Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Non-PVC kantong lemes IV leuweung tutuwuhan turnkey

Perkenalan Singkat:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sapertos solusi IV, vaksin, onkologi sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling masuk akal, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi sareng médis anu béda-béda ti A dugi ka Z pikeun larutan kantong lemes Non-PVC IV, larutan PP botol IV, Solusi kaca vial IV, Suntik Vial & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, tabung kumpulan getih vakum jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sapertos solusi IV, vaksin, onkologi sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

Kami nyayogikeun desain proyék anu paling masuk akal, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi sareng médis anu béda-béda ti A dugi ka Z pikeun larutan kantong lemes Non-PVC IV, larutan PP botol IV, Solusi kaca vial IV, Suntik Vial & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, tabung kumpulan getih vakum jsb.

1

Naon proyék IVEN Non-PVC kantong lemes IV solusi turnkey kalebet:

2
101
102

Pidéo Produk

Pedaran inti

Solusi rékayasa terintegrasi IVEN pikeun pabrik farmasi sareng médis kalebet kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem monitoring, sistem pangobatan cai farmasi, solusi nyiapkeun sareng ngirim sistem, ngeusian sareng sistem pengepakan, sistem logistik otomatis, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat sareng sajabana. Difokuskeun kana kabutuhan masing-masing konsumén, IVEN ngarobih solusi rékayasa sacara taliti pikeun pangguna dina:

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Pilihan prosés produksi
* Pilihan modél peralatan sareng kustomisasi
* Instalasi sareng komisioning
* Validasi pakakas sareng prosésna
* Téknologi produksi mindahkeun
* Dokuméntasi anu sesah sareng lemes
* Latihan pikeun pagawé terampil sareng sajabina.

Léngkah operasi produk

1. solusi Non-PVC kantong lemes IV ngabentuk-ngeusian-Sealing lini produksi:

Garis ieu dianggo pikeun ngahasilkeun kantong IV ku pilem Non-PVC (PP), sareng ngarengsekeun kantong ngabentuk, nyetak, ngeusian sareng ngégél ku mesin anu sami.
Ukuran kantong IV dibasajankeun 100ml - 5000ml. Ngan ukur peryogi satengah jam kanggo ngarobih tina hiji ukuran kana ukuran anu sanés. Éta ngagaduhan rarancang khusus lebar 130mm pikeun ngahémat pilem, ogé tiasa ngawujudkeun 100% garapan pilem, henteu aya bahan limbah.

103
100
104
105

2.Sistilisasi sistem:

Hal ieu dianggo pikeun sterilkeun kantong IV anu parantos réngsé ku cai anu dipanaskeun dina 121 ℃. Waktos anu sterilisasi tiasa dibasajankeun 15 - 30 menit numutkeun kabutuhan téknologi produksi anu béda, suhu sterilisasi tiasa diatur.
Kami tiasa ngalengkepan ku mesin kantong IV otomatis sareng mesin bongkar muat, ogé sistem mobil anu ngabéréskeun otomatis salaku pilihan.

106
107
108
109

3. Sistem rangkep:

Éta tiasa bérés garing IV kantong, deteksi kabocoran, inspeksi lampu, nimpa sareng pengepakan karton.
Urang tiasa ngalengkepan pembukaan karton pengiriman barang otomatis, instruksi manual sareng sertipikat ngalebetkeun, pengepakan karton, sealing karton, panyiri, sistem data tracing, sareng sistem panolakan otomatis, anu tiasa nolak karton kalayan beurat anu lepat, atanapi anu nganggo labél anu henteu mumpuni.

4. Perlakuan cai farmasi:

Éta kalebet perlakuan cai anu dimurnikeun (2RO + EDI), sulingan cai (WFI), sareng generator uap murni. Tangki PW sareng tank WFI ogé kalebet.

5. Sistem persiapan Solusi:

Hal ieu digunakeun pikeun nyampur ubar sareng cai suntikan sasarengan. Kami ngalengkepan 2 sét bak persiapan solusi, ku sél beban Mettler-Toledo, sareng sistem aduk magnét.

6. Kamar bersih & HVAC:

Éta kalebet panel témbok kamar anu bersih, panel siling, windows, panto, lantai, lampu, unit penanganan udara, saringan HEPA, saluran hawa, ngareuwaskeun, sistem kontrol otomatis sareng sajabana Pikeun ngajaga prosés produksi solusi IV anu penting dijagaan handapeun Kelas C + A lingkungan .

7. Utiliti hideung

Éta kalebet sistem kompresor udara sareng sistem ketel pikeun nyayogikeun hawa sareng uap anu dikomprés pikeun produksi leyuran kantong lemes Non-PVC.

8. Laboratorium:

Éta kalebet sagala rupa instrumen uji laboratorium, sareng furnitur laboratorium pikeun uji sampel kantong IV sareng bahan baku, sapertos ruang stabilitas, HPLC, nyerep atom, spéktrométer ultraviolét, spéktrométer inframerah infra merah jsb.

9. Sistem distribusi & pipa:

Éta kalebet sagala jinis pipa prosés sareng pipa industri anu diperyogikeun dina tutuwuhan turnkey kantong Non-PVC IV, sapertos cai dimurnikeun, cai suntikan, uap murni, cai tiis, cai tiis, hawa anu dikomprés, uap industri dll.

Kaunggulan utami lini produksi kantong IVEN Non-PVC lemes IV lini produksi:

* 100% pemanfaatan pilem: henteu aya ujung sampah antara unggal dua kantong IV, ngirangan konsumsi bahan sareng énergi.
* Sistem pemanasan sareng las anu dipercaya: Pastikeun tingkat kabocoran pikeun kantong IV kirang tina 0,03%.
* Parobihan gancang: Ngan kedah 0,5-1 jam kanggo ngalih tina hiji ukuran kantong IV ka tas anu sanés.
* Struktur kompak, ngirangan 1/3 panjang mesin, ngahémat rohangan rohangan sareng biaya jalan.
* Sistem ngajalankeun sareng transmisi anu stabil: nganggo desain combo-port, ngan kedah 1 sistem kontrol, 1 HMI sareng 1 operator.
* Aman ngeusian nozel: Ngadopsi keusikan kontak patén, teu aya leyuran overflows, teu aya generasi partikel nalika prosés ngeusian kantong IV.
* Deteksi otomatis sareng sistem panolakan anu lepat pikeun nolak kantong IV anu henteu kualifikasi sacara otomatis saatos las cap.

Ngirit biaya IVEN patén dirancang kantong IV:
a. Desain kantong IV khusus kalayan lébar 130mm, hiji kantong IV tiasa ngahemat pilem 10mm tibatan pemasok anu sanés.
b. Henteu wasa tepi antara kantong IV sareng kelompok, 100% ngamangpaatkeun pilem.
c. Tiasa ngahémat 250 kantong iv langkung per gulung pilem tibatan anu sanésna rubak 135mm

1028
1029
1030

IVEN gaduh tim téknis sareng rékayasa anu sangat profesional, latihan di tempat kami sareng dukungan saatos penjualan tiasa masihan jaminan téknis jangka panjang pikeun tutuwuhan turnkey cairan NON-PVC IV anjeun:

1031
1032

IVEN Sagala dokuméntasi lengkep tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sertipikat GMP & FDA pikeun pepelakan cairan IV anjeun kalayan gampang (Kalebet IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT jst boh dina basa Inggris sareng versi Cina):

1033
1035

Profesi sareng pangalaman IVEN tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun tutuwuhan turnkey leyuran IV dina waktos anu pondok sareng nyingkahan sagala jinis résiko poténsial:

1036
1039
1037
1040
1041
1038

Pelanggan tutuwuhan turnkey IVEN diawaskeun:

1043
1044

Dugi ka ayeuna, urang parantos nyayogikeun ratusan sét peralatan farmasi sareng alat médis ka langkung ti 50 nagara.

Samentawis éta, kami ngabantosan pelanggan pikeun ngawangun 20+ tutuwuhan turnkey farmasi sareng médis di Rusia, Uzbékistan, Tajikistan, Indonesia, Thailand, Saudi, Iraq, Nigeria, Uganda, Tanzania, Étiopia, Myanmar jst, khususna pikeun solusi IV, bokor suntik sareng ampul . Sadaya proyék ieu ngagaduhan palanggan sareng koméntar koméntar na.

Kami ogé ngekspor lini produksi solusi IV kami ka Jérman.

1045
1034

Tutuwuhan turnkey botol Indonesia IV

Tutuwuhan turnkey botol Vietnam IV

1047
1048

Tutuwuhan turnkey botol Uzbékistan IV

1049

Tutuwuhan turnkey vial suntik Thailand

Tutuwuhan turnkey botol Tajikistan IV

1046

Tutuwuhan turnkey kantong Saudi Arabia IV

Kisaran kapasitas IVEN Non-PVC kantong lemes IV solusi tanaga putar bungkus:

Barang Eusi Utama
Modél SRD1A SRD2A SRS2A SRD3A SRD4A SRS4A SRD6A SRD12A
Kapasitas Produksi Saleresna 100ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
250ML 1000 2200 2200 3200 4000 4000 5500 10000
500ML 900 2000 2000 2800 3600 3600 5000 8000
1000ML 800 1600 1600 2200 3000 3000 4500 7500
Sumber Kakuatan 3 Fase 380V 50Hz
Kakuatan 8KW 22KW 22KW 26KW 32KW 28KW 32KW 60KW
Tekanan hawa dikomprés Hawa dikomprés garing sareng minyak-gratis, bersih nyaéta 5um, tekanan langkung ti 0.6Mpa. Mesinna otomatis bakal ngingetkeun sareng ngeureunkeun nalika tekanan teuing lemah
Konsumsi Udara Dikomprés 1000L / mim 2000L / mim 2200L / mim 2500L / mim 3000L / mim 3800L / mim 4000L / mim 7000L / mim
Tekanan hawa bersih Tekanan hawa anu dikomprés bersih langkung tina 0,4Mpa, bersihna 0.22um
Konsumsi Udara Beresih 500L / mnt 800L / mnt 600L / mnt 900L / mnt 1000L / mnt 1000L / mnt 1200L / mnt 2000L / mnt
Tekanan Cai Tiis > 0,5kgf / cm2 (50kpa)
Konsumsi Cai Tiis 100L / H 300L / H 100L / H 350L / H 500L / H 250L / H 400L / H 800L / H
Konsumsi Nitrogén Numutkeun ka kabutuhan khusus palanggan, urang tiasa nganggo nitrogén pikeun mayungan mesin, tekananna 0,6Mpa. Konsumsi na kirang ti 45L / mnt
Ngajalankeun Noise <75dB
Syarat kamar Suhu lingkungan kedah ≤26 ℃, kalembaban: 45% -65%, Maks. kalembaban kedah kirang ti 85%
Ukuran Sakabéh 3.26x2.0x2.1m 4.72x2.6x2.1m 8x2.97x2.1m 5.52x2.7x2.1m 6.92x2.6x2.1m 11.8x2.97x2.1m 8.97x2.7x2.25m 8.97x4.65x2.25m
Beurat 3T 4T 6T 5T 6T 10T 8T 12T

IVEN Non-PVC kantong lemes IV leyuran turnkey plant tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha jinis desain kantong:

01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk