Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Proyék Turnkey Jalur Produksi Syringe

Bubuka singket:

1. Mesin suntik molding

2. Skala Line Printing Mesin

3. Assembling Mesin

4. Individu Jarum Suntik bungkusan Mesin: pakét kantong pe / pakét molotok

5. bungkusan sekundér & CARTONNING

6. EO sterilizer


Rincian produk

Tag produk

Sakabéh prosés produksi Jarum Suntik diwangun ku 6 léngkah utama:

1. Mesin suntik molding
2. Skala Line Printing Mesin
3. Assembling Mesin
4. Individu Jarum Suntik bungkusan Mesin: pakét kantong pe / pakét molotok
5. bungkusan sekundér & CARTONNING
6. EO sterilizer

Video produk

Prosés Gawé:

1. Laras suntik Molding

1

4. Bungkusan Jarum Suntik Pribadi:

4

2. Laras percetakan garis skala

2

5. bungkusan sekundér & CARTONNING

5

3. Ngumpulkeun

3

6. Sterilisasi EO

6

Keunggulan Kami :

Aya kaunggulan utama 4S pikeun dibagikeun sareng anjeun ngeunaan mesin kami.

1. Kasalametan.Mesin kami dilengkepan panutup pelindung, nalika mesin dijalankeun, panutupna ditutup, nalika panutupna dibuka, mesin bakal lirén jalan, anu nyegah pagawé tina tatu sareng ogé moal aya polusi lebu pikeun ngotoran jarum suntik dina prosés.

2. Stabil ngajalankeun.Lamun ngan rencanana ngajalankeun mesin 8 jam di awal, tapi anjeun meunang beuki loba pesenan, jadi Anjeun rencanana ngajalankeun eta 16 atawa 24 jam per poé.Kumaha anjeun tiasa ngalakukeun tanpa mesin alus?Pikeun mesin kami, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan éta.Mesin urang tiasa tetep stabil ngajalankeun 24 jam per dinten.Ku kituna anjeun bisa nyieun shifts produksi nurutkeun paménta anjeun.Lamun engké malah anjeun ngajalankeun eta 24 jam masih teu cukup pikeun paménta anjeun, sabab anjeun meunang beuki loba pesenan, wilujeng sumping ka kami pikeun garis kadua atawa garis katilu.

3. Nyimpen kuli.Ngahemat biaya kuli.Éta pinuh otomatis dikawasa ku PLC.Mesin disambungkeun babarengan.Henteu misah.Bisa ngalakukeun percetakan, assembling dina hiji garis disambungkeun.Teu perlu labors mun ngalakukeun mindahkeun nalika percetakan rengse.Produk percetakan réngsé bakal ditransferkeun ka mesin assembling sacara otomatis.

4.Simpen bahan.mesin kami boga laju mumpuni tinggi.Éta langkung ti 99,9%.Bakal aya ampir euweuh runtah pikeun anjeun.Produk langkung mumpuni, langkung seueur kauntungan.

Témbongkeun kasus:

Mesin suntik molding

7
8
9
10

Jarum Suntik Skala Line Printing Mesin & Assembling Mesin

11
12
13
14

Jalur bungkusan

15

Sistim Kamar beresih

16

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami