Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Parabot Médis

  • Syringe Assembling Machine

    Mesin Jarum suntik

    Mesin Déwan Jarum suntik kami dianggo pikeun ngarakit jarum suntik sacara otomatis. Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, sareng sajabana.

    Mesin Jarum suntik kami ngadopsi LCD tampilan pikeun nembongkeun kagancangan nyoco, sareng tiasa nyaluyukeun kagancangan perakitan sacara kapisah, kalayan cacah éléktronik. Efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, gampang pangropéa, operasi stabil, low noise, cocog pikeun bengkel GMP.

  • Vacuum Blood Collection Tube Production Line

    Jalur Produksi Tabung Ngumpulkeun Darah Vakum

    Garis produksi tabung kumpulan getih kalebet ngamuat tabung, Dosis kimia, pengeringan, stoppering & capping, vakum, nampanan baki, sareng sajabana Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur peryogi 2-3 padamel anu tiasa ngajalankeun garis lengkepna ogé.

  • Virus Sampling Tube Assembling Line

    Garis Sampling Ngiringan Virus

    Virus Sampling Tube Assembling Line kami utamina dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus. Éta ku tingkat luhur otomatisasi, épisiénsi produksi tinggi, sareng gaduh kontrol prosés anu hadé sareng kontrol kualitas.

  • Blood Collection Needle Assembly Machine

    Mesin Majelis Jarum Kumpulan Darah

    Mesin perakitan jarum kumpulan getih digunakeun pikeun kumpulan produk jarum kumpulan getih. Éta pinuh otomatis. Operasi gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur kedah 3-4 padamel anu tiasa ngajalankeun garis sadayana ogé. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanésna, mesin perakit jarum kumpulan getih kami ngagaduhan dimensi anu langkung alit, langkung stabil sareng jalan calakan, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana.