Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Tutuwuhan Turnkey

  • Syrup Washing Filling Capping Machine

    Sirop Ngumbah ngeusian Mesin Capping

    Mesin Nyeuseuh Sirop ngeusian Mesin Capping kalebet botol sirop hawa / cuci ultrasonik, ngeusian sirop garing atanapi ngeusian sirop cair sareng mesin capping. Éta ngahijikeun desain, hiji mesin tiasa nyeuseuh, ngeusian sareng botol sekrup dina hiji mesin, ngirangan biaya investasi sareng produksi. Sakabeh mesin nganggo struktur anu kompak, daérah pangeusi alit, sareng operator anu kirang. Urang tiasa ngalengkepan kalayan nyerahkeun botol sareng mesin panyiri ogé pikeun garis lengkep.

  • Syringe Production Line

    Garis Produksi jarum suntik

    1. Mesin Injeksi Cetakan

    2. Mesin Skala Garis Skala

    3. Mesin Ngumpulkeun

    4. Mesin Pakét Jarum suntik Individu: Paket kantong pe / bungkus palét

    5. Kemasan sekunder & CARTONNING

    6. EO sterilizer

  • Vacuum blood collection tube turnkey plant

    Ngumpulkeun getih vakum tube turnkey plant

    IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis di dunya sapertos tabung kumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum kumpulan getih, larutan IV, OSD sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

  • OEB5 Injectable oncology vial turnkey plant

    OEB5 Tutuwuhan onkologi suntik vkey turnkey

    IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sapertos solusi IV, vaksin, onkologi sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

    Kami nyayogikeun desain proyék anu paling masuk akal, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi sareng médis anu béda-béda ti A dugi ka Z pikeun larutan kantong lemes Non-PVC IV, larutan PP botol IV, Solusi kaca vial IV, Suntik Vial & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, tabung kumpulan getih vakum jsb.

  • Non-PVC soft bag IV solution turnkey plant

    Non-PVC kantong lemes IV leuweung tutuwuhan turnkey

    IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sadunya sapertos solusi IV, vaksin, onkologi sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

    Kami nyayogikeun desain proyék anu paling masuk akal, alat-alat kualitas luhur sareng jasa khusus pikeun pabrik farmasi sareng médis anu béda-béda ti A dugi ka Z pikeun larutan kantong lemes Non-PVC IV, larutan PP botol IV, Solusi kaca vial IV, Suntik Vial & Ampoule, Sirop, Tablet & Kapsul, tabung kumpulan getih vakum jsb.