Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Perkenalan Produk IVEN - Tabung Kumpulan Darah

Ampoule - Tina standarisasi dugi ka Pilihan Kualitas anu Disaluyukeun

03

Tabung kumpulan getih vakum mangrupikeun jinis tabung vakum tekanan négatip tiasa dianggo anu tiasa ngawujudkeun kumpulan getih kuantitatif sareng kedah dianggo babarengan sareng jarum kumpulan getih vena. Aya 9 jinis tabung kumpulan getih vakum, anu dibédakeun ku warna cap na. Mesin labél tabung kumpulan getih vakum mangrupikeun saperangkat alat anu dianggo dina jandéla kumpulan getih rumah sakit kalayan seleksi otomatis tabung kumpulan getih, percetakan otomatis sareng témpél labél barkod kalayan inpormasi pasién.

Ayeuna, kaayaan pendaptaran getih di klinik rawat jalan rumit. Pasien ngumpulkeun getih sacara konséntrasi, sareng waktos ngantri panjang teuing, anu gampang nyababkeun paséa anu teu perlu. Teu bisa dilawan yén perawat tiasa ngalakukeun kasalahan dina milih tabung kumpulan getih sareng nempelkeun barkod henteu distandarkeun. Sistem mangrupikeun pakakas terpadu anu cerdas, diinformasionalisasi sareng standarisasi.

Di Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd, urang teras-terasan ngalakukeun seueur panilitian anu jero. Sistem nyederhanakeun prosés damel, nyingkat waktos pendataan pikeun penderita, ningkatkeun jumlah penderita pendaptaran getih dina per unit waktos, ningkatkeun antosan rame sareng sababaraha antrian penderita pendaptaran getih. Sumawona, éta ningkatkeun kapuasan pasién sareng nyampurnakeun manajemén pangumpulan getih digital dumasar kana rumah sakit. Numutkeun kana barang-barang pendaptaran getih, neuleu milih tabung, otomatis nyitak sareng némpelkeun labél handapeun premis yén labél aslina sacara otomatis dikenal. Sareng alat pamariksaan otomatis nolak tabél anu dilabélan upami henteu aya labél. Éta nyingkahan operasi manual labél anu nutupan jandéla spésimén, pamilihan anu salah, pilihan leungit tina tabung kumpulan getih sareng labél anu salah. Éta sacara épéktip tiasa ningkatkeun épisiénsi kempelan getih, ningkatkeun kapuasan pasién, ngirangan timbulna perselisihan dokter-pasién, sareng ngamajukeun operasi séhat nalika prosés diagnosis sareng pangobatan sadayana.


Waktos Post: Sep-24-2020