Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: + 86-13916119950

Ngumpulkeun getih vakum tube turnkey plant

Perkenalan Singkat:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis di dunya sapertos tabung kumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum kumpulan getih, larutan IV, OSD sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:

IVEN Pharmatech mangrupikeun panyayogi pelopor tutuwuhan turnkey anu nyayogikeun solusi rékayasa terpadu pikeun pabrik farmasi sareng médis di dunya sapertos tabung kumpulan getih vakum, jarum suntik, jarum kumpulan getih, larutan IV, OSD sareng sajabana, saluyu sareng EU GMP, US FDA cGMP, PICS, sareng WHO GMP.

Pidéo Produk

Pedaran lengkep

Tutuwuhan turnkey tube getih vénsén éndomén urang kaasup kamar bersih, kontrol otomatis sareng sistem monitoring, sistem pangobatan cai farmasi, sistem injeksi cap sareng tabung, sistem pendarahan tabung kumpulan getih vakum, sistem pengemasan, kompresor udara, sistem kontrol kualitas, laboratorium pusat sareng jsb. Fokus kana kabutuhan individu konsumén, IVEN ngarobih solusi rékayasa sacara taliti pikeun pangguna dina:

* Jasa konsultasi pra-rékayasa
* Pilihan prosés produksi
* Pilihan modél peralatan sareng kustomisasi
* Instalasi sareng komisioning
* Validasi pakakas sareng prosésna
* Téknologi produksi mindahkeun
* Dokuméntasi anu sesah sareng lemes
* Latihan pikeun pagawé terampil sareng sajabina.

1

Dumasar kana panilitian jero ngeunaan US BD Vacutainer, urang ngadopsi téknologi produksi tabung kumpulan getih vakum paling maju, dina 15 taun ka pengker kami ngembangkeun 5 generasi saluran pendarahan tabung kumpulan vakum sareng nyayogikeun téknologi paling canggih pikeun kumpulan getih vakum tutuwuhan turnkey tube.

Lini Produksi IVEN 4 Generasi

1

Generasi ka-5: S / S 304 Kombinasi tipe vakum kumpulan getih pendataan garis perakitan

Kami gaduh tim R&D anu cerdas, tim téknisi anu agrésip pisan sareng rumit, sareng tim jasa jual-efisien sareng kooperatif anu sangat tinggi, kami nyumbangkeun sadaya usaha pikeun ngembangkeun mesin produksi tabung kumpulan getih vakum, sahingga urang ngahontal pamimpin posisi pabrik dina bidang tabung kumpulan getih vakum ngarakit garis sareng pabrik turnkey di Cina, sareng ngamajukeun industri tabung kumpulan getih vakum Cina dikembangkeun dugi ka tingkat anu luhur.

Naon waé pepelakan turnkey tube getih kumpulan véneu IVEN kalebet?

Mesin suntik 1. suntik pikeun tabung sareng topi:

Pikeun nyuntik tabung sareng tutup getih tina vakum, kami nganggo mesin suntik merek Jérman, pikeun digawekeun ku cet suntikan NO.1 di Cina, pikeun masihan kualitas pangsaéna tabung lengkep sareng topi.

2. kapang suntik pikeun tabung na topi:

The cet ngadopsi Husky runner panas, ngahémat bahan sareng ngajaga kualitas produk anu saé.

3. Ngumpulkeun tabung kumpulan getih vakum:

Garis produksi tabung kumpulan getih kalebet ngamuat tabung, Dosis kimia, pengeringan, stoppering & capping, vakum, nampanan baki, sareng sajabana Operasi anu gampang & aman sareng kontrol PLC & HMI masing-masing, ngan ukur peryogi 2-3 padamel anu tiasa ngajalankeun garis lengkepna ogé.

4. Garis kemasan :

Saatos perakitan tabung pengumpulan getih vakum, éta bakal dibungkus ku mesin pakét ngaleutikan, teras lebetkeun produk réngsé dina karton kiriman. Prosés ieu tiasa dilakukeun sacara manual atanapi otomatis.

5. Kamar bersih & HVAC:

Éta kalebet panel témbok kamar anu bersih, panel siling, windows, panto, lantai, lampu, unit penanganan udara, saringan HEPA, saluran hawa, ngareuwaskeun, sistem kontrol otomatis sareng sajabana Pikeun ngajaga prosés produksi solusi IV anu penting dijagaan handapeun Kelas C + A lingkungan .

6. Pangobatan cai farmasi

Éta kalebet perlakuan cai anu dimurnikeun (2RO) sareng bak PW.

7. Sistem kompresor udara:

Hal ieu digunakeun pikeun nyayogikeun perlu dikomprés vakum hawa kumpulan getih tabung turnkey.

8. Laboratorium:

Éta kalebet sagala jinis instrumen uji laboratorium, sareng furnitur laboratorium pikeun nguji sampel tabung kumpulan getih vakum sareng bahan baku.

Kaunggulan:

IVEN gaduh tim téknis sareng rékayasa anu sangat profesional, latihan di tempat kami sareng dukungan saatos penjualan tiasa masihan jaminan téknis jangka panjang pikeun tutuwuhan turnkey tabung kumpulan vakum anjeun:

1031
1032

IVEN Sagala dokuméntasi lengkep tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sertipikat GMP & FDA pikeun pepelakan cairan IV anjeun kalayan gampang (Kalebet IQ / OQ / PQ / DQ / FAT / SAT jst boh dina basa Inggris sareng versi Cina):

1033
1035

Profesi sareng pangalaman IVEN tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun tutuwuhan turnkey leyuran IV dina waktos anu pondok sareng nyingkahan sagala jinis résiko poténsial:

1036
1042
1037
1040
1038
1041

Naon IVEN vakum kumpulan getih pipah turnkey tutuwuhan tiasa nguntungkeun anjeun?

1.Satu garis perakitan cocog pikeun 13 * 75mm, 13 * 100mm, 16 * 100mm tabung

40

Pikeun Koagulan

41

Pikeun Glukosa (cair)

42

Pikeun Anticoagulant

43

Pikeun natrium sitrat

44
45
46
48
47

2. Sistem kendali jarak jauh pikeun némbak masalah online

49
50

3. Hubungan otomatis antara panyiri sareng garis ngarakit

4. Ngabersihan tabung kosong ku hawa ionik

52
53

5. Ngumbah ultrasonik otomatis pikeun dosis nozel.

6. ngamuat tube otomatis & ngeusian gél & mesin Kumpulan tube

Henteu kedah centrifuge kalayan kualitas gél

Ngunggah tabung otomatis sateuacan ngeusian gél

Ngabongkar tabung otomatis saatos ngeusian gél

Pemanfaatan tingkat gél ngahontal 99,9%

Tangga campuran gél sareng pemanasan & insulasi

54
55

7. Deteksi CCD kalayan Panolakan Otomatis

Deteksi Range:

Tabung kosong

Stop kontak & Karét

Réagen

Labél

56

Pangguna IVEN luar negeri pikeun proyék tabung kumpulan getih vakum:

57

Palanggan IVEN Key:

58
59
60
61

1. Proyék Tabung Ngumpulkeun Darah Vakum Dubai

62

2. Proyék Tabung Ngumpulkeun Darah Vakum Saudi Arabia

63
64
65

3. Proyék Tabung Ngumpulkeun Darah Vakum Turki - 1 Baris

66
67
68

4. Proyék Tube Tube Vacuum Blood Collection - 2 Baris

2.1
2.2
2.3

Parameter téknis utama pikeun proyék tabung kumpulan getih vakum:

1

Tabung Panawaran

Ø13 × 75 / 100mm & Ø16 × 100mm PET tabung (atanapi tabung kaca.)

2

Kapasitas Produksi

Koagulan: 15000-18000 Pcs / H

   

Anticoagulant: 15000-18000 Pcs / H

   

Sodium Citrate: 15000-20000 Pcs / H

3

Métode Dosis & Akurasi

Koagulan

5 nozel,

Pompa jarum suntik keramik

≤5%

(Dasar 20ul)

   

Anticoagulant

5 nozel,

 Pompa pangukuran USA FMI

≤5%

(Dasar 20ul)

   

Natrium sitrat

5 nozel, pompa jarum suntik keramik

≤5%

(Dasar 100ul)

4

Cara Ngeringkeun

Cara pemanasan PTC, dilengkepan kipas tekanan tinggi

5

Cap Spesifikasina.

Jinis luhur

6

Dulang Bentuk anu Dilarapkeun

Jinis sela sareng jinis réngking

2.5

Top cap luhur

2.6

Dulang busa tipe interlace


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami