Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Parabot Médis

  • Garis Produksi Otomatis Pinuh Pikeun Jarum Pen Insulin

    Garis Produksi Otomatis Pinuh Pikeun Jarum Pen Insulin

    Mesin perakitan ieu dianggo pikeun ngumpul jarum insulin anu dianggo pikeun pasén diabétes.

  • Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi

    Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi

    Garis produksi tube kempelan getih ngawengku tube loading, dosing Kimia, drying, stoppering & capping, vacuuming, baki loading, jsb Gampang & operasi aman jeung PLC individu & kontrol HMI, ngan butuh 2-3 pagawe bisa ngajalankeun sakabeh garis ogé.

  • Jalur Assembling Tube Sampling Virus

    Jalur Assembling Tube Sampling Virus

    Jalur Assembling Tube Virus Sampling kami biasana dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus.Éta kalayan tingkat otomatisasi anu luhur, efisiensi produksi anu luhur, sareng gaduh kontrol prosés anu saé sareng kontrol kualitas.

  • Jalur Produksi Tube Koléksi Getih Mikro

    Jalur Produksi Tube Koléksi Getih Mikro

    Tabung pangumpulan getih mikro janten gampang pikeun ngumpulkeun getih tina fingertip, ceuli atanapi keuneung di neonates sareng murangkalih.Mesin tabung koleksi getih mikro IVEN nyepetkeun operasi ku ngamungkinkeun pamrosésan otomatis tina beban tabung, dosis, capping sareng bungkusan.Ngaronjatkeun alur kerja sareng jalur produksi tabung koleksi getih mikro hiji-sapotong sareng ngabutuhkeun sababaraha personel beroperasi.

  • Mesin Majelis Kateter IV

    Mesin Majelis Kateter IV

    Mesin Majelis Kateter IV, disebut ogé Mesin Majelis Cannula IV, anu disambut pisan kusabab kanula IV (katéter IV) nyaéta prosés dimana kanula diselapkeun kana urat pikeun nyayogikeun aksés vena pikeun profésional médis tinimbang jarum baja. .IVEN IV Cannula Majelis Mesin mantuan konsumén urang pikeun ngahasilkeun maju IV cannula kalawan kualitas pangalusna dijamin jeung produksi stabilized.

  • Mesin Jarum Suntik Assembling

    Mesin Jarum Suntik Assembling

    Mesin Assembling Syringe kami dianggo pikeun assembling syringe sacara otomatis.Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, jsb.

    Mesin Syringe Assembling kami ngadopsiLCDtampilan pikeun mintonkeun speed dahar, sarta bisa nyaluyukeun speed assembly misah, kalawan cacah éléktronik.efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, pangropéa gampang, operasi stabil, noise low, cocog pikeun workshop GMP.

  • Jalur Produksi Solusi Hemodialisis

    Jalur Produksi Solusi Hemodialisis

    Garis ngeusian Hemodialisis ngadopsi téknologi Jerman canggih sareng dirarancang khusus pikeun ngeusian dialisat.Bagian tina mesin ieu tiasa dieusi ku pompa peristaltik atanapi pompa jarum suntik stainless steel 316L.Dikadalikeun ku PLC, kalayan akurasi keusikan anu luhur sareng panyesuaian anu merenah tina rentang keusikan.Mesin ieu ngagaduhan desain anu lumayan, operasi anu stabil sareng dipercaya, operasi anu gampang sareng pangropéa, sareng pinuh nyumponan syarat GMP.

  • Koléksi getih Mesin Majelis Jarum

    Koléksi getih Mesin Majelis Jarum

    Mesin perakitan jarum koleksi getih dianggo pikeun rakitan produk jarum kempelan getih tipe kalam.Éta otomatis pinuh.Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI individu, ngan ukur peryogi 3-4 pagawé tiasa ngajalankeun sadayana garis ogé.Dibandingkeun sareng pabrik-pabrik anu sanés, mesin perakitan jarum kempelan getih urang gaduh diménsi umum anu langkung alit, jalan anu langkung stabil sareng cerdas, tingkat sesar anu langkung handap sareng biaya pangropéa, sareng sajabana.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami