Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Jalur Assembling Tube Sampling Virus

Bubuka singket:

Jalur Assembling Tube Virus Sampling kami biasana dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus.Éta kalayan tingkat otomatisasi anu luhur, efisiensi produksi anu luhur, sareng gaduh kontrol prosés anu saé sareng kontrol kualitas.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka singket:

Jalur Assembling Tube Virus Sampling kami biasana dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus.Éta kalayan tingkat otomatisasi anu luhur, efisiensi produksi anu luhur, sareng gaduh kontrol prosés anu saé sareng kontrol kualitas.

Video produk

Prosés produksi:

Sacara manual ngamuat tabung uji sareng tutup kana hopper, teras pasang aditif kana botol réagen → beban tabung otomatis → Tube leungit deteksi → Dosing (dua kelompok sistem dosis, unggal grup gaduh 5 nozzles) → tuangeun cap → capping awak → Deteksi tina screw capping di tempat → Dosing volume deteksi → tampikan otomatis (opsional) → otomatis tube kaluar dahar

Parameter Téknis

Jalur Produksi Tabung Sampling Virus

Kapasitas ≥5000-6000 tabung / jam
tipe tube lumaku Numutkeun customer disadiakeun sampel.
Gemblengna dimensi 2000 * 1800 * 1500mm
Sasayogian tanaga tilu fase, 380V, 50Hz
Daya listrik 2,5 kw
suplai hawa 0.6-0.8Mpa, <100L/min
Beurat 900KG
stasiun dosing 2 grup, kalawan 5 huluna dosing, precision pompa suntik keramik
Ngeusian akurasi ≥±97%(dumasar kana 3ml)
Stasiun capping 5 huluna

Méja Konfigurasi Utama

No.

Bagian Utama

Merk Utama

1

Pneumatik Komponén Silinder sareng klep éléktromagnétik ti AIRTAC, sareng silinder Listrik ti AIM, anu mastikeun stabilitas sareng jalan jangka panjang.

2

Parabot Listrik

Komponén listrik ti Schneider (Perancis), Ngadeteksi unsur ti Omron (Jepang), PLC ti Mitsubishi (Jepang), HMI ti Siemens (Jerman), Servo Motor ti Panasonic (Jepang).

3

Paranti Dosing

FMI pompa pangukuran keramik.pompa suntik keramik precision Cina.klep solenoid Jepang

4

Struktur Utama

Lambaran stainless steel kalawan nano-perlakuan, pigura struktur baja, kualitas luhur alloy aluminium, stabil sarta dipercaya, gampang pikeun ngabersihan.Minuhan standar GMP.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami