Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Tentang Kami

Shanghai IVEN Pharmatech Téknik Co., Ltd.

IVEN Pharmatech Engineering mangrupikeun perusahaan rékayasa profésional internasional anu nyayogikeun solusi industri kasehatan.Kami nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sareng pabrik médis saluyu sareng EU GMP / US FDA cGMP, WHO GMP, PIC / S GMP prinsip jsb. solusi -dijieun pikeun konsumén urang sakuliah dunya, nu ngawengku desain proyék canggih, parabot kualitas luhur, manajemén prosés efisien, sarta sakabeh-hirup layanan pinuh.

Saha Urang?

IVEN diadegkeun taun 2005 sareng ngabajak pisan dina widang industri farmasi sareng médis, kami ngadegkeun opat pabrik anu ngahasilkeun mesin ngeusian farmasi sareng mesin bungkusan, sistem perawatan cai farmasi, pangiriman calakan sareng sistem logistik.kami nyayogikeun rébuan alat produksi farmasi sareng médis sareng proyék turnkey, ngalayanan ratusan palanggan ti langkung ti 50 nagara, ngabantosan para nasabah ningkatkeun kamampuan manufaktur farmasi sareng médis, kéngingkeun pangsa pasar sareng nami anu saé dina pasarna.

Naon Urang?

Dumasar tungtutan individu konsumén 'ti nagara béda, urang ngaropéa solusi rékayasa terpadu pikeun pharma injectable kimiawi, pharma ubar padet, pharma biologis, pabrik consumable médis, sarta pabrik komprehensif.Solusi rékayasa terpadu kami nyertakeun kamar bersih, utilitas bersih, sistem perawatan cai farmasi, sistem prosés produksi, automation farmasi, sistem packing, sistem logistik calakan, sistem kontrol kualitas, laboratorium sentral sareng saterasna.Numutkeun sarat pribadi konsumén, IVEN tiasa nyayogikeun jasa profésional sapertos di handap ieu:

* Konsultasi kelayakan proyék
* Desain rékayasa proyék
* Pilihan modél alat sareng kustomisasi
* Pamasangan sareng komisi
* Validasi alat sareng prosés
* Konsultasi Kontrol Kualitas

* Transfer téknologi produksi
* Dokuméntasi teuas tur lemes
* Pelatihan pikeun staf
* Saatos-jualan jasa saumur hirup
* Perwalian produksi
* Ngaronjatkeun jasa sareng sajabana.

Naha Urang?

Jieun nilai pikeun konsuménÉta pentingna ayana Iven, éta ogé pituduh tindakan pikeun sadaya anggota Iven urang.Pausahaan urang geus ngalayanan konsumén internasional pikeun leuwih ti 16 taun, urang tiasa ngartos sarat individu konsumén internasional urang kacida alusna, sarta salawasna nyadiakeun parabot kualitas luhur sarta proyék pikeun konsumén kalawan harga nu lumrah.

Ahli teknis kami gaduh pangalaman puluhan taun dina industri farmasi sareng médis, akrab sareng sabagéan ageung sarat GMP internasional, sapertos EU GMP / US FDA cGMP, WHO GMP, PIC / S GMP prinsip jsb.

Tim rékayasa kami kerja keras sareng efisien tinggi, gaduh pangalaman anu beunghar pikeun jinis proyek farmasi anu béda, kami ngawangun proyék kualitas luhur henteu ngan ukur merhatikeun tungtutan pelanggan ayeuna, tapi ogé merhatikeun kahareup customer urang ngajalankeun poean ngahemat biaya sareng pangropéa genah, bahkan ékspansi hareup.

Tim penjualan kami dididik ogé anu gaduh visi internasional sareng pangaweruh profésional farmasi anu aya hubunganana, nyayogikeun palayanan anu ramah sareng efisien ka para nasabah tina tahap pra-penjualan ka tahap saatos penjualan kalayan rasa tanggung jawab sareng misi anu kuat.

nepi ka

Kasus rékayasa

5e96c9160da70
16947012622351-shutterstock-769998571
DSC_0321
DSC_0346
IMG_20161127_104242
包装间 Ruang paket
厂房外景 Luar pabrik
5e96c8c29867b
5e96c50a2dec0

Naha anjeun ngagaduhan masalah di handap ieu?
• The highlights tina proposal desain teu nonjol, perenah teu munasabah.
• Desain deepen teu standar, palaksanaan hese.
• Kamajuan program desain kaluar kontrol, jadwal konstruksi téh sajajalan.
• Kualitas alat-alat henteu tiasa dipikanyaho dugi ka gagal dianggo.
• Hese estimasi biaya nepi ka leungit duit.
• Wast loba waktu dina nganjang suppliers, komunikasi proposal desain jeung manajemén konstruksi, ngabandingkeun hiji sanggeus sejen deui jeung deui.

Iven nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis di sakuliah dunya kalebet kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem ngawaskeun, sistem perawatan cai farmasi, nyiapkeun solusi sareng sistem pangiriman, ngeusian sareng sistem bungkusan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas sareng laboratorium sentral sareng jsb Numutkeun sarat pangaturan industri farmasi ngeunaan nagara béda jeung paménta individu customer urang, IVEN taliti customizes solusi rékayasa proyék turnkey tur mantuan konsumén urang meunang reputasi tinggi na status dina Filed industri farmasi di imah.

微信图片_20200924130723
nepi ka

Pabrik urang

Mesin Farmasi:

Kamampuhan R&D kami tina mesin Farmasi pikeun produk séri solusi IV aya dina tingkat anu leres pisan di tingkat domestik sareng maju sacara internasional.Éta parantos ngalamar langkung ti 60 patén-patén téknis, éta tiasa nyayogikeun dokumén persetujuan set sadayana pikeun persetujuan produk konsumén sareng sertipikat GMP.parusahaan urang geus dijual ratusan kantong lemes IV garis produksi solusi nepi ka ahir 2014, éta akun pikeun 50% pangsa pasar;botol kaca IV garis produksi solusi akun pikeun leuwih 70% pangsa pasar di Cina.Botol palastik IV garis produksi solusi ogé geus dijual ka Rusia, Asia Tengah jeung Asia Tenggara jsb Ieu gains pujian unanimous ti sakabéh konsumén.Perusahaan kami parantos ngawangun hubungan kerjasama bisnis anu saé sareng langkung ti 300 pabrik solusi IV di China, sareng ngagaduhan reputasi anu saé di Rusia, Uzbékistan, Pakistan, Negeria sareng 30 nagara sanés.Kami geus jadi pikaresep brand Cina nalika pabrik solusi IV sakuliah dunya keur purchasing.Our pabrik mesin farmasi mangrupa salah sahiji anggota konci Association Equipment Farmasi Cina, Komite Téknis Nasional on Pharmaceutical Equipment Standardisasi, sarta produsén ngarah tina Mesin Produksi Pharmaceutical di Cina.Urang mastikeun ngadalikeun kualitas mesin, dumasar kana ISO9001: 2008, turutan cGMP, Éropa GMP, AS FDA GMP jeung standar WHO GMP jsb.

Kami parantos ngembangkeun séri alat pikeun nyumponan sarat anu disaluyukeun, sapertos Non-PVC Soft Bag / PP botol / Botol kaca IV jalur produksi solusi, ampoule otomatis / vial washing- ngeusian-sealing garis produksi, cairan lisan cuci-drying-filling- garis produksi sealing, solusi dialisis ngeusian-sealing garis produksi, prefilled jarum suntik ngeusian-sealing garis produksi jsb.

Parabot Pangolahan Cai:
Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina R&D sareng manufaktur unit RO pikeun Cai Dimurnikeun, sistem panyulingan cai multi-épék pikeun Cai Pikeun Injeksi, generator uap dimurnikeun, sistem persiapan solusi, sagala jinis cai sareng tangki panyimpen solusi, sareng sistem distribusi. .

Kami nyayogikeun desain alat anu kualitas luhur sareng pabrik saluyu sareng GMP, USP, FDA GMP, EU GMP jsb.

Bungkusan Otomatis sareng Sistem Gudang & Pabrik Fasilitas:
Salaku pamimpin pabrik pikeun logistik sareng sistem gudang integrasi calakan otomatis, urang museurkeun kana packing otomatis sareng fasilitas sistem gudang R&D, ngarancang, manufaktur, rékayasa sareng pelatihan.

Nyadiakeun konsumén sakabeh sistem integrasi ti Auto Packing ka Gudang WMS & WCS rékayasa kalayan kualitas luhur sarta layanan alus teuing, kayaning robotic mesin karton packing, pinuh otomatis mesin karton unfolding, sistem logistik otomatis tur otomatis tilu diménsi sistem gudang jsb.

Kalayan solusi anu paling murah, proyék sareng produk urang seueur dianggo dina farmasi, kadaharan, industri éléktronik sareng industri logistik jsb.

Vakum Darah Koléksi Tube Mesin Plant:
Urang fokus kana kualitas luhur, efisien, praktis tur ajeg alat produksi tabung kempelan getih sarta sistem otomatis relevan.Kami ngadopsi téknologi produksi tabung kempelan getih vakum anu paling canggih dina 20 taun katukang, sareng kami parantos ngembangkeun sababaraha generasi Garis Produksi Tabung Koléksi Darah Vakum, anu ngamajukeun industri pembuatan koleksi getih vakum ka tingkat anu luhur di sakumna dunya.

Urang nyieun usaha hébat dina kualitas produk sarta inovasi teknis, kami geus kahontal leuwih ti 20 patén-patén pikeun equipments produksi tube kempelan getih.Kami ningkatkeun tingkat téknis alat-alat sacara terus-terusan sareng janten pamimpin sareng panyipta industri alat manufaktur tabung koleksi getih Cina.

nepi ka

Proyék peuntas laut

Nepi ka ayeuna, kami parantos nyayogikeun ratusan set alat farmasi sareng alat médis ka langkung ti 40 nagara.Samentara éta, urang mantuan konsumén urang ngawangun pabrik farmasi sarta médis kalayan proyék turnkey di Rusia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda jsb Sadaya proyék ieu meunang konsumén urang jeung pamaréntah maranéhanana komentar tinggi.

Asia Tengah
Di lima nagara Asia Tengah, seuseueurna produk farmasi diimpor ti luar nagri, sanés kanggo infus suntikan.Saatos sababaraha taun kerja keras, kami parantos ngabantosan aranjeunna kaluar tina masalah anu sanés.Di Kazakhstan, kami ngawangun pabrik farmasi integrasi ageung anu kalebet dua Jalur Produksi Soft Bag IV-Solusi sareng opat Jalur Produksi Injeksi Ampoules.

Di Uzbékistan, kami ngawangun Pabrik Farmasi Botol IV-Solusi PP, anu tiasa ngahasilkeun 18 juta botol taunan.Pabrik henteu ngan ukur masihan kauntungan ékonomi anu ageung tapi ogé masihan masarakat lokal kauntungan anu nyata dina pengobatan farmasi.

Rusia
Di Rusia, sanaos industri farmasi dimimitian sateuacana, alat sareng téknologi masih kuno.Saatos sababaraha kunjungan pikeun equipments Éropa sarta ngabandingkeun suppliers Cina béda, nu panggedena suntik Solusi Pharmaceutical Produsén milih urang pikeun ngalakukeun botol PP IV-Solusi Project dina tungtungna, nu bisa ngahasilkeun 72 juta botol PP per taun.

Afrika
Afrika kalayan populasi ageung, dimana dasar industri farmasi tetep lemah, peryogi langkung prihatin.Ayeuna, urang nuju ngawangun Soft Bag IV-Solusi Pabrik Farmasi di Nigeria, anu tiasa ngahasilkeun 20 juta kantong lemes per taun.Urang bakal neruskeun ngawangun deui pabrik farmasi kelas luhur di Afrika, sarta kami miharep yén urang lokal di Afrika bisa meunang kauntungan nyata ku ngagunakeun produk farmasi aman tina pabrik imah.

Timur Tengah
Pikeun Wétan Tengah, industri farmasi nembé dina tahap awal, tapi aranjeunna ngarujuk ka USA FDA kalayan ideu paling maju sareng standar pangluhurna pikeun ngawaskeun kualitas obat sareng pabrik farmasi.Salah sahiji palanggan urang ti Arab Saudi ngaluarkeun pesenan ka kami pikeun ngalakukeun sakabeh Soft Bag IV-Solusi Turnkey Project pikeun aranjeunna, anu tiasa ngahasilkeun langkung ti 22 juta kantong lemes taunan.

Di nagara-nagara Asia anu sanés, industri farmasi ngagaduhan pondasi, tapi tetep henteu gampang pikeun aranjeunna ngawangun pabrik IV-Solusi anu berkualitas tinggi.Salah sahiji konsumén urang Indonésia ogé, sanggeus babak seleksi, milih kami, anu ngolah kakuatan komprehensif pangkuatna, pikeun ngawangun hiji-kelas luhur IV-Solution Pharmaceutical Factory di nagara maranéhanana.Kami parantos réngsé proyék turnkey fase 1 kalayan 8000 botol / jam anu lancar.Sareng fase 2 na sareng 12000 botol / jam, kami bakal ngamimitian pamasangan dina ahir 2018.

iven-dunya
nepi ka

TIM KAMI

• Salaku tim profésional boga leuwih ti 10 taun pangalaman jeung akumulasi sumberdaya di industri Pharmaceutical, Lolobana ngayakeun produk kualitas alus, harga kalapa, ongkos tinggi éféktif jeung nguntungkeun.

• Kalawan sistem kontrol profésional sarta jaminan kualitas, desain urang jeung konstruksi complied mun FAD, GMP, ISO9001 na 14000 standar sistem kualitas, alat-alat nu pisan awét sarta umumna bisa ngagunakeun leuwih ti 15 taun. (Produk stainless steel sadia pikeun leuwih ti 20 taun. )

• Tim desain kami dipingpin ku loba ahli senior di industri Pharmaceutical kalawan kamampuhan teknis beredar, terampil dina deepening, rinci strengthening, Pinuh ngajamin palaksanaan efektip proyek.

• Jeung itungan ati, tata rasional jeung akuntansi ongkos systematization husus, manajemén skala jeung ngaoptimalkeun biaya konstruksi kuli, sahingga mastikeun usaha boga untung alus.

• Jeung rojongan tim layanan profésional online tur offline dina multi -language, kayaning: dina basa Inggris, Rusia, Spanyol, Perancis, ect, sahingga mastikeun kualitas luhur sarta layanan efisien.

• Leuwih ti 10 taun pangalaman dina proyék turnkey dina widang Pharmaceutical kalawan kaahlian teknis pisan kuat instalasi tur konstruksi, proyék complied kana FDA, GMP jeung Uni Éropa sarta verifikasi séjén.

nepi ka

Sababaraha klien kami

Karya Heboh anu dikontribusikeun ku tim kami ka klien kami!

1
3
4
8
合影1
5
1
2
3
nepi ka

Sertipikat Perusahaan

ce
FDA证书 OK-1
FDA证书 OK-2

CE

FDA

FDA

ISO 英文版证书加水印
IVEN EAC_web

ISO 9001

EAC

nepi ka

Presentasi Kasus Proyék

Urang diékspor ratusan equipments ka leuwih ti 40 nagara, ogé disadiakeun leuwih ti sapuluh proyék turnkey farmasi sarta sababaraha proyék turnkey médis.Kalayan usaha anu hébat sepanjang waktos, kami nampi koméntar anu luhur para nasabah sareng ngadegkeun reputasi anu saé di pasar Internasional sacara bertahap.

微信图片_20190826194616
IMG_20161127_104242
DSC_0321
nepi ka

Komitmen Palayanan

I Rojongan Téknis Pra-jualan

1. Nyokot bagian dina karya préparasi proyék jeung mere nasehat rujukan dina jangkauan lamun meuli dimimitian pikeun ngalakonan rencana proyék jeung pilihan tipe pakakas.
2. Kirim insinyur teknis patali jeung tanaga jualan pikeun ngalaksanakeun komunikasi jero jeung barang teknis nu meuli jeung masihan solusi Pilihan tipe parabot awal.
3. Nyadiakeun flowchart prosés, data téknis sareng perenah fasilitas alat-alat anu aya hubunganana ka anu mésér pikeun desain na gedong pabrik.
4. Nyadiakeun conto rékayasa pausahaan pikeun rujukan nu meuli salila Pilihan tipe jeung desain.Sakaligus nyadiakeun barang patali conto rékayasa pikeun bursa teknis.
5. Mariksa widang produksi jeung aliran prosés pausahaan.Nyayogikeun dokumén anu aya hubunganana sareng sistem manajemen logistik sareng sistem kontrol kualitas.

II Manajemén Proyék di Sale

1. Ngeunaan proyék kalawan kontrak na ditandatanganan, pausahaan ngalaksanakeun manajemén proyék ngawengku sakabéh prosés ti Signing kontrak ka dipariksa final sarta ditampa ti proyék.Léngkah dasar nyaéta kieu: kontrak Signing, rencana lantai tekad grafik, produksi jeung ngolah, assembly minor sarta debugging, final assembly debugging, inspeksi pangiriman, pengiriman barang, terminal debugging, pariksa jeung ditampa.
2. Pausahaan bakal nunjuk hiji insinyur jeung pangalaman loba pisan dina manajemen proyék salaku jalma di muatan, anu bakal nyandak tanggung jawab pinuh pikeun manajemén proyék jeung liaison.Nu meuli kudu mastikeun bahan bungkusan jeung ninggalkeun sampel.Nu meuli ogé kudu nyadiakeun bahan pikeun pilot ngajalankeun salila assembly jeung debugging pikeun supplier nu haratis.
3. Cék awal sareng nampi alat-alat tiasa dilaksanakeun di pabrik supplier atanapi pabrik anu mésér.Upami pamariksaan sareng katampi dilaksanakeun di pabrik supplier, anu mésér kedah ngirim jalma ka pabrik supplier pikeun dipariksa sareng ditampi dina 7 dinten kerja saatos nampi béwara ngeunaan produksi peralatan anu réngsé ti supplier.Upami pamariksaan sareng panampi dilaksanakeun di pabrik anu mésér, alat-alatna kedah dibongkar sareng dipariksa ku ayana barang-barang ti supplier sareng anu mésér dina 2 dinten kerja saatos alatna dugi.Laporan cek sareng ditampa ogé kedah réngsé.
4. Skéma instalasi parabot ditangtukeun ngaliwatan perjangjian duanana pihak.Staf debuggingna bakal nungtun pamasangan numutkeun kontrak sareng ngalaksanakeun pelatihan lapangan pikeun staf operasi sareng pangropéa pangguna.
5. Dina kaayaan yén suplai cai, listrik, gas jeung bahan debugging disadiakeun, nu meuli bisa ngabéjaan dina formulir ditulis supplier ngirim tanaga pikeun debugging parabot.Biaya cai, listrik, gas sareng bahan debugging kedah dibayar ku anu mésér.
6. debugging dilumangsungkeun dina dua fase.Parabot dipasang sareng jalurna dipasang dina fase kahiji.Dina fase kadua, debugging sareng pilot run dilaksanakeun kalayan syarat yén AC pangguna dimurnikeun sareng cai, listrik, gas sareng bahan debugging sayogi.
7. Ngeunaan pamariksaan ahir sareng katampi, tés ahir dilaksanakeun dumasar kana kontrak sareng buku instruksi alat-alat ku ayana staf supplier sareng jalma anu mésér.Laporan pamariksaan ahir sareng katampi dieusi nalika tés ahir réngsé.

III Dokumén Téknis Disadiakeun

I) Data kualifikasi pamasangan (IQ)
1. Sertipikat kualitas, buku instruksi, daptar bungkusan
2. Daptar pengiriman barang, daptar bagian maké, bewara pikeun debugging
3. diagram instalasi (kaasup gambar outline alat, gambar lokasi pipe sambungan, gambar lokasi titik, diagram skéma listrik, diagram drive mékanis, buku instruksi pikeun instalasi tur hoisting)
4. manual operasi pikeun bagian dibeuli utama

II) Data Kualifikasi Kinerja (PQ)
1. laporan inspeksi pabrik on parameter kinerja
2. sertipikat ditampa pikeun instrumen
3. bijil bahan kritis mesin utama
4. Standar ayeuna standar ditampa produk produk

III) Data Kualifikasi Operasi (OQ)
1. Métode tés pikeun parameter téknis alat sareng indéks kinerja
2. Prosedur operasi baku, prosedur rinsing baku
3. Prosedur pikeun pangropéa sarta perbaikan
4. Standar pikeun intactness parabot
5. rékaman kualifikasi instalasi
6. catetan kualifikasi kinerja
7. Pilot ngajalankeun catetan kualifikasi

IV) Verifikasi kinerja alat
1. Verifikasi fungsional dasar (parios kuantitas sareng kajelasan anu dimuat)
2. Pariksa conformance tina struktur jeung fabrikasi
3. test fungsi pikeun sarat kontrol otomatis
4. Nyadiakeun solusi sangkan set lengkep pakakas pikeun minuhan verifikasi GMP

IV Layanan purna jual
1. Ngadegkeun file parabot customer, tetep ranté suplai uninterrupted of suku cadang, sarta nyadiakeun nasihat pikeun Ngamutahirkeun teknis customer sarta ngagantian.
2. Ngadegkeun sistem nurutan-up.Didatangan customer périodik nalika instalasi parabot na debugging geus rengse eupan balik informasi pamakéan dina jangka waktu ku kituna pikeun mastikeun sora, operasi stabil sarta dipercaya tina parabot jeung cabut salempang customer urang.
3. Jieun respon dina 2 jam sanggeus narima bewara gagalna parabot meuli urang atawa sarat jasa.Atur staf pangropéa pikeun ngahontal situs dina 24 jam, jeung 48 jam di panganyarna.
4. jaman jaminan kualitas: 1 taun sanggeus ditampa alat."Tilu jaminan" dilaksanakeun salila periode jaminan kualitas ngawengku: jaminan perbaikan (pikeun mesin lengkep), jaminan ngagantian (pikeun maké suku cadang iwal karuksakan jieunan manusa), sarta jaminan ngabalikeun duit (pikeun bagian pilihan).
5. Ngadegkeun sistem keluhan jasa.Tujuan pamungkas urang pikeun ngalayanan konsumén urang hadé tur nampa pangawasan konsumén urang.Urang kedah ngeureunkeun resolutely kana fenomena yén tanaga urang neangan bayaran salila instalasi parabot, debugging sarta jasa teknis.

Program Pelatihan V pikeun Operasi sareng Pangropéa
1. Prinsip umum latihan nyaéta "kuantitas luhur, kualitas luhur, rapidness jeung ngurangan ongkos".Program latihan kedah ngalayanan produksi.
2. Mata Kuliah: Mata kuliah téoritis jeung kursus praktis.Kursus téoritis utamina ngeunaan prinsip kerja alat, struktur, karakteristik kinerja, rentang aplikasi, pancegahan operasi, jsb. Metode pangajaran magang anu diadopsi pikeun kursus praktis ngamungkinkeun para pelatih gancang ngawasa operasi, pangropéa sapopoé, debugging sareng ngungkulan masalah. alat-alat jeung ngagantian sarta adjustment tina bagian dieusian.
3. guru: Desain utama produk jeung teknisi ngalaman
4. Trainees: tanaga operasi, tanaga pangropéa jeung tanaga manajemén patali ti meuli.
5. Modeu latihan: Program latihan dilaksanakeun di situs fabrikasi peralatan perusahaan pikeun kahiji kalina, sareng program pelatihan dilaksanakeun di situs produksi pangguna pikeun kadua kalina.
6. waktos latihan: Gumantung kana kaayaan praktis pakakas sarta trainees
7. Biaya palatihan: Nyadiakeun data pelatihan gratis sareng nampung para peserta pelatihan gratis sareng teu ngecas biaya pelatihan.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami