Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Non-PVC soft bag IV tutuwuhan turnkey solusi

Bubuka singket:

IVEN Pharmatech teh supplier pelopor tutuwuhan turnkey nu nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya kayaning solusi IV, vaksin, onkologi jeung sajabana, sasuai jeung EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sarta WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling lumrah, alat-alat kualitas luhur sareng jasa anu disesuaikan ka pabrik farmasi sareng médis anu béda ti A ka Z pikeun solusi IV kantong lemes Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial Injectable & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, Vakum tabung ngumpulkeun getih jsb.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

IVEN Pharmatech teh supplier pelopor tutuwuhan turnkey nu nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya kayaning solusi IV, vaksin, onkologi jeung sajabana, sasuai jeung EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sarta WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling lumrah, alat-alat kualitas luhur sareng jasa anu disesuaikan ka pabrik farmasi sareng médis anu béda ti A ka Z pikeun solusi IV kantong lemes Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial Injectable & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, Vakum tabung ngumpulkeun getih jsb.

1

Naon IVEN Non-PVC soft bag IV proyék turnkey solusi ngawengku:

2
101
102

Video produk

Pedaran inti

Solusi rékayasa terpadu IVEN pikeun pabrik farmasi sareng médis kalebet kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem ngawaskeun, sistem perawatan cai farmasi, nyiapkeun solusi sareng sistem pangiriman, ngeusian sareng sistem bungkusan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas, laboratorium sentral sareng sajabana. Fokus kana sarat individu konsumén, IVEN ngaropea solusi rékayasa sacara saksama pikeun pangguna dina:

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Pilihan prosés produksi
* Pilihan modél alat sareng kustomisasi
* Pamasangan sareng komisi
* Validasi alat sareng prosés
* Transfer téknologi produksi
* Dokuméntasi teuas tur lemes
* Pelatihan pikeun pagawe terampil jeung saterusna.

Léngkah operasi produk

1.Non-PVC kantong lemes IV solusi Ngabentuk-Ngeusian-Sealing garis produksi:

Garis ieu dianggo pikeun ngahasilkeun kantong IV ku pilem Non-PVC (PP), sareng ngabentuk kantong, percetakan, ngeusian sareng nutup ku mesin anu sami.
Ukuran kantong IV antara 100ml - 5000ml.Ngan butuh satengah jam pikeun ngarobah tina hiji ukuran ka nu sejen.Éta ngagaduhan desain khusus lebar 130mm pikeun ngahémat pilem, ogé tiasa ngawujudkeun utilization pilem 100%, henteu aya bahan runtah.

103
100
104
105

2. Sistem sterilisasi:

Hal ieu dipaké pikeun sterilize kantong IV rengse ku cai superheated dina 121 ℃.Waktu sterilizing bisa rupa-rupa ti 15 - 30 menit nurutkeun sarat téhnologi produksi béda, hawa sterilizing nyaeta adjustable.
Urang tiasa ngalengkepan kalayan otomatis kantong IV loading na unloading mesin, ogé otomatis sterilizing carts conveying sistem salaku pilihan.

106
107
108
109

3. Sistem bungkusan:

Bisa rengse IV kantong drying, deteksi bocor, inspeksi lampu, overwrapping jeung karton packing.
Urang tiasa ngalengkepan kalayan bubuka karton pengiriman barang otomatis, instruksi manual jeung sertipikat inserting, karton packing, karton sealing, panyiri, data tracing sistem, sarta sistem otomatis tampikan, nu bisa nolak cartons kalawan beurat salah, atawa leuwih kalawan labél unqualified.

4.Pharmaceutical perlakuan cai:

Ieu ngawengku perlakuan cai dimurnikeun (2RO + EDI), distiller cai (WFI), sarta generator uap murni.tank PW na tank WFI kaasup ogé.

Sistim préparasi 5.Solusi:

Hal ieu dipaké pikeun nyampur ubar jeung cai suntik babarengan.Kami dilengkepan ku 2 sét tank persiapan solusi, kalayan sél beban Mettler-Toledo, sareng sistem pengadukan magnét.

6. Kamar beresih & HVAC:

Ieu ngawengku panels témbok kamar bersih, panels siling, jandéla, panto, flooring, cahaya, Unit penanganan hawa, saringan HEPA, saluran hawa, alarming, sistem kontrol otomatis jsb Pikeun ngajaga prosés produksi solusi IV konci ditangtayungan dina lingkungan Kelas C + A. .

7.Utiliti Hideung

Éta kalebet sistem compressor hawa sareng sistem boiler pikeun nyayogikeun hawa anu dikomprés sareng uap pikeun produksi solusi IV kantong lemes Non-PVC.

8. Laboratorium:

Ieu ngawengku sagala jinis instrumen nguji lab, sarta parabot lab pikeun nguji sampel kantong IV sarta bahan baku, kayaning chamber stabilitas, HPLC, nyerep atom, spéktrométer ultraviolet, fourier transformasi spéktrométer infra red jsb.

9. Distribusi & sistem pipa:

Ieu ngawengku sagala jinis prosés pipa jeung pipa industri diperlukeun dina Non-PVC IV pabrik turnkey kantong, kayaning cai dimurnikeun, cai suntik, uap murni, cooling cai, cai chilled, hawa dikomprés, uap industri jsb.

Kaunggulan utama IVEN Non-PVC soft bag IV jalur produksi solusi:

* 100% utilization pilem: euweuh ujung runtah antara unggal dua kantong IV, ngurangan duanana bahan jeung konsumsi énergi.
* Sistim pemanasan sarta las dipercaya: Pastikeun laju leakage pikeun kantong IV kirang ti 0,03%.
* Ganti gancang: Ngan peryogi 0,5-1 jam pikeun ngalih tina hiji ukuran kantong IV ka anu sanés.
* Struktur kompak, ngirangan 1/3 panjang mesin, ngahémat rohangan kamar sareng biaya jalan.
* Stabil ngajalankeun sarta sistem transmisi: ngagunakeun design combo-port, ngan butuh 1 sistem kontrol, 1 HMI na 1 operator.
* Nozzle keusikan aman: Ngadopsi keusikan kontak patén, euweuh solusi overflows, euweuh generasi partikel salila prosés ngeusian kantong IV.
* Deteksi otomatis sareng sistem tampikan anu salah pikeun nampik kantong IV anu teu cocog sacara otomatis saatos las cap.

Hemat biaya kantong IV dirancang patén IVEN:
Desain kantong IV a.Special kalayan rubak 130mm, hiji kantong IV tiasa nyimpen pilem 10mm ti suppliers lianna.
b.No ujung wasted antara kantong IV jeung grup, utilization pilem 100%.
c.Can nyimpen 250 kantong iv leuwih per roll pilem ti batur kalawan rubak 135mm

1028
1029
1030

IVEN gaduh tim téknis sareng rékayasa anu profésional pisan, pelatihan di tempat sareng dukungan saatos penjualan tiasa masihan jaminan téknis jangka panjang pikeun pabrik turnkey cairan NON-PVC IV anjeun:

1031
1032

IVEN Rangkaian lengkep dokuméntasi tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sertipikat GMP & FDA pikeun pabrik cairan IV anjeun kalayan gampang (Kalebet IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT jsb dina basa Inggris sareng versi Cina):

1033
1035

Profési sareng pangalaman IVEN tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun pabrik turnkey solusi IV dina waktos anu paling pondok sareng nyingkahan sagala jinis résiko poténsial:

1036
1039
1037
1040
1041
1038

Palanggan pabrik turnkey farmasi luar negeri IVEN:

1043
1044

Nepi ka ayeuna, kami parantos nyayogikeun ratusan set alat farmasi sareng alat médis ka langkung ti 50 nagara.

Samentara éta, kami mantuan konsumén urang pikeun ngawangun 20+ tutuwuhan turnkey farmasi sarta médis di Rusia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Irak, Nigeria, Uganda, Tanzania, Étiopia, Myanmar jsb, utamana pikeun solusi IV, vials injectable na ampoules. .Sadaya proyék ieu meunang konsumén urang jeung komentar tinggi pamaréntah maranéhanana.

Urang ogé diékspor garis produksi solusi IV urang ka Jerman.

1045
1034

Pabrik turnkey botol IV Indonésia

Viétnam IV tutuwuhan turnkey botol

1047
1048

Pabrik turnkey botol Uzbékistan IV

1049

Thailand Injectable vial turnkey tutuwuhan

Pabrik turnkey botol Tajikistan IV

1046

Saudi Arabia IV pabrik turnkey kantong

Kisaran kapasitas IVEN Non-PVC soft bag IV solution turnkey plant:

Barang Eusi Utama
Modél SRD1A SRD2A SRS2A SRD3A SRD4A SRS4A SRD6A SRD12A
Kapasitas Produksi Saleresna 100ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
250ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
500ML 900 2000 2000 2800 3600 3600 5000 8000
1000ML 800 1600 1600 2200 3000 3000 4500 7500
Sumber Daya 3 Fase 380V 50Hz
Kakuatan 8KW 22KW 22KW 26KW 32KW 28KW 32KW 60KW
Tekanan hawa dikomprés hawa dikomprés garing sarta minyak-gratis, cleanes nyaeta 5um, tekanan leuwih 0.6Mpa.The mesin otomatis bakal ngingetkeun sarta ngeureunkeun nalika tekanan teuing low
Konsumsi hawa dikomprés 1000L/Mm 2000L/Mm 2200L / mnt 2500L/Mm 3000L/Mm 3800L / mnt 4000L/Mm 7000L / mnt
Tekanan Udara Bersih Tekanan hawa dikomprés bersih leuwih 0.4Mpa, cleanes nyaeta 0.22um
Konsumsi Hawa Bersih 500L / mnt 800L / mnt 600L / mnt 900L / mnt 1000L / mnt 1000L / mnt 1200L / mnt 2000L / mnt
Tekanan Cai Cooling > 0,5kgf/cm2 (50kpa)
Konsumsi Cai Cooling 100L/H 300L/H 100L/H 350L/H 500L/H 250L/H 400L/H 800L/H
Konsumsi Nitrogén Numutkeun sarat husus customer urang, urang tiasa nganggo nitrogén ngajaga mesin, tekanan 0.6Mpa.Konsumsi kirang ti 45L / mnt
Ngajalankeun Noise <75dB
Sarat kamar Suhu lingkungan kedah ≤26 ℃, kalembaban: 45% -65%, Max.kalembaban kedah kirang ti 85%
Gemblengna Ukuran 3.26x2.0x2.1m 4.72x2.6x2.1m 8 x 2,97 x 2,1 m 5.52x2.7x2.1m 6.92x2.6x2.1m 11,8 x 2,97 x 2,1 m 8.97x2.7x2.25m 8.97x4.65x2.25m
Beurat 3T 4T 6T 5T 6T 10T 8T 12T

IVEN Non-PVC soft bag IV solution turnkey plant tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha jinis desain kantong:

01


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami