Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Sirop Ngumbah ngeusian Mesin Capping

Perkenalan Singkat:

Mesin Nyeuseuh Sirop ngeusian Mesin Capping kalebet botol sirop hawa / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping. Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol sekrup dina hiji mesin, ngirangan biaya investasi sareng produksi. Sakabeh mesin nganggo struktur anu kompak, daérah pangeusi alit, sareng operator anu kirang. Urang tiasa ngalengkepan kalayan nyerahkeun botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:

Mesin Nyeuseuh Sirop ngeusian Mesin Capping kalebet botol sirop hawa / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping. Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol sekrup dina hiji mesin, ngirangan biaya investasi sareng produksi. Sakabeh mesin nganggo struktur anu kompak, daérah pangeusi alit, sareng operator anu kirang. Urang tiasa ngalengkepan kalayan nyerahkeun botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.

Aplikasi

Pikeun sirop garing atanapi produksi sirop cair, botol 50-500ml.

1

Prosedur Produksi

2

Penanganan Botol Sirop sareng Ngumbah

Numutkeun kana botol plastik atanapi botol kaca, kami ngalengkepan cuci hawa ionik atanapi stasiun cuci Ultrasonik, pikeun mastikeun téknologi anu paling cocog pikeun nyeuseuh botol sirop.

3
4

Sirop ngeusian

Saatos nyeuseuh botol, botol angkat ka stasiun ngeusian. Bubuk garing ngadopsi ngeusian sekrup, sareng cairan pompa peristaltik, presisi keusikan tinggi, sareng kontrol frékuénsi, régulasi produksi régulasi sawenang, ngitung otomatis. Éta ngagaduhan fungsi mandeg otomatis, teu nganggo botol teu dieusian.

Screw capping   

Kalayan penanganan cap
Pilihan drying, stasiun stoppering
Tingkat capping mumpuni tinggi

IVEN Sirop Nyeuseuh ngeusian Mesin Capping Kauntungan

1. Kapasitas khusus tina 3000-12000bottles / jam.
2. Otomatisasi tinggi, prosés operasi anu wajar sareng optimalisasi integrasi.
3. Cocog sareng sirop ukuran anu béda, jinis garing sareng cair.
4. Sistem Operasi cerdas & Humanized. Desain manusiawi pikeun tiap stasiun, kontrol PLC + HMI.
5. Henteu aya botol teu dieusian, teu aya botol teu aya capping.
6. Tinggi ngeusian presisi sareng tingkat mumpuni.

Konfigurasi Mesin

1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3877
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3883
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3880
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3886
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3882
1. Vacuum Blood Collection Tube Production Line3887

Parameter Tech

Spéksi anu berlaku. S 50-500ml
Laju Damel 3000-12000 pcs / jam
Metode ngeusian sareng Akurasi Bubuk garing: keusikan sekrup, ± 2%

Larutan cair: ngeusian pompa peristaltik, ± 2%

Métode Capping Threaded Capping
Kakuatan 380V / 50HZ, 19KW
Ngadalikeun gancang Kadali frékuénsi
Paksaan Angkasa Numutkeun kapasitas anu béda
*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami