Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Mesin Capping Pengeusian Sirop

Bubuka singket:

Mesin Capping Pangeusian Sirop kalebet hawa botol sirop / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping.Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol screw dina hiji mesin, ngirangan investasi sareng biaya produksi.Sakabeh mesin téh mibanda struktur pisan kompak, aréa occupying leutik, sarta operator kirang.Urang tiasa ngalengkepan kalayan panyerahan botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.


Rincian produk

Tag produk

bubuka:

Mesin Capping Pangeusian Sirop kalebet hawa botol sirop / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping.Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol screw dina hiji mesin, ngirangan investasi sareng biaya produksi.Sakabeh mesin téh mibanda struktur pisan kompak, aréa occupying leutik, sarta operator kirang.Urang tiasa ngalengkepan kalayan panyerahan botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.

Aplikasi

Pikeun sirop garing atanapi produksi sirop cair, botol 50-500ml.

1

Prosedur Produksi

2

Penanganan Botol Sirop sareng Nyeuseuh

Numutkeun kana botol plastik atanapi botol kaca, urang ngalengkepan cuci hawa ionik atanapi stasiun cuci ultrasonik, pikeun mastikeun téknologi anu paling cocog pikeun cuci botol sirop.

3
4

Pangeusi sirop

Saatos ngumbah botol, botol angkat ka tempat ngeusian.bubuk garing ngadopsi keusikan screw, sarta pamakéan cair pompa peristaltic, precision keusikan tinggi, sarta kontrol frékuénsi, speed produksi régulasi sawenang, cacah otomatis.Éta ngagaduhan fungsi eureun otomatis, teu aya botol anu teu aya keusikan.

Tutupan screw

Kalayan penanganan cap
drying pilihan, stasiun stoppering
Laju capping mumpuni luhur

IVEN Syrup Washing Filling Capping Machine Kaunggulan

Kapasitas 1.Customized tina 3000-12000botol / jam.
automation 2.High, prosés operasi lumrah tur optimasi integrasi.
3.Suitable pikeun ukuran béda sirop, tipe garing sarta cair.
4.Intelligent & Humanized System Operasi.Desain humanized pikeun tiap stasiun, PLC + kontrol HMI.
5.No botol euweuh keusikan, euweuh botol euweuh capping.
6.High ngeusian precision jeung laju mumpuni.

Konfigurasi Mesin

1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3877
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3883
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3880
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3886
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3882
1. Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi3887

Parameter Tech

Spésifikasi lumaku.S 50-500ml
Gawé Speed 3000-12000pcs / jam
Métode Ngeusian sareng Akurasi Bubuk garing: keusikan screw, ± 2%

Solusi cair: ngeusian pompa peristaltik, ± 2%

Métode Capping Threaded Capping
Kakuatan 380V / 50HZ, 19KW
Ngadalikeun laju Kontrol frékuénsi
Pendudukan angkasa Numutkeun kapasitas béda
*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna.***

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami