Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Vakum kempelan getih tube turnkey tutuwuhan

Bubuka singket:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyadia pelopor pepelakan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis sadunya sapertos tabung pengumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum pangumpulan getih, solusi IV, OSD jsb, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.


Rincian produk

Tag produk

bubuka:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyadia pelopor pepelakan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis sadunya sapertos tabung pengumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum pangumpulan getih, solusi IV, OSD jsb, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

Video produk

pedaran lengkep

vakum tube kempelan getih tube turnkey tutuwuhan IVEN urang kaasup kamar beresih, otomatis-kontrol jeung sistem monitoring, sistem perlakuan cai farmasi, cap na tube suntik sistem, vakum kempelan getih tube tube assembling garis, sistem packing, compressor hawa, sistem kontrol kualitas, laboratorium sentral jeung jsb Fokus kana sarat individu konsumén ', IVEN customizes solusi rékayasa taliti pikeun pamaké dina:

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Pilihan prosés produksi
* Pilihan modél alat sareng kustomisasi
* Pamasangan sareng komisi
* Validasi alat sareng prosés
* Transfer téknologi produksi
* Dokuméntasi teuas tur lemes
* Pelatihan pikeun pagawe terampil jeung saterusna.

1

Dumasar kana panilitian jero tina vacutainer BD AS, kami ngadopsi téknologi produksi tabung kempelan getih vakum anu paling canggih, dina 15 taun katukang kami ngembangkeun 5 generasi garis assembling tube kempelan getih vakum sareng nyayogikeun téknologi paling canggih pikeun koleksi getih vakum. pabrik tube turnkey.

Jalur Produksi IVEN 4 Generasi

1

Generasi ka-5: S / S 304 Tipe kombinasi vakum kempelan getih tube assembling garis

Urang boga hiji tim R&D calakan, tim teknisi pisan agrésif jeung elaborate, sarta pohara luhur-efisien jeung koperasi sanggeus-jualan tim jasa, urang nyumbangkeun sagala usaha urang pikeun ngembangkeun vakum mesin produksi tube kempelan getih, sahingga urang ngahontal ngarah ngarah. posisi pabrik dina widang vakum kempelan getih tube assembling garis jeung tutuwuhan turnkey di Cina, sarta diwanohkeun Cina vakum industri tube kempelan getih dimekarkeun ka tingkat luhur.

Naon anu kalebet pabrik turnkey tube koleksi getih vakum IVEN?

1.Injection molding mesin pikeun tabung na caps:

Pikeun nyuntik tabung kempelan getih vakum jeung caps, urang ngagunakeun mesin suntik brand Jerman, pikeun digawe sareng kapang suntik NO.1 di Cina, méré kualitas pangalusna tina tabung rengse tur caps.

2.Injection kapang pikeun tabung na caps:

The molds ngadopsi Husky runner panas, simpen bahan sarta tetep kualitas alus produk.

3.Vacuum kempelan getih tube assembling garis:

Garis produksi tube kempelan getih ngawengku tube loading, dosing Kimia, drying, stoppering & capping, vacuuming, baki loading, jsb Gampang & operasi aman jeung PLC individu & kontrol HMI, ngan butuh 2-3 pagawe bisa ngajalankeun sakabeh garis ogé.

4. Jalur packing:

Saatos tabung kempelan getih vakum assembling, éta bakal dipak ku mesin pakét ngaleutikan, teras nempatkeun produk rengse dina karton pengiriman barang.Proses ieu tiasa dilakukeun sacara manual atanapi otomatis.

5. Kamar beresih & HVAC:

Ieu ngawengku panels témbok kamar bersih, panels siling, jandéla, panto, flooring, cahaya, Unit penanganan hawa, saringan HEPA, saluran hawa, alarming, sistem kontrol otomatis jsb Pikeun ngajaga prosés produksi solusi IV konci ditangtayungan dina lingkungan Kelas C + A. .

6.Pharmaceutical perlakuan cai

Ieu ngawengku perlakuan cai dimurnikeun (2RO) jeung tank PW.

7. Sistem kompresor hawa:

Hal ieu dipaké pikeun nyadiakeun dikomprés hawa vakum kempelan getih tube tutuwuhan turnkey.

8. Laboratorium:

Éta kalebet sagala jinis alat uji lab, sareng perabot lab pikeun nguji sampel tabung koleksi getih vakum sareng bahan baku.

Kaunggulan:

IVEN gaduh tim téknis sareng rékayasa anu profésional pisan, pelatihan di tempat kami sareng dukungan saatos penjualan tiasa masihan jaminan téknis jangka panjang pikeun pabrik turnkey tube koleksi getih vakum anjeun:

1031
1032

IVEN Rangkaian lengkep dokuméntasi tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sertipikat GMP & FDA pikeun pabrik cairan IV anjeun kalayan gampang (Kalebet IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT jsb dina basa Inggris sareng versi Cina):

1033
1035

Profési sareng pangalaman IVEN tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun pabrik turnkey solusi IV dina waktos anu paling pondok sareng nyingkahan sagala jinis résiko poténsial:

1036
1042
1037
1040
1038
1041

Naon tutuwuhan turnkey tube koleksi getih vakum IVEN bisa nguntungkeun anjeun?

1. Hiji garis assembling cocog pikeun 13 * 75mm, 13 * 100mm, 16 * 100mm tube

40

Pikeun koagulan

41

Pikeun Glukosa (cair)

42

Pikeun Anticoagulant

43

Pikeun natrium sitrat

44
45
46
48
47

2.Sistim kadali jauh pikeun shooting kasulitan online

49
50

3.Auto sambungan antara panyiri jeung assembling garis

4.Clean tube kosong ku hawa ionik

52
53

5.Automatic cuci ultrasonic pikeun dosing nozzles.

6.Automatic tube loading & gél keusikan & tube Koléksi Mesin

Teu perlu centrifuge kalawan gél kualitas

Pemuatan tabung otomatis sateuacan ngeusian gél

Tube otomatis ngabongkar saatos ngeusian gél

Pamakéan tingkat gél ngahontal 99,9%

Tank campuran gél sareng pemanasan & insulasi

54
55

Deteksi 7.CCD kalawan otomatis tampikan

Rentang deteksi:

Tabung kosong

Cap & karét stopper

Réagén

Label

56

Pangguna luar negeri IVEN pikeun proyék tabung pengumpulan getih vakum:

57

Konsumén Utama IVEN:

58
59
60
61

1.Dubai Vakum Koléksi Getih Tube Project

62

2.Proyék tabung Koléksi Darah Saudi Arabia Vakum

63
64
65

3.Turki Vakum Koléksi Getih Tube Project - 1 garis

66
67
68

4.Turki Vakum Koléksi Getih Tube Project - 2 garis

2.1
2.2
2.3

Parameter téknis utama pikeun proyék tabung pengumpulan getih vakum:

1

Tube lumaku

Ø13 × 75 / 100mm & Ø16 × 100mm PET tube (atawa tabung kaca.)

2

Kapasitas Produksi

koagulan: 15000-18000 PCS / H

   

Antikoagulan: 15000-18000 PCS / H

   

Natrium sitrat: 15000-20000 PCS / H

3

Métode Dosing & Akurasi

koagulan

5 cucuk,

Pompa jarum suntik keramik

≤5%

(Dasar 20ul

   

Antikoagulan

5 cucuk,

pompa pangukuran FMI USA

≤5%

(Dasar 20ul

   

Natrium sitrat

5 nozzles, pompa jarum suntik keramik

≤5%

(Dasar 100ul

4

Métode Pengeringan

Cara pemanasan PTC, dilengkepan kipas tekanan tinggi

5

Spésifikasi Cap.

Tipe ka luhur

6

Dulang Bentuk lumaku

Jinis Interlace sareng jinis réngking

2.5

Cap tipe luhur

2.6

baki busa tipe Interlace


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami