Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Pabrik Turnkey

  • Vakum kempelan getih tube turnkey tutuwuhan

    Vakum kempelan getih tube turnkey tutuwuhan

    IVEN Pharmatech mangrupikeun panyadia pelopor pepelakan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis sadunya sapertos tabung pengumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum pangumpulan getih, solusi IV, OSD jsb, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

  • Proyék Turnkey Terapi sél

    Proyék Turnkey Terapi sél

    IVEN, anu tiasa ngabantosan anjeun nyetél pabrik terapi sél kalayan dukungan téknologi paling canggih di dunya sareng kontrol prosés mumpuni internasional.

  • Proyék Turnkey Jalur Produksi Syringe

    Proyék Turnkey Jalur Produksi Syringe

    1. Mesin suntik molding

    2. Skala Line Printing Mesin

    3. Assembling Mesin

    4. Individu Jarum Suntik bungkusan Mesin: pakét kantong pe / pakét molotok

    5. bungkusan sekundér & CARTONNING

    6. EO sterilizer

  • Mesin Capping Pengeusian Sirop

    Mesin Capping Pengeusian Sirop

    Mesin Capping Pangeusian Sirop kalebet hawa botol sirop / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping.Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol screw dina hiji mesin, ngirangan investasi sareng biaya produksi.Sakabeh mesin téh mibanda struktur pisan kompak, aréa occupying leutik, sarta operator kirang.Urang tiasa ngalengkepan kalayan panyerahan botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.

  • OEB5 Injectable onkologi vial tutuwuhan turnkey

    OEB5 Injectable onkologi vial tutuwuhan turnkey

    IVEN Pharmatech teh supplier pelopor tutuwuhan turnkey nu nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya kayaning solusi IV, vaksin, onkologi jeung sajabana, sasuai jeung EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sarta WHO GMP.

    Kami nyayogikeun desain proyék anu paling lumrah, alat-alat kualitas luhur sareng jasa anu disesuaikan ka pabrik farmasi sareng médis anu béda ti A ka Z pikeun solusi IV kantong lemes Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial Injectable & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, Vakum tabung ngumpulkeun getih jsb.

  • IV Infusion Kaca Botol Turnkey Project

    IV Infusion Kaca Botol Turnkey Project

    SHANGHAI IVEN PHAMATECH dianggap salaku pamimpin pikeun supplier proyék turnkey solusi IV.Fasilitas lengkep pikeun ngahasilkeun cairan IV sareng Solusi Parenteral dina volume ageung (LVP) kalayan kapasitas ti 1500 dugi ka 24.0000 pcs / jam.

  • Non-PVC soft bag IV tutuwuhan turnkey solusi

    Non-PVC soft bag IV tutuwuhan turnkey solusi

    IVEN Pharmatech teh supplier pelopor tutuwuhan turnkey nu nyadiakeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sakuliah dunya kayaning solusi IV, vaksin, onkologi jeung sajabana, sasuai jeung EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sarta WHO GMP.

    Kami nyayogikeun desain proyék anu paling lumrah, alat-alat kualitas luhur sareng jasa anu disesuaikan ka pabrik farmasi sareng médis anu béda ti A ka Z pikeun solusi IV kantong lemes Non-PVC, solusi IV botol PP, solusi vial kaca IV, Vial Injectable & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, Vakum tabung ngumpulkeun getih jsb.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami