Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Tentang Kami

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd.

Saha Kami?

Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd. didirikeun taun 2005, ngagaduhan opat pabrik profesional pikeun mesin farmasi, mesin tabung kumpulan getih, alat-alat pangobatan cai sareng pengemasan otomatis & sistem logistik calakan.

Kami nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi di dunya sareng pabrik médis saluyu sareng EU GMP / US FDA GMP, WHO GMP, PIC / S GMP prinsip sareng sajabana. Perusahaan kami damel raket sareng lembaga panilitian ilmiah anu terkenal sareng lembaga farmasi industri ngarancang lembaga pikeun nyayogikeun desain proyék anu wajar, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi / médis anu béda-béda ti sababaraha nagara.
Larutan rékayasa terintegrasi IVEN pikeun pabrik farmasi sareng médis kalebet kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem monitoring, sistem pangobatan cai farmasi, solusi nyiapkeun sareng ngirim sistem, ngeusian sareng sistem pengepakan, sistem logistik calakan, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat sareng sajabina . Difokuskeun kana kabutuhan masing-masing konsumén, IVEN ngarobih solusi rékayasa sacara taliti pikeun pangguna dina:

Kami ngekspor ratusan peralatan ka langkung ti 40 nagara, ogé nyayogikeun langkung ti sapuluh proyék turnkey farmasi sareng sababaraha proyék turnkey médis. Kalayan usaha anu hébat sepanjang waktos, kami kéngingkeun koméntar tinggi konsumén kami sareng ngadegkeun reputasi anu saé di pasar Internasional laun.
Dumasar kana kabutuhan pangguna ti sakumna dunya, IVEN teras-terasan ngalakukeun seueur panilitian jero sareng panilitian pangwangunan industri farmasi sareng médis, merhatoskeun pisan produksi kaamanan ubar-ubaran sareng produk médis, ngudag paningkatan mesin sareng proyek urang anu teu aya tungtungna. kualitas. Kami bakal tulus kerjasama sareng perusahaan farmasi sareng médis ti sakumna dunya, tumuh sareng ngusahakeun kasehatan manusa. 

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Desain prosés produksi
* Desain konsép sareng desain konstruksi lengkep
* Pilihan modél peralatan sareng kustomisasi
* Instalasi sareng komisioning

* Validasi pakakas sareng prosésna
* Téknologi produksi mindahkeun
* Dokuméntasi anu sesah sareng lemes
* Latihan pikeun pagawé terampil sareng sajabina.

til

Kasus Téknik

5e96c9160da70
16947012622351-shutterstock-769998571
DSC_0321
DSC_0346
IMG_20161127_104242
包装间Package room
厂房外景 Factory exterior
5e96c8c29867b
5e96c50a2dec0

Naha anjeun gaduh gangguan sapertos kieu?
 • Sorotan tina usulan desain henteu menonjol, tata ruang na teu masuk akal.
• Desain anu langkung jero henteu distandarkeun, palaksanaanna sesah.
• Kamajuan program desain teu kaendahan, jadwal pangwangunanna teu aya tungtungna.
• Kualitas alatna henteu tiasa dipikaterang dugi ka gagal jalan.
• Hésé pikeun estimasi biaya dugi ka kaleungitan artos.
• Nyéépkeun seueur waktos pikeun nganjang ka pemasok, ngomunikasikeun proposal desain sareng manajemén konstruksi, ngabandingkeun hiji-hiji deui sareng deui.

Iven nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis di dunya kalebet kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem monitoring, sistem pangobatan cai farmasi, solusi nyiapkeun sareng sistem penyampaian, ngeusian sareng sistem pengepakan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas sareng laboratorium pusat sareng jsb Numutkeun ka pangaturan industri farmasi pikeun nagara anu béda sareng paménta individu konsumén, IVEN sacara saksama ngarobih solusi rékayasa pikeun proyék turnkey sareng ngabantosan konsumén urang kéngingkeun reputasi sareng status anu luhur dina file industri farmasi di bumi.

微信图片_20200924130723
til

Pabrik kami

Mesin Farmasi

Kamampuh R&D kami pikeun mesin Farmasi pikeun produk séri solusi IV aya dina tingkat anu pancen ngarah dina tingkat domestik sareng tingkat lanjut sacara internasional. Éta parantos nerapkeun langkung ti 60 patén téknis, éta tiasa nyayogikeun dokumén persetujuan set pikeun persetujuan produk palanggan sareng sertipikat GMP. Perusahaan kami parantos ngical ratusan garis lemes solusi leyuran kantong IV dugi ka akhir taun 2014, éta mangrupikeun 50% pangsa pasar; botol kaca IV solusi produksi garis nyumbang langkung tina 70% pangsa pasar di Cina. Botol palastik solusi lini produksi IV ogé parantos dijual ka Rusia, Asia Tengah sareng Asia Tenggara sareng sajabina. Ieu ngagaduhan pujian anu bulat ti sadaya palanggan. Perusahaan kami parantos ngawangun hubungan kerjasama bisnis anu saé sareng langkung ti 300 produsen solusi IV di Cina, sareng ngagaduhan reputasi anu hadé di Rusia, Uzbékistan, Pakistan, Negeria sareng 30 nagara sanés. Kami parantos janten merk Cina anu pikaresep nalika pabrik solusi IV sadunya mésér. Pabrik mesin farmasi kami mangrupikeun salah sahiji anggota konci tina Asosiasi Peralatan Farmasi Cina, Komite Téknis Nasional ngeunaan Pamasukan Parabot Farmasi, sareng produsén utama Mesin Produksi Farmasi di Cina. Kami mastikeun ngadalikeun kualitas mesin, dumasar kana ISO9001: 2008, nuturkeun cGMP, Éropa GMP, US FDA GMP sareng WHO GMP standar jsb.

Kami parantos ngembangkeun sési peralatan pikeun nyumponan sarat anu disayogikeun, sapertos Non-PVC Soft Bag / PP botol / Glass glass IV larutan produksi solusi, ampul otomatis / vial washing- keusikan-sealing lini produksi, lisan cair ngumbah-ngeringkeun – ngeusian- sealing lini produksi, leyuran dialisis ngeusian-ngégél lini produksi, garis produksi produksi jarum suntik dieusian jsb.

Parabot Pangobatan Cai
Éta perusahaan berteknologi tinggi ngahususkeun kana R&D sareng pabrik unit RO pikeun Cai Dimurnikeun, sistem distiler cai multi-épéksi pikeun Cai Kanggo Suntik, generator uap anu dimurnikeun, sistem persiapan solusi, sagala jinis tank cai sareng panyimpenan leyuran, sareng sistem distribusi .

Kami nyayogikeun desain alat-alat kualitas luhur sareng pabrik saluyu sareng GMP, USP, FDA GMP, EU GMP jsb.

Pembungkus Otomatis sareng Sistem Gudang & Pabrik Fasilitas
Salaku pabrik pamimpin pikeun sistem gudang integrasi cerdas logistik sareng otomatis, urang fokus kana pakakas otomatis sareng fasilitas sistem gudang R&D, ngarancang, manufaktur, rékayasa sareng latihan.

Nyayogikeun palanggan sadaya sistem integrasi tina Auto Packing to Warehouse WMS & WCS rékayasa kalayan kualitas luhur sareng jasa anu saé, sapertos mesin kemasan karton robotic, mesin pembuka karton otomatis otomatis, sistem logistik otomatis sareng sistem gudang tilu diménsi otomatis jsb.

Kalayan solusi anu paling épéktip biaya, proyék sareng produk kami seueur dianggo dina farmasi, kadaharan, industri éléktronik sareng industri logistik jsb.

Tutuwuhan Mesin Tube Darah Kumpulan Vakum
Kami difokuskeun kualitas luhur, épisién, praktis sareng alat produksi tabung kumpulan getih sareng sistem otomatis anu relevan. Kami nganggo téknologi produksi tabung kumpulan getih vakum paling canggih dina 20 taun ka pengker, sareng kami parantos ngembangkeun sababaraha generasi Garis Produksi Tabung Kumpulan Darah Vakum, anu ngamajukeun industri pengumpulan darah vakum ka tingkat anu luhur di panjuru dunya.

Kami ngalakukeun upaya anu saé pikeun kualitas produk sareng inovasi téknis, kami parantos ngahontal langkung ti 20 patén-patén pikeun alat produksi tabung kumpulan getih. Kami ningkatkeun tingkat téknis peralatan sacara teras-terasan sareng janten pamimpin sareng pencipta produk peralatan produksi tabung kumpulan getih China.

til

Proyék Oversea

Dugi ka ayeuna, urang parantos nyayogikeun ratusan sét peralatan farmasi sareng alat médis ka langkung ti 40 nagara. Samentawis éta, kami ngabantosan palanggan pikeun ngawangun pabrik farmasi sareng médis kalayan proyék-proyék turnkey di Rusia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Iraq, Nigeria, Uganda sareng sajabana. Sadaya proyék ieu ngagaduhan palanggan sareng koméntar anu tinggi.

Asia Tengah
Di lima nagara Asia Tengah, seuseueurna produk farmasi diimpor ti nagara deungeun, teu kakantun ka infus suntikan. Saatos sababaraha taun kerja keras, kami parantos ngabantosan aranjeunna pikeun kaluar tina kasulitan masing-masing. Di Kazakhstan, kami ngawangun pabrik farmasi integrasi ageung anu kalebet dua Garis Produksi Solusi IV-Solusi lemes sareng opat Garis Produksi Injeksi Ampoules.

Di Uzbékistan, urang ngawangun Pabrik Farmasi PP Botol IV-Solusi, anu tiasa ngahasilkeun 18 juta botol unggal taun. Pabrik henteu ngan ukur nyandak aranjeunna kauntungan ékonomi anu lumayan tapi ogé masihan masarakat lokal mangpaat nyata pikeun pangobatan farmasi.

Rusia
Di Rusia, sanaos industri farmasi mimiti langkung tiheula, duanana alat boh téknologi masih baheula. Saatos sababaraha kunjungan pikeun alat-alat Éropa sareng ngabandingkeun panyadia Cina anu béda, Produsén Farmasi Larutan Injeksi pangageungna milih kami pikeun ngalakukeun botol PP IV-Project Solution dina tungtungna, anu tiasa ngahasilkeun 72 juta botol PP per taun.

Afrika
Afrika kalayan jumlah penduduk ageung, dimana basis industri farmasi tetep lemah, kedah langkung prihatin. Ayeuna, urang ngawangun Pabrik Farmasi Lemes IV-Solusi di Nigeria, anu tiasa ngahasilkeun 20 juta kantong lemes per taun. Kami bakal neraskeun ngawangun deui pabrik farmasi kelas luhur di Afrika, sareng kami ngarepkeun supaya masarakat lokal di Afrika tiasa kéngingkeun kauntungan nyata ku ngagunakeun produk farmasi anu aman pikeun pabrik bumi.

Timur Tengah
Pikeun Wétan Tengah, industri farmasi pas dina tahap awal, tapi aranjeunna parantos ngarujuk ka Amérika Serikat Amérika Serikat kalayan ide anu paling maju sareng standar pangluhurna pikeun ngawas kualitas obat-obatan sareng pabrik farmasi. Salah sahiji konsumén urang ti Saudi Arabia ngaluarkeun paréntah ka kami pikeun ngalaksanakeun Proyék Turnkey Soft Bag IV-Solution pikeun aranjeunna, anu tiasa ngahasilkeun langkung ti 22 juta kantong lemes taunan.

Di nagara-nagara Asia anu sanés, industri farmasi ngagaduhan pondasi, tapi tetep henteu gampang pikeun aranjeunna ngawangun pabrik IV-Solution anu saé. Salah sahiji konsumén urang Indonésia ogé, saatos milih-milih, milih kami, anu ngolah kakuatan komprehensif anu kuat, pikeun ngawangun Pabrik Farmasi IV-Solution kelas tinggi di nagarana. Kami parantos bérés proyék turnkey fase 1 sareng 8000 botol / jam anu lancar. Sareng fase 2 na sareng 12000 botol / jam, urang bakal ngamimitian pamasangan di akhir 2018.

iven-world
til

TIM KAMI

• Salaku tim propésional gaduh langkung ti 10 taun pangalaman sareng akumulasi sumberdaya di industri Farmasi, seuseueurna pangadaan produk mangrupikeun kualitas anu saé, harga Kompetitif, biaya tinggi efektif sareng nguntungkeun.

• Kalayan sistem kontrol propésional sareng jaminan kualitas, desain sareng konstruksi kami matuh ka standar sistem kualitas FAD, GMP, ISO9001 sareng 14000, alat-alatna awét pisan sareng umumna tiasa nganggo langkung ti 15 taun. (Produk stainless steel sayogi langkung ti 20 taun )

• Tim desain kami dipimpin ku seueur ahli senior dina industri Farmasi kalayan kamampuan téknis anu luar biasa, terampil dina jero, detil nguatkeun, Pinuh ngajamin palaksanaan épéktip proyek.

• Kalayan itungan ati-ati, perencanaan rasional sareng akuntansi biaya sistematisasi khusus, manajemén skala sareng ngaoptimalkeun biaya konstruksi tenaga kerja, sahingga mastikeun perusahaan gaduh kauntungan anu saé.

• Kalayan tim layanan propésional ngadukung online sareng offline dina multi-basa, sapertos: dina basa Inggris, Rusia, Spanyol, Perancis, jst, sahingga mastikeun kualitas luhur sareng jasa éfisién.

• Langkung ti 10 taun pangalaman dina proyék turnkey di bidang Farmasi kalayan katerampilan téknis anu kuat pikeun instalasi sareng konstruksi, proyék-proyék éta matuh ka FDA, GMP sareng Uni Éropa sareng verifikasi sanés.

til

Sawatara klinis kami

KAGIATAN LUAR BIASA JEUNG PASTI KAMI DITAMBUNG KA KLIEN KAMI!

1
3
4
8
合影1
5
1
2
3
til

Sértipikat Perusahaan

ce
FDA证书 OK-1
FDA证书 OK-2

CE

FDA

FDA

ISO 英文版证书加水印
IVEN EAC_web

ISO 9001

EAC 

til

Presentasi Kasus Proyék

Kami ngekspor ratusan peralatan ka langkung ti 40 nagara, ogé nyayogikeun langkung ti sapuluh proyék turnkey farmasi sareng sababaraha proyék turnkey médis. Kalayan usaha anu hébat sepanjang waktos, kami kéngingkeun koméntar tinggi konsumén kami sareng ngadegkeun reputasi anu saé di pasar Internasional laun.

微信图片_20190826194616
IMG_20161127_104242
DSC_0321
til

Komitmen Jasa

Abdi Pra-penjualan Dukungan Téknis

1. Candak bagian dina padamelan padamelan proyek sareng masihan naséhat rujukan dina jangkauan nalika anu mésér ngamimitian ngalaksanakeun rencana proyék sareng pamilih jinis peralatan.
2. Kirimkeun insinyur téknis anu patali sareng tanaga penjualan pikeun ngalaksanakeun komunikasi anu jero sareng barang téknis anu mésér sareng masihan solusi pamilihan tipe alat awal.
3. Masihan diagram alur prosés, data téknis sareng tata ruang fasilitas alat-alat anu aya hubunganana sareng anu mésér pikeun desain na wangunan pabrik.
4. Nyayogikeun conto rékayasa perusahaan pikeun rujukan anu mésér salami pilihan sareng desain jinisna. Sakaligus nyayogikeun barang-barang anu aya hubunganana pikeun conto rékayasa pikeun tukeur téknis.
5. Mariksa bidang produksi sareng aliran prosés perusahaan. Nyayogikeun dokumén anu aya hubunganana sareng sistem manajemen logistik sareng sistem kontrol kualitas.

II Manajemén Proyék dina Dijual

1. Ngeunaan proyék anu ditandatanganan kontrakna, perusahaan ngalaksanakeun manajemén proyék anu ngaliput prosés sacara umum ti mimiti kontrak dugi ka pamariksaan akhir sareng panarimaan proyek. Léngkah dasarna nyaéta kieu: panandatanganan kontrak, penentuan grafik rencana lantai, produksi sareng pamrosésan, majelis minor sareng debugging, debugging assembling akhir, inspeksi pangiriman, pengiriman peralatan, debugging terminal, cek sareng panarimaan.
2. Perusahaan bakal nunjuk insinyur anu gaduh seueur pangalaman dina manajemen proyek salaku jalma anu tanggung jawab, anu bakal tanggung jawab pinuh pikeun manajemén proyek sareng penghubung. Anu mésér kedah mastikeun bahan bungkus sareng ngantepkeun sampel. Anu mésér ogé kedah nyayogikeun matérial pikeun ngajalankeun pilot nalika dirakit sareng debugging pikeun anu gratis.
3. Pamariksaan awal sareng panarimaan alat-alat tiasa dilaksanakeun di pabrik pemasok atanapi pabrik anu ngagaleuh. Upami pamariksaan sareng panarimaan dilakukeun di pabrik pemasok, anu mésér kedah ngirim jalma ka pabrik pemasok pikeun dipariksa sareng ditampi dina waktos 7 dinten damel saatos nampi béwara ngeunaan produksi alat-alat anu réngsé ti pemasok. Upami pamariksaan sareng panarimaan dilakukeun di pabrik pembeli, alat-alatna kedah dibongkar sareng dipariksa ku ayana barang-barang boh ti supplier sareng anu mésér dina waktos 2 dinten damel saatos peralatan sumping. Laporan cek sareng ditampa ogé kedah réngsé.
4. Skéma pamasangan alat ditangtoskeun ngalangkungan kasapukan ti dua pihak. Staf debugging na bakal ngabimbing pamasangan numutkeun kontrak sareng ngalaksanakeun latihan lapangan pikeun staf operasi sareng pemeliharaan pangguna.
5. Dina kaayaan pasokan cai, listrik, gas sareng bahan debugging disayogikeun, anu mésér tiasa ngabéjaan dina bentuk tinulis anu nyayogikeun pikeun ngirim tanaga pikeun debugging alat. Biaya pikeun cai, listrik, gas sareng bahan debugging kedah dibayar ku anu ngagaleuh.
6. debugging dilaksanakeun dina dua tahap. Alat-alatna dipasang sareng garis-garisna ditetepkeun dina fase kahiji. Dina fase kadua, debugging sareng pilot run dilaksanakeun ku kaayaan AC pikeun pangguna parantos dimurnikeun sareng cai, listrik, gas sareng bahan debugging sayogi.
7. Ngeunaan pamariksaan akhir sareng panarimaan, tés akhir dilaksanakeun numutkeun kontrak sareng buku instruksi alat-alat dina ayana duanana staf supplier sareng pembeli anu jaga. Laporan pamariksaan sareng panarimaan akhir dieusian nalika tés akhir réngsé.

III Dokumén Téknis Disayogikeun

I) Data kualifikasi instalasi (IQ)
1. kualitas sertipikat, buku paréntah, bungkus daptar
2. Daptar pangiriman, daptar bagian ngagem, béja pikeun debugging
3. diagram instalasi (kalebet gambar garis alat, gambar lokasi pipa sambungan, gambar lokasi titik, diagram skéma listrik, diagram drive mékanis, buku paréntah pikeun masang sareng angkat)
4. manual operasi pikeun bagian utama anu dibeli

II) Data kualifikasi kinerja (PQ)
1. Laporan pamariksaan pabrik ngeunaan parameter kinerja
2. Sértipikat ditampa pikeun instrumen
3. Sertipikat bahan kritis mesin utama
4. Standar standar standar panarimaan produk pikeun produk

III) Data kualifikasi operasi (OQ)
1. Métode uji coba pikeun parangkat téknis parameter sareng indéks kinerja
2. Prosedur operasi standar, prosedur bilas standar
3. Prosedur pangropéa sareng perbaikan
4. Standar pikeun alat-alatna teu lengkep
5. catetan kualifikasi instalasi
6. Catetan kualifikasi kinerja
7. Pilot ngajalankeun rékor kualifikasi

IV) Verifikasi kinerja alat
1. Verifikasi fungsi dasar (parios kana jumlah anu dimuat sareng kajelasan)
2. Pariksa kasaluyuan struktur sareng pabrikan
3. Tés fungsional pikeun kontrol mandiri otomatis
4. Nyayogikeun solusi anu ngamungkinkeun susunan lengkep pakakas pikeun minuhan verifikasi GMP

IV Saatos-jualan Service
1. Ngadegkeun file peralatan palanggan, jaga ranté suplai anu teu kaganggu ku suku cadang, sareng nyayogikeun naséhat pikeun ngamutahirkeun téknis sareng ngagantian pelanggan.
2. Ngadegkeun sistem tindak lanjut. Didatangan pelanggan sacara berkala nalika pamasangan peralatan sareng debugging parantos réngsé pikeun tuang deui panggunaan inpormasi dina waktosna pikeun mastikeun sora, operasi anu stabil sareng dipercaya tina alat-alatna sareng ngaleungitkeun hariwang konsumén.
3. Ngadamel réspon dina 2 jam saatos nampi bewara kagagalan paranti meuli atanapi syarat jasa. Susun staf perawatan pikeun ngahontal situs dina 24 jam, sareng 48 jam pangpangna.
4. Periode jaminan kualitas: 1 taun saatos panarimaan alat. "Tilu jaminan" dilaksanakeun salami masa jaminan kualitas diantarana: jaminan perbaikan (pikeun mesin lengkep), jaminan ngagantian (pikeun ngagem bagian kecuali karusakan buatan manusa), sareng jaminan pengembalian dana (pikeun bagian opsional).
5. Ngadegkeun sistem keluhan jasa. Mangrupikeun tujuan utama urang pikeun ngalayanan palanggan anu langkung saé sareng nampi pengawasan konsumén kami. Urang kedah ngencurkeun pancén kana fenomena yén tanaga kami milarian pamayaran nalika instalasi alat, debugging sareng jasa téknis.

Program Pelatihan V pikeun Operasi sareng Pangropéa
1. Prinsip umum latihan nyaéta "jumlah tinggi, kualitas luhur, gancang sareng ngirangan biaya". Program latihan kedah ngalayanan produksi.
2. Kursus: Kursus téoritis sareng kursus praktis. Kursus teoritis utamina ngeunaan prinsip damel pakakas, struktur, karakteristik kinerja, kisaran aplikasi, pancegahan operasi, sareng sajabana. Metode pengajaran magang anu diadopsi pikeun kursus praktis ngamungkinkeun para trainee pikeun gancang ngawasa operasi, perawatan harian, debugging sareng pemecahan masalah alat-alat sareng ngagantian sareng ngarobih bagian-bagian anu parantos ditangtoskeun.
3. Guru: Desain utama produk sareng teknisi anu berpengalaman
4. Pelatih: tanaga Operasi, tanaga perawatan sareng personil manajemén anu aya hubunganana sareng anu mésér.
5. Modeu latihan: Program latihan dilaksanakeun di situs pabrikan parangkat perusahaan pikeun kahiji kalina, sareng program latihan dilaksanakeun di tempat produksi pangguna pikeun kadua kalina.
6. waktos latihan: Gumantung kana situasi praktis pakakas sareng trainee
7. Biaya latihan: Nyayogikeun data latihan gratis sareng nampung para trainee gratis sareng ngecas biaya pelatihan.