Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Garis Sampling Ngiringan Virus

Perkenalan Singkat:

Virus Sampling Tube Assembling Line kami utamina dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus. Éta ku tingkat luhur otomatisasi, épisiénsi produksi tinggi, sareng gaduh kontrol prosés anu hadé sareng kontrol kualitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Singkat:

Virus Sampling Tube Assembling Line kami utamina dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus. Éta ku tingkat luhur otomatisasi, épisiénsi produksi tinggi, sareng gaduh kontrol prosés anu hadé sareng kontrol kualitas.

Pidéo Produk

Prosés Produksi:

Sacara manual ngamuat tabung uji sareng tutup kana hopper, teras lebetkeun aditif kana botol réagen → loading tube otomatis → Tube leungit deteksi → Dosis (dua kelompok sistem dosis, masing-masing kelompok ngagaduhan 5 nozel) → Cap dahar → cap awak → Deteksi capping sekrup di tempat → Deteksi volume dosis → Ditolak otomatis (opsional) → Tabung otomatis kaluar tuang

Parameter Téknis

Jalur Produksi Tabung Sampel Virus

Kapasitas ≥5000-6000 tabung / jam
Jenis tabung anu lumaku Numutkeun konsumén disadiakeun sampel.
Diménsi sakabéh 2000 * 1800 * 1500mm
Sasayogian tanaga tilu fase, 380V, 50Hz
Kakuatan listrik 2,5Kw
Pasokan hawa 0.6-0.8Mpa, <100L / mnt
Beurat 900KG
Stasion Dosis 2 kelompok, kalayan 5 sirah dosis, pompa suntikan keramik presisi
Ngeusian akurasi ±97% (dumasar kana 3ml)
Stasion capping 5 sirah

Méja Konfigurasi Utama

Henteu

Bagian Utama

Merek Utami

1

Pneumatik Komponén Silinder sareng klep Éléktromagnétik ti AIRTAC, sareng silinder Éléktrik ti AIM, anu mastikeun stabilitas sareng jangka panjang jalan.

2

Alat Listrik

Komponén listrik ti Schneider (Perancis), unsur Detéksi ti Omron (Jepang), PLC ti Mitsubishi (Jepang), HMI ti Siemens (Jérman), Servo Motor ti Panasonic (Jepang).

3

Dosis Alat

Pompa pangukuran keramik FMI. Pompa injeksi keramik presisi Cina. Klep solenoid Jepang

4

Struktur Utama

Lambaran stainless steel kalayan perawatan nano, pigura struktur baja, alloy aluminium kualitas luhur, stabil sareng dipercaya, gampang dibersihkeun. Papanggih standar GMP.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami