Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Garis Produksi jarum suntik

Perkenalan Singkat:

1. Mesin Injeksi Cetakan

2. Mesin Skala Garis Skala

3. Mesin Ngumpulkeun

4. Mesin Pakét Jarum suntik Individu: Paket kantong pe / bungkus palét

5. Kemasan sekunder & CARTONNING

6. EO sterilizer


Detil Produk

Tanda Produk

Sakabéh prosés produksi Jarum suntik diwangun ku 6 léngkah utama:

1. Mesin Injeksi Cetakan
2. Mesin Skala Garis Skala
3. Mesin Ngumpulkeun
4. Mesin Pakét Jarum suntik Individu: Paket kantong pe / bungkus palét
5. Kemasan sekunder & CARTONNING
6. EO sterilizer

Pidéo Produk

Prosés Gawé:

1. Cetakan Injeksi Tong

1

4. bungkusan jarum suntik individu:

4

2. Nyetak garis skala tong

2

5. Kemasan sekunder & CARTONNING

5

3. Ngumpulkeun

3

6. EO Stérilisasi

6

Kauntungan kami:

Aya kaunggulan utama 4S pikeun dibagikeun sareng anjeun ngeunaan mesin kami.

1. Kaamanan. Mesin kami dilengkepan panutup pelindung, nalika mesin ngajalankeun, tutupna ditutup, nalika tutupna dibuka, mesinna bakal lirén ngajalankeun, anu nyegah padamel tina cilaka sareng ogé moal aya polusi lebu pikeun ngotoran jarum suntik dina prosés.

2. stabil ngajalankeun.Upami anjeun ngan ukur badé ngajalankeun mesin 8 jam ti mimiti, tapi anjeun kéngingkeun langkung seueur pesenan, janten anjeun badé ngajalankeun éta 16 atanapi 24 jam per dinten. Kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa mesin anu saé? Pikeun mesin kami, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan éta. Mesin kami tiasa tetep ngajalankeun 24 jam per dinten. Janten anjeun tiasa ngadamel pergeseran produksi sesuai sareng paménta anjeun. Upami engké bahkan anjeun ngajalankeun éta 24 jam masih henteu cekap pikeun paménta anjeun, nyababkeun anjeun kéngingkeun langkung seueur pesanan, wilujeng sumping ka kami pikeun garis kadua atanapi garis katilu.

3. Simpen buburuh.Ngahémat biaya kuli. Éta sacara otomatis dikawasa ku PLC. Mesinna disambungkeun sasarengan. Teu papisah. Éta tiasa ngalakukeun nyetak, ngarakit dina hiji garis anu nyambung. Henteu kedah buburuh pikeun mindahkeun nalika percetakan réngsé. Produk percetakan réngsé bakal transfereed kana assemabling mesin otomatis.

Bahan 4.Save.Mesin kami gaduh tingkat mumpuni tinggi. Éta langkung ti 99,9%. Bakal ampir teu aya runtah pikeun anjeun. Produk langkung mumpuni, langkung nguntungkeun.

Kasus acara:

Mesin suntik suntik

7
8
9
10

Jarum suntik Skala Mesin Percetakan & Mesin Ngumpulkeun

11
12
13
14

Garis Pakét

15

Sistem Kamar Bersih

16

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk