Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Parabot Penolong

  • Kamar beresih

    Kamar beresih

    Sistim kamar bersih lVEN nyadiakeun layanan sakabeh-prosés ngawengku rarancang, produksi, instalasi tur commissioning dina purifikasi proyék AC mastikeun luyu jeung standar relevan sarta ISO / GMP sistem kualitas internasional.Kami parantos ngadegkeun konstruksi, jaminan kualitas, sato ékspérimén sareng departemén produksi sareng panalungtikan anu sanés.Ku alatan éta, urang bisa minuhan purifikasi, AC, sterilization, cahaya, listrik jeung hiasan pangabutuh dina rupa-rupa widang kayaning aerospace, éléktronika, apoték, kasehatan, biotéhnologi, kadaharan kaséhatan sarta kosmétik.

  • Sistem Perawatan Cai RO Farmasi

    Sistem Perawatan Cai RO Farmasi

    Reverse osmosis nyaeta eighties dimekarkeun téhnologi separation mémbran, nu utamana ngagunakeun prinsip permeation mémbran semipermeabel, méré eta cara nu tangtu ku cara nerapkeun tekanan dina arah infiltrasi alam ngalawan gaya cai dina leyuran kentel éncér solusi pikeun nembus. cara ieu disebut reverse osmosis.Ku komponén alat nyaéta reverse osmosis reverse osmosis Unit.

  • tank gudang

    tank gudang

    Alat ieu tiasa dianggo dina ubar, kadaharan, industri kimia, neundeun bahan cair.Mibanda penampilan geulis, operasi gampang, tank ieu dilengkepan sirah beberesih puteran otomatis, pikeun mastikeun beberesih teleb, bahan dipaké SUS304 atanapi SUS316L, kalawan eunteung digosok atanapi perlakuan permukaan matte, minuhan standar GMP.

  • Auto-clave

    Auto-clave

    Sterilizer mandi cai ngagunakeun cai sirkulasi suhu luhur salaku medium sterilisasi, sareng ngalaksanakeun operasi sterilisasi tuang cai kana botol LVP PP.Kalayan alat panyalindungan anti-tekanan, éta tiasa diterapkeun sacara lega pikeun operasi sterilisasi suhu luhur sareng rendah dina cairan dina botol kaca, botol ampoule, botol plastik, kantong plastik sareng sajabana dina industri farmasi.Éta ogé cocog pikeun industri pangan pikeun sterilize sagala jinis bungkusan disegel, inuman, kaléng jsb.

  • Solusi bungkusan sekundér farmasi sareng médis

    Solusi bungkusan sekundér farmasi sareng médis

    Garis produksi packing sekundér pikeun farmasi sarta médis utamana diwangun ku mesin cartoning, cartoning kasus badag, panyiri, stasiun timbangan sarta ogé palletizing Unit na Regulasi Code System jsb.

    Sakali kami ngalengkepan prosés produksi dina bungkusan sekundér farmasi sareng médis, produkna bakal dialihkeun kana gudang.

  • Sistem Gudang Otomatis

    Sistem Gudang Otomatis

    Sistem AS / RS biasana ngandung sababaraha bagian salaku sistem rak, software WMS, bagian tingkat operasi WCS jeung sajabana.

    Hal ieu loba diadopsi dina loba widang produksi farmasi sarta pangan.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami