Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Naon dina leyuran IV?

Ampoule - Tina standarisasi dugi ka Pilihan Kualitas anu Disaluyukeun

02

Non-PVC kantong lemes IV jalur produksi solusi ngaganti botol kaca, botol plastik sareng pilem PVC infusions ageung, sacara signifikan ningkatkeun kualitas bungkusan ubar. Multifungsi nyoco pilem, nyetak, ngadamel kantong, ngeusian sareng ngégél di Shanghai IVEN Pharmatech Engineering Co., Ltd ngajantenkeun struktur langkung kompak, anu ngirangan polusi lingkungan nalika prosés produksi sareng akhir nganggo kantong kemasan, nyingkahan kamungkinan polusi sekundér nalika panggunaan ubar, sareng ngajagi kasalametan ubar-ubaran. Salami prosés, mesin dianggo pikeun ngeueul botol sareng ngirim ka unggal stasiun. Ku alatan éta, botolna henteu murag sareng awak ogé henteu lemes.

Bungkusna nyumponan sarat ékonomi téknologi anyar, hemat énergi, perlindungan lingkungan, daur ulang sareng pamekaran berkelanjutan. Mesin pharmatech kami tiasa nyayogikeun anjeun desain kantong PP anu béda kalayan palabuhan tipe parahu tunggal, palabuhan tunggal / ganda keras, palabuhan tabung lemes ganda, sareng sajabana.

Aya seueur spésifikasi ngadamel-kantong, anu tiasa dilarapkeun pikeun produksi sababaraha spésifikasi sapertos 50ml-5000ml, kalayan sababaraha spésifikasi sareng gampang ngagentos. Naon deui, éta ngagaduhan struktur saderhana sareng wajar, operasi stabil sareng dipercaya, pangropéa anu merenah sareng efisiensi produksi anu luhur. Mékanismina kompak sareng luasna alit. Éta sapinuhna cocog sareng standar GMP. Preheating antar muka sareng téknologi las hiji-ka-hiji cocog pikeun panganteur pabrik anu béda pikeun mastikeun kualitas las sareng tingkat kabocoranna kirang ti 0,03%. Éta tiasa dilarapkeun kana bahan bungkusan tina mérek anu béda. Sumawona, sistem ngajalankeun sareng transmisi anu stabil ngan peryogi 1 sistem kontrol, 1 HMI sareng 1 operator. Tungtungna, mesin ogé ngolah deteksi otomatis sareng sistem panolakan anu lepat supados urang tiasa langsung ngatasi masalah.


Waktos Post: Sep-24-2020