Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Produk

  • Bioréaktor

    Bioréaktor

    IVEN nyayogikeun jasa profésional dina desain rékayasa, pamrosésan sareng manufaktur, manajemén proyék, verifikasi, sareng jasa saatos penjualan.Éta nyayogikeun perusahaan biofarmaseutikal sapertos vaksin, obat antibodi monoklonal, obat protéin rekombinan, sareng perusahaan biofarmaseutik sanés kalayan individualisasi ti laboratorium, uji pilot ka skala produksi.Rangkaian lengkep bioréaktor budaya sél mamalia sareng solusi rékayasa sakabéh anu inovatif.

  • Garis Produksi Otomatis Pinuh Pikeun Jarum Pen Insulin

    Garis Produksi Otomatis Pinuh Pikeun Jarum Pen Insulin

    Mesin perakitan ieu dianggo pikeun ngumpul jarum insulin anu dianggo pikeun pasén diabétes.

  • Vakum kempelan getih tube turnkey tutuwuhan

    Vakum kempelan getih tube turnkey tutuwuhan

    IVEN Pharmatech mangrupikeun panyadia pelopor pepelakan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis sadunya sapertos tabung pengumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum pangumpulan getih, solusi IV, OSD jsb, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

  • Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi

    Vakum Darah Koléksi Tube Line Produksi

    Garis produksi tube kempelan getih ngawengku tube loading, dosing Kimia, drying, stoppering & capping, vacuuming, baki loading, jsb Gampang & operasi aman jeung PLC individu & kontrol HMI, ngan butuh 2-3 pagawe bisa ngajalankeun sakabeh garis ogé.

  • Jalur Assembling Tube Sampling Virus

    Jalur Assembling Tube Sampling Virus

    Jalur Assembling Tube Virus Sampling kami biasana dianggo pikeun ngeusian medium transportasi kana tabung sampling virus.Éta kalayan tingkat otomatisasi anu luhur, efisiensi produksi anu luhur, sareng gaduh kontrol prosés anu saé sareng kontrol kualitas.

  • PP Botol IV Line Produksi Solusi

    PP Botol IV Line Produksi Solusi

    Jalur produksi solusi IV botol PP otomatis kalebet 3 set alat, Mesin Preform / Hanger Injection, Mesin Tiupan Botol, Mesin Cuci-Filling-Sealing.Garis produksi boga fitur otomatis, humanized tur calakan kalawan kinerja stabil sarta pangropéa gancang jeung basajan.Efisiensi produksi luhur sareng biaya produksi rendah, kalayan produk kualitas luhur anu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun botol plastik solusi IV.

  • Cartridge ngeusian Line Produksi

    Cartridge ngeusian Line Produksi

    Garis produksi ngeusian kartrij IVEN (garis produksi ngeusian carpule) ngabagéakeun pisan pikeun konsumén urang ngahasilkeun kartrij / carpules kalayan stoppering handap, ngeusian, vakum cair (surplus cair), cap nambahkeun, capping sanggeus drying jeung sterilizing.Deteksi kaamanan lengkep sareng kontrol cerdas pikeun ngajamin produksi stabil, sapertos teu aya kartrij / carpule, teu aya stopper, teu aya keusikan, nyoco bahan otomatis nalika kaluar.

  • modul bioprosés

    modul bioprosés

    IVEN nyayogikeun produk sareng jasa ka perusahaan biofarmaseutikal sareng lembaga riset terkemuka di dunya, sareng nyayogikeun solusi rékayasa terpadu anu disesuaikan dumasar kana kabutuhan pangguna dina industri biofarmaseutikal, anu dianggo dina widang ubar protéin rekombinan, ubar antibodi, vaksin sareng produk getih.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami