Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Produk

  • PP Bottle IV Solution Production Line

    Baris Produksi Solusi PP Botol IV

    Baris produksi leyuran botol PP otomatis IV kalebet peralatan 3 sét, mesin Suntik Preform / Hanger, Mesin niup Botol, mesin cuci-ngeusian-Sealing. Garis produksi ngagaduhan fitur otomatis, manusiawi sareng calakan kalayan kinerja stabil sareng perawatan gancang sareng saderhana. Efisiensi produksi tinggi sareng biaya produksi murah, kalayan produk berkualitas tinggi anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun botol palastik solusi IV.

  • Non-PVC Soft Bag Production Line

    Jalur Produksi Kantong Lemes Non-PVC

    Jalur produksi kantong lemes Non-PVC mangrupikeun lini produksi pangénggalna sareng téknologi paling maju. Éta sacara otomatis tiasa ngabéréskeun pilem, nyetak, ngadamel kantong, ngeusian sareng nyegel dina hiji mesin. Éta tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong anu béda kalayan port tipe parahu tunggal, palabuhan tunggal / ganda anu keras, palabuhan tabung lemes dua kali sareng sajabana.

  • Vial Liquid Filling Production Line

    Garis Produksi ngeusian Cairan Vial

    Garis produksi ngeusian cair Vial kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM, ngeusian sareng mesin stoppering, mesin capit KFG / FG. Garis ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Éta tiasa ngalengkepan fungsi-fungsi cuci ultrasonik, drying & sterilizing, ngeusian & stoppering, sareng capping.

  • Ampoule Filling Production Line

    Ampoule ngeusian lini produksi

    Garis produksi ngeusian Ampoule kalebet mesin cuci ultrasonik nangtung, mesin drying sterilisasi RSM sareng mesin ngeusian AGF sareng mesin panyegel. Ieu dibagi kana zona cuci, zona sterilisasi, zona keusikan sareng panyegelan. Garis kompak ieu tiasa dianggo sasarengan ogé mandiri. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, alat-alat urang ngagaduhan fitur anu unik, kalebet dimensi sacara umum langkung alit, otomatisasi & stabilitas langkung luhur, tingkat kalepatan anu langkung handap sareng biaya perawatan, sareng sajabana

  • Pharmaceutical and Medical Secondary Packing Solutions

    Solusi Pakét sekunder Farmasi sareng Médis

    Garis produksi pengepakan sékundér pikeun farmasi sareng médis utamina diwangun ku mesin karton, karton bisi ageung, panyiri, stasiun beurat sareng unit ogé palletizing sareng Sistem Kodeu Pangaturan jsb.

    Sakali kami ngalengkepan prosés produksi di apoték sareng médis Packing Menengah, produkna bakal dipindahkeun kana gudang.

  • Syrup Washing Filling Capping Machine

    Sirop Ngumbah ngeusian Mesin Capping

    Mesin Nyeuseuh Sirop ngeusian Mesin Capping kalebet botol sirop hawa / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping. Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol sekrup dina hiji mesin, ngirangan biaya investasi sareng produksi. Sakabeh mesin nganggo struktur anu kompak, daérah pangeusi alit, sareng operator anu kirang. Urang tiasa ngalengkepan kalayan nyerahkeun botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.

  • Syringe Assembling Machine

    Mesin Jarum suntik

    Mesin Déwan Jarum suntik kami dianggo pikeun ngarakit jarum suntik sacara otomatis. Éta tiasa ngahasilkeun sagala jinis jarum suntik, kalebet jinis slip luer, jinis konci luer, sareng sajabana.

    Mesin Jarum suntik kami ngadopsi LCD tampilan pikeun nembongkeun kagancangan nyoco, sareng tiasa nyaluyukeun kagancangan perakitan sacara kapisah, kalayan cacah éléktronik. Efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, gampang pangropéa, operasi stabil, low noise, cocog pikeun bengkel GMP.

  • Vacuum Blood Collection Tube Production Line

    Jalur Produksi Tabung Ngumpulkeun Darah Vakum

    Garis produksi tabung kumpulan getih kalebet ngamuat tabung, Dosis kimia, pengeringan, stoppering & capping, vakum, nampanan baki, sareng sajabana Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur peryogi 2-3 padamel anu tiasa ngajalankeun garis lengkepna ogé.

123 Teras> >> Halaman 1/3