu pikeun ngahontal gelar. Lebetkeun deteksi gambar saatos garing.

Deteksi bakiak liang

Pikeun mariksa naha jarum diblokir atanapi henteu. Mangrupikeun cara pikeun niupan hawa. Ditilik naha jarum diblokir ku hawa atanapi henteu. Sensorna ngadeteksi hiji-hiji sareng dilengkepan ku barométer. Nalika tekanan hawa henteu dugi ka standar, éta otomatis bakal ngaleutikan sareng ngaleupaskeun jarum anu dipasang tina garis utama. Giliran arah dina stasion salajengna.

6
7

Detéksi jarum burrs

Di dieu stasiun tiasa ngalengkepan deteksi CCD pikeun jarum burrs. Nalika produk anu henteu berkualitas dideteksi, éta bakal dihapus tina tempat cukur, teras lebetkeun deteksi bocor. (Toleransi jangkungna ujung jarum aya dina 0,3, sareng burr 0,05 * 0,05 tiasa dideteksi)

Silikonisasi

Heliks dobel sareng minyak silikon, puteran 180 derajat, aya alat niupan di jero tabung jarum nalika diminyakan, minyak silikon diminyakan ti handap dugi ka luhur, kalayan barométer, éta sacara otomatis tiasa nyaring sareng ngompa nalika tekanan henteu nepi kana standar. Minyak gas dipompa sacara pneumatik pikeun nyingkahan sumber listrik sareng nyababkeun kahuruan. Saatos réngsé silikonisasi, bakal angkat ka stasiun tampikan sampah salajengna.

Dipiceun runtah

Nolak stasion sampah mangrupikeun panyabutan produk limbah anu komprehensif ku imaging CCD sareng deteksi kabocoran.

Jarum panjang ngajaga panutup Loading

Éta ngadopsi cara slide pikeun ngamuat jarum anu ngalindungan panutup, bahanna stainless steel 304, alat deteksi Autonics, naha aya sarung teras mindahkeun kana cara slide pikeun diaduk, baris payun sarungna ngan ukur ngagaduhan silinder hiji ka hiji, éléktromagnétik Klep masing-masing dikontrol. Saatos sarungna diuji, naha jarumna leungit, sarungna henteu dihapus upami jarumna leungit, supados mastikeun limbah panutup sareng tingkat muatan anu dimuat.

8
9

Panutup mencét

Dina panutup panyalindungan mencét, aya posisi pikeun museur panutup panyalindungan pikeun mastikeun yén jarum nembus panutup. Saatos dipencet, éta bakal dikirim ka kosong produk

Jarum ngabalikeun

Jarum usaha Rotary seragam dijepit sareng ditarjamahkeun ku manipulator, teras diputer 180 derajat saatos silikonisasi, sareng ditambihan kana perlengkapan

10
11

Ngalindungan panutup anu lemes

Panutup karét nyoko kana cara slide. Panutup karét ngalir gancang sareng ragrag kana jalan gedé. Sarungna murag kana ujung jarum ngaliwatan bagian anu diolah. Baris payun sarung dikadalikeun hiji ka hiji. Upami aya kakirangan produk, sarungna moal dipasang. Mastikeun runtah sarung sareng tingkat lolos sarung luhur.

Panutup Lemes mencét

Panutup karét ngajepit baju karét sacara seragam sareng neken ka handap, mencét tutup karétna ka handap

42
43

Jarum pondok ngalindungan panutup Loading

Éta nganut ogé cara slide, bahanna stainless steel 304, sareng deteksi sensor Autonics. Naha aya jaket teras mindahkeun éta ka slideway pikeun diaduk. Baris payuneun jaket ngan ukur aya silinder hiji ka hiji. Klep solenoid dikontrol sacara individual. Saatos panutupna diuji, naha jarumna leungit, tutupna henteu dihapus upami jarumna leungit, pikeun mastikeun limbah panutup sareng tingkat pas tina penutup sampul.

Panutup jarum pondok mencét

Panutupna ngajepit tutup jarum pondok sacara seragam sareng mencétna ka handap, mencét tutupna ka handap

44
45

Produk réngsé

Saatos kaluaran produk réngsé, giliran stasiun korsi jarum tuang, sareng siklus sadayana réngsé.

Keuntungan Mesin Majelis Koléksi Getih IVEN

1. Kapasitas luhur 12000 pcs / jam.
2. Otomatisasi tinggi, prosés operasi anu wajar sareng optimalisasi integrasi, 3-4 operator anu terampil tiasa ngatur sadaya garis produksi kalayan lancar ti mimiti dimuat dugi ka kaluaran jarum réngsé.
3. Alat deteksi prosés garis lengkep anu sadayana nganggo merek tuas luhur sapertos Jérman Lenuze, OMRON, pikeun ngendalikeun tuangeun, stasiun ngajalankeun, pikeun mastikeun tingkat kualifikasi anu tinggi.
4. Sistem Operasi cerdas & Humanized. Desain manusiawi pikeun tiap stasiun, kontrol PLC + HMI.
5.Gunakeun kendali motor pikeun bagian konci anu obah, kontrol presisi sareng lancar.
6. Éta dilengkepan alat-alat alarm, sapertos kagagalan, bahan macét, tekanan hawa lemah, sareng kurangna minyak silikon, bakal ngiringan sareng masihan panginget di HMI.
7. Bagian konci sareng unit listrik nganggo mérek Top pikeun mastikeun yén garis bari stabil sareng panggunaan lami.
8. Struktur Kualitas Tinggi: Awak utama ngadopsi waja kualitas luhur pikeun bantosan beurat, permukaan sareng bagian produk kontak ngadopsi stainless steel kualitas luhur pikeun gampang dibersihkeun. Papanggih standar GMP
9. Nampi kustomisasi sareng deteksi CCD.

Konfigurasi Mesin

8
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3883
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3880
01
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3882
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3887
001

Parameter Tech

Jarum panerapan Jinis kalam
Laju Damel 10000-12000pcs / jam
Akurasi detéksi CCD pikeun jarum glitch 0,05 * 0,05 (dumasar kana kasabaran jangkungna tip aya dina 0,3)
Kakuatan 380V / 50HZ, 18KW
Hawa dikomprés Tekanan hawa bersih anu dikomprés 0.6-0.8Mpa
Konsumsi Udara dikomprés 70 M3 / jam
Paksaan Angkasa 6080 * 11200 * 1800 mm (L * W * H)
*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Acara pangguna anu saé

46
47
48

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk