Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Alat-alat Ancillary

  • Pharmaceutical and Medical Secondary Packing Solutions

    Solusi Pakét sekunder Farmasi sareng Médis

    Garis produksi pengepakan sékundér pikeun farmasi sareng médis utamina diwangun ku mesin karton, karton bisi ageung, panyiri, stasiun beurat sareng unit ogé palletizing sareng Sistem Kodeu Pangaturan jsb.

    Sakali kami ngalengkepan prosés produksi di apoték sareng médis Packing Menengah, produkna bakal dipindahkeun kana gudang.

  • Automated Warehouse System

    Sistem Gudang Otomatis

    Sistem AS / RS biasana ngandung sababaraha bagéan salaku sistem Rack, parangkat lunak WMS, bagian tingkat operasi WCS sareng sajabana.

    Éta diadopsi sacara lega di seueur bidang produksi farmasi sareng pangan.

  • Storage tank

    Tangki gudang

    Alat-alat ieu tiasa dianggo pikeun ubar, tuangeun, industri kimia, neundeun bahan cair. Boga penampilan anu saé, gampang operasi, tank dilengkepan sirah beberesih puter otomatis, pikeun mastikeun beberesih tuntas, bahan anu dianggo SUS304 atanapi SUS316L, kalayan eunteung anu dipoles atanapi pangobatan permukaan anu matte, minuhan standar GMP.

  • Pharmaceutical RO Water Treatment system

    Sistem Pangobatan Cai RO Farmasi

    Osmosis tibalik nyaéta taun dalapan puluhan ngembangkeun téknologi pipisahan mémbran, anu utamina nganggo prinsip permeasi mémbrip semipermeabel, pikeun masihan jalan anu tangtu ku nerapkeun tekanan kana arah resapan alami ngalawan kakuatan cai dina larutan pekat éncérkeun larutan pikeun nembus cara ieu disebut osmosis tibalik. Ku komponén alat nyaéta osmosis tibalik unit osmosis.

  • Clean Room

    Kamar Bersih

    Sistem kamar bersih lVEN nyayogikeun jasa-prosés anu lengkep ngalangkungan desain, produksi, instalasi sareng komisioning dina proyek AC dina pemurnian sacara ketat saluyu sareng standar anu aya hubunganana sareng sistem kualitas internasional ISO / GMP. Kami parantos netepkeun konstruksi, jaminan kualitas, sato ékspérimén sareng produksi sareng departemén panilitian sanés. Kusabab kitu, urang tiasa nyumponan panyucian, AC, sterilisasi, lampu, listrik sareng kabutuhan hiasan dina sababaraha bidang sapertos aerospace, éléktronika, apoték, perawatan kaséhatan, biotéhnologi, kadaharan kaséhatan sareng kosmétik

  • Auto-clave

    Otomatis-clave

    Sterilisasi mandi cai nganggo cai sirkulasi suhu luhur salaku médiéran sterilisasi, sareng ngalaksanakeun operasi sterilisasi tuang cai kana botol LVP PP. Kalayan alat panyalindungan anti tekanan, éta tiasa diterapkeun sacara lega pikeun operasi sterilisasi suhu luhur-na-handap dina cairan dina botol kaca, botol ampul, botol plastik, kantong plastik sareng sajabana dina industri farmasi. Éta ogé cocog pikeun industri pangan pikeun sterilisasi sagala jinis bungkus, inuman, kaléng sareng sajabana